- 5 Mayıs 2024
- 33
- 4
- 32
- Konu Sahibi ankakusuum
Merhaba arkadaşlar bugün amh değeri baktırsım 1.14 yaşım 32 nasıl sizce yorumlayablirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bence benimki düşük yaş 26 çocuk düşünüyorsanız 2/3 sene daha bekleyebilirsinizMerhaba arkadaşlar bugün amh değeri baktırsım 1.14 yaşım 32 nasıl sizce yorumlayablirmisiniz
Sizinki kaç acabaİyi bence benimki düşük yaş 26 çocuk düşünüyorsanız 2/3 sene daha bekleyebilirsiniz
0.7 benimki düşük olarak geçiyorSizinki kaç acaba
33 yasimda Amh 1.12 cikti. Doktorlar fazla zaman kaybetme demistiMerhaba arkadaşlar bugün amh değeri baktırsım 1.14 yaşım 32 nasıl sizce yorumlayablirmisiniz
Yasim 29 amh 1.01 çok mu düşük dogal yolla gebelik olmaz mi ?
Yasim 29 amh 1.01 çok mu düşük dogal yolla gebelik olmaz mi ?
Ben en son baya doktora sordum hepsi iyi dedi önemli olan yumurta kaliten sanırımYasim 29 amh 1.01 çok mu düşük dogal yolla gebelik olmaz mi ?
Yumurta kalitesi icin multivitamin kullaniyorum reglimin 2 gunu de doktora gidecegimBen en son baya doktora sordum hepsi iyi dedi önemli olan yumurta kaliten sanırım
Benim hormon testlerim cok eski yenisini yaptiracagim reglimin 2.gunu o zaman söylesem bi yorum yapabilir misinizAmh 1 gayet iyi arkadaşlar 0.75 altındakiler riskli. Nedense şuan çoğu doktor tüp bebeğe yönlendiriyor ama bu değerle tüp bebek yapmayın birde fsh degeride önemli amh tek bakilmiyor
Benim 1 kızım var . Nisanda da boş gebelik kürtaj geçmişim var . Doktorlar hamile kalabliyorsun sorun yaşamassın diyorlar ama bilmiyorum hayırlı sağlıklı olsunYumurta kalitesi icin multivitamin kullaniyorum reglimin 2 gunu de doktora gidecegim
Tabi yaparım ancak doktorlara danismaniz mutlaka gerekirBenim hormon testlerim cok eski yenisini yaptiracagim reglimin 2.gunu o zaman söylesem bi yorum yapabilir misiniz
Tabikide ilk öncelik doktorlar:)Tabi yaparım ancak doktorlara danismaniz mutlaka gerekir
Ben 1 seneden beri kalamıyorumBenim 1 kızım var . Nisanda da boş gebelik kürtaj geçmişim var . Doktorlar hamile kalabliyorsun sorun yaşamassın diyorlar ama bilmiyorum hayırlı sağlıklı olsun
hayır çok düşük değil. regl 2. gün fsh ve folikül sayımı önemli. 3ü hep beraber %75 fikir verir.Yaşım 33 Amh 1.74 doktor çok düşük dedi bana
hangisini kullanıyorsunuz?Yumurta kalitesi icin multivitamin kullaniyorum reglimin 2 gunu de doktora gidecegim