Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba benim de amh değerim 9 3 kez tüp bebek denedim transfer olamadım ama yumurtalarım toplandı çok şükür hiç ohss olmadımCok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin,amin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah,evet cok fazla
Ohss belirtileriniz nelerdi hanımlar? Korkuyorum ohss olmaktan. Cumartesi opu yapıldı, dün geceye kadar sadece gaz sancım vardı tüm gece ağrıdan uyuyamadım, karnımda şişlik var ama ne kadar veya gazdan mı anlayamıyorum. Doktorumda il dışında acaba burda bir doktora mi gitsem her ihtimale karşı.
Anladım çok teşekkür ediyorum, su içtikçe kendime geliyorum, gaz sancısı sanırımKarında şişlik çok fazla değilse ohss olmamışsındır yada hafiftir ki onda birşey yapmıyorlar zaten gitsende. Sen en iyisi tuzu kes bol su iç. Ağrıda çekebileceğin türde galiba ki hala doktora gitmedin. Ohss ağrısına dayanamazsın şimdiye kendini doktora atmıştın.
Muhtemelen toplanan yumurtaların salgıladığı salgılar şişkinlik yapmıştır.
Ama dediğim gibi şişlik adet dönemi şişliğinden fazla ağrında çoksa görünmen lazım özellikle belirteyim yinede.