- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
Merhabalar. Benim 2 düşüğüm(8 haftalık), bir de rahimağzı yetmezliğinden 25 haftalık erken doğumum var. Bir de 8 yaşında 46 xx olan oğlum var. Pıhtılaşma sorunum da var. Eşim ise 47 xyy ve 48 xyy mozaik. Artı marker kromozoma sahip.Pgt denedik bir kere 5 incelenen embriyodan 2 sağlıklı bulundu ama transfer günü gelişimleri durduğu için transfer edilmedi. Pgt den önce de amh değerimin 0.3 olduğunu öğrendim. 35 yaşındayım. Eşim doğal yolla bir bebeğimiz daha olsun istiyor.
Ben 35 yaşında olmama rağmen biyolojik yaşım 40 lı yaşlar gibi mi yani doğal yolla oluşan embriyomda eşimin sorunu dışında farklı sorunlar çıkma ihtimali yaşıtlarıma göre amh değerim nedeniyle daha mı çok olacaktır? (Emriyolarımdan birinde trizomi 21 vardı) Teşekkürler...
Ben 35 yaşında olmama rağmen biyolojik yaşım 40 lı yaşlar gibi mi yani doğal yolla oluşan embriyomda eşimin sorunu dışında farklı sorunlar çıkma ihtimali yaşıtlarıma göre amh değerim nedeniyle daha mı çok olacaktır? (Emriyolarımdan birinde trizomi 21 vardı) Teşekkürler...