Evet haklısın gluteni hayatımdan çıkarmam lazım gerçekten bu kilo her konuda zarar ben 45 kiloydum birden 60 kiloya çıktım meğersem hastalığımın da etkisi varmış. Aslında şimdiye kadar kilo vermeye çalıştım işte zayıflama çayları kahveleri aldım ama malesef uzun sürmedi her gün tartıya çıktım tabi haliyle hemen kilo veremeyeceğime göre sonuç da beni tatmin etmedi alışmıştım da abur cubur yemeye ekmeği çok tüketiyorum onu biraz azalttım çaya şeker çok atıyordum bu diyet yaparken atmamaya başladım sonra diyeti bıraktım şekeri de bırakmış oldum ama iyiki de şekeri bırakmışım hala kullanmaya devam etseydim daha kötü olurdu sanırım. Bakalım bu sefer bana ders olurda daha çok dikkat ederim herşeyin hayırlısı olsun inşallahamin canım cok sağol,aslında banada kilo ver dediler ben göstermesemde kiloluydum yani:) sonra çölyak hastası cıktım ve istemsizce kestim gluteni inan o kadar işe yaradı ki anlatamam.benimde şekerimyüksekti şeker ilacı kullanıyordum ama 2 senedir kullanmıyorum gayet iyiyim.bugday ekmegiyle olmaz canım o işler,abur cubur ekmek ,yani gluteni tamemen çıkart hayatından.he diyceksin cokmı zayıfsın hayır değilim hatta yazdan beri 6 kilo almısım.ama beslenmenin pco cok ilğisi var .
inşallah canım kilon cok yokmus aslında ama bu pco lanet bir şey zayıf kilolu bakmıyor ,düşün 90 kg la hamile kaldım . şu anda az değilim yani:)Evet haklısın gluteni hayatımdan çıkarmam lazım gerçekten bu kilo her konuda zarar ben 45 kiloydum birden 60 kiloya çıktım meğersem hastalığımın da etkisi varmış. Aslında şimdiye kadar kilo vermeye çalıştım işte zayıflama çayları kahveleri aldım ama malesef uzun sürmedi her gün tartıya çıktım tabi haliyle hemen kilo veremeyeceğime göre sonuç da beni tatmin etmedi alışmıştım da abur cubur yemeye ekmeği çok tüketiyorum onu biraz azalttım çaya şeker çok atıyordum bu diyet yaparken atmamaya başladım sonra diyeti bıraktım şekeri de bırakmış oldum ama iyiki de şekeri bırakmışım hala kullanmaya devam etseydim daha kötü olurdu sanırım. Bakalım bu sefer bana ders olurda daha çok dikkat ederim herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Evet çok yok aslında ama gerçekten sizin dediğiniz gibi bu hastalık değişik birşey yani ne bilim bu kiloda bile bende bu hastalığın çıkması çok şaşırdım doktora da tekrar tekrar sordum hocam emin misiniz diye evet dedi valla hiç başıma bunların geleceğini düşünmüyordum vardır bunda da bir hayır artık yapacak birşey yok çok şükür ki geç de olsa farkedildi ve tedaviye başladık eğer Allah korusun farkedilmeseydi ne olurdu kim bilir.inşallah canım kilon cok yokmus aslında ama bu pco lanet bir şey zayıf kilolu bakmıyor ,düşün 90 kg la hamile kaldım . şu anda az değilim yani:)
çok korkulacak bir durum yok canım, pco da da hamile kalabiliyorsun örnek ben işte,diğer hormonlarla birlikte değerlendiriyorlar.allah gönlümüze göre versin.Evet çok yok aslında ama gerçekten sizin dediğiniz gibi bu hastalık değişik birşey yani ne bilim bu kiloda bile bende bu hastalığın çıkması çok şaşırdım doktora da tekrar tekrar sordum hocam emin misiniz diye evet dedi valla hiç başıma bunların geleceğini düşünmüyordum vardır bunda da bir hayır artık yapacak birşey yok çok şükür ki geç de olsa farkedildi ve tedaviye başladık eğer Allah korusun farkedilmeseydi ne olurdu kim bilir.
Evet hamile kalınabiliyormuş ama benim önce değerlerimin düşmesi gerekiyormuş o da inşallah bir an önce normal değerlere düşer yoksa bu değerlerle hamile kalmanı engeller dedi doktorum aminnn inşallahçok korkulacak bir durum yok canım, pco da da hamile kalabiliyorsun örnek ben işte,diğer hormonlarla birlikte değerlendiriyorlar.allah gönlümüze göre versin.
evet var canım ben glutensiz ekmeği kendim yapıyorum şok ta unu var.sonuçta bugdaydan yapılıyor oda.Tam buğday ekmeğinde gluten var mı
Hadi ya ben aldım neredeyse bitmek üzere bilmeden almış yemiş oldum neyse artık bende sizin gibi marketten alıp kendim yapayım en iyisi yediğimiz herşeyde gluten var maalesefevet var canım ben glutensiz ekmeği kendim yapıyorum şok ta unu var.sonuçta bugdaydan yapılıyor oda.
biraz sabret canım biliyorum alışan biri için çok zor .ama mecbur olunca dayanıyorsun. ben hastalıgım için tüketemiyorum ama inan pco için cok faydalı.hazır gıdaları, falan çıkartın hayatınızdan,Hadi ya ben aldım neredeyse bitmek üzere bilmeden almış yemiş oldum neyse artık bende sizin gibi marketten alıp kendim yapayım en iyisi yediğimiz herşeyde gluten var maalesef
Evet haklısınız alıştığım için çok aşırı zorlarınıyorum ama Allahın izniyle bugünlerde geçecek sabretmeye çalışıyorum inşallah en kısa zamanda hamile kalırım yoksa ne kadar dayanırım bu sağlıklı beslenmeye bilmiyorumbiraz sabret canım biliyorum alışan biri için çok zor .ama mecbur olunca dayanıyorsun. ben hastalıgım için tüketemiyorum ama inan pco için cok faydalı.hazır gıdaları, falan çıkartın hayatınızdan,
Kızlar ovulasyon testi yapıyorum hergün sonunda bugün testi yapar yapmaz T çizgisi C çizgisinden daha çok yandı şimdi 3 gün üst üste mi değerlendirmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?