• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERIM 12,AMH DEGERI BENIM GIBI OLUP TUP BEBEKDE OHSS OLANLAR VE TRANSFER SURECI KONUSUNDA DENEYIMI OLANLAR YARDIM EDEBILIR MI LUTFEN?

seta_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
362
175
53
Merhaba arkadaslar polikistik over hastasiyim ve amh degerim.12 cikti daha once asilamada ohss olmustum doktorum tup bebek dedi ve gene ohss den cok korkuyorum benim gibi olanlar yardim edebilir mi lutfen?

Yardımcı olamicam fakat iyi dileklerde bulunmaya geldim inşallah yavrunuza kavusursunuz. 12 baya çokmus yaa

Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin,amin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah,evet cok fazla

Niye transfer olamadin canim 3 kez deneyipde transfer olamamanin nedeni nedir,kac doz igne vuruldun?

Embriyolar ilerlemiyor canım malesef kaç doz olduğunu da inan unuttum o kadar çok tedavi iğne oldum ki

Benim Amh 14. Aşılamada bende ohss oldum hatta özellikle ohss yapmıştı doktorum. Bana garezi mi vardı ne 😒
Tüp bebeğe başladım yumurtalarım toplandı embriyolar oluştu 5. gün dondurdu. Şimdi rahim dinlendirmedeyim. 3. adette gidicem. Ohss olmayayım diye dondurdular.
Doktoruna ohss geçmişin olduğunu söylersen dikkat edecektir. Hem ilaçlarınla hem hemen işlem yapmayarak.
Tek sıkıntı benim 27 adet yumurta toplandı toplanacağı gün ağrım oldu. Anesteziden çıktıktan sonra tamamen kesildi. Fazla doluluk nedeniyle baskı yapıp ağrıtıyordu. Toplanınca ağrı sızı kalmadı.

Cok tesekkur ederim canim icimi rahatlattin toplama.isleminden somra rahatlaniyor dedigim icin,bende asilamada ohss oldum ve akcogerde sivi nirikmesi oldu 4 gun hastanede yattim,simdi baska bir doktora gottim o dondurma islemi yapip rahmi dinlendiricegimizi soyledi transefer en az 2 ay sonra olucakmis ohss riskine karsi,kac doz vuruldun canim gunde ilk asilamada ve tup bebekde?kac tane yumurtan dollendi,imsallah transferinde bebislerin sana sımsıki tunutunur.

Çok geçmiş olsun sizi anlıyorum benim akciğere vurmamıştı ama karbjm 9 aylık gibi su doluydu ödem yaptı. 15 gün yattım tuzsuz beslendim. Hadi acı eşiğim yüksek ağrıları tolere edebiliyorumda tuzsuz yemek dedin mi öldürsen daha iyiydi 🤣
Benim Ohss Lh yüksekliğinden olduğu için ve aşılamada Gonalf kullanmıştım sonrası ödem olduğu için mi bilinmez doktorum Menapur 600 vermişti ortalama 2,5 kutu bitirdim oluşana kadar 27 adetin 17 adeti döllendi 3. Güne 10 tanesi ulaştı 5. Güne 7 tanesi derken 7 tanesi donduruldu 2 adet geçti 3.'yü bekliyorum ki gelsin daha gelen giden yok.
Umarım seninkide rahat olur 😍 Ve olumlu sonuçlar alırız ❤

Ohss belirtileriniz nelerdi hanımlar? Korkuyorum ohss olmaktan. Cumartesi opu yapıldı, dün geceye kadar sadece gaz sancım vardı tüm gece ağrıdan uyuyamadım, karnımda şişlik var ama ne kadar veya gazdan mı anlayamıyorum. Doktorumda il dışında acaba burda bir doktora mi gitsem her ihtimale karşı.

Ohss belirtileriniz nelerdi hanımlar? Korkuyorum ohss olmaktan. Cumartesi opu yapıldı, dün geceye kadar sadece gaz sancım vardı tüm gece ağrıdan uyuyamadım, karnımda şişlik var ama ne kadar veya gazdan mı anlayamıyorum. Doktorumda il dışında acaba burda bir doktora mi gitsem her ihtimale karşı.

Karında şişlik çok fazla değilse ohss olmamışsındır yada hafiftir ki onda birşey yapmıyorlar zaten gitsende. Sen en iyisi tuzu kes bol su iç. Ağrıda çekebileceğin türde galiba ki hala doktora gitmedin. Ohss ağrısına dayanamazsın şimdiye kendini doktora atmıştın.
Muhtemelen toplanan yumurtaların salgıladığı salgılar şişkinlik yapmıştır.
Ama dediğim gibi şişlik adet dönemi şişliğinden fazla ağrında çoksa görünmen lazım özellikle belirteyim yinede.

Karında şişlik çok fazla değilse ohss olmamışsındır yada hafiftir ki onda birşey yapmıyorlar zaten gitsende. Sen en iyisi tuzu kes bol su iç. Ağrıda çekebileceğin türde galiba ki hala doktora gitmedin. Ohss ağrısına dayanamazsın şimdiye kendini doktora atmıştın.
Muhtemelen toplanan yumurtaların salgıladığı salgılar şişkinlik yapmıştır.
Ama dediğim gibi şişlik adet dönemi şişliğinden fazla ağrında çoksa görünmen lazım özellikle belirteyim yinede.
Anladım çok teşekkür ediyorum, su içtikçe kendime geliyorum, gaz sancısı sanırım🌺

Back