Amh değeri ve değişkenliği

Gecen sene 0.35 cikti bu sene 0.41. Normalde su anda asiri dusmus olmasi gerekiyordu okuduklarima gore. Ben bu amh isine basindan beri pek inanmiyorum ama hayirlisi...
[/QUOT
Gecen sene 0.35 cikti bu sene 0.41. Normalde su anda asiri dusmus olmasi gerekiyordu okuduklarima gore. Ben bu amh isine basindan beri pek inanmiyorum ama hayirlisi...
Amh değeri normali kaç olmali

Eki Görüntüle 2585559
Selam kızlar. Tabloda gördüğünüz gibi amh değerim benliğimden daha dengesiz durumda ilerlemekte. Yaş 30 ve 1,5 yıllık evliyim. 0.69 lük değerimle tüp bebeğe başlayacakken 1.35 ile şaşkın bir sevinç yaşadım. Bu durum başına gelen ve doğal gebelik elde eden var mı ?
Benim de ilk ölçümde 0.65 çıkmıştı ikincisinde 1.04. O arada saraçoğlu kürü yapmıştım ondan yükseldğini düşündüm ben. Yalnız ben tüp bebekle anne oldum.

Ay hayırlı olsun çok çok sevindim 😍 özel bişi yaptınız mı acaba ?
Çok teşekkür ederim saolun. Evet. Corono sebebiyle şubat ayında hastaneye gitmeyi bırakmıştım. Eylül ayına kadar da gitmeyi düşünmüyordum. Çünkü ne zaman gidersem gideyim tüp bebekten başka bi yol yok dediler. Bende eylül ayına kadar hayıt tentürü kullanmaya karar verdim. 2. Şişeyi yarıladığımda çok şükür allahıma hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin🥰

Çok teşekkür ederim saolun. Evet. Corono sebebiyle şubat ayında hastaneye gitmeyi bırakmıştım. Eylül ayına kadar da gitmeyi düşünmüyordum. Çünkü ne zaman gidersem gideyim tüp bebekten başka bi yol yok dediler. Bende eylül ayına kadar hayıt tentürü kullanmaya karar verdim. 2. Şişeyi yarıladığımda çok şükür allahıma hamile olduğumu öğrendim. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin🥰
Hayıt tentürü dediğiniz suyu mu bide kim önermişti acaba? Ben tüp bebekten önce saraçoğlu kürü alıp yapmıştım ama ben de polip yapmıştı.

Hayıt tentürü dediğiniz suyu mu bide kim önermişti acaba? Ben tüp bebekten önce saraçoğlu kürü alıp yapmıştım ama ben de polip yapmıştı.
Su değil. 50 ml lik şişede etil alkol ile karışmış hayıt. 1 bardak suya damlatarak kullandım. Tüp bebek yaptıran bi arkadaşım önermişti. Bilmem onun etkisi bilmem rabbim bu zamana nasip gidecekmişti şuan hamileyim şükürler olsun

X