- 7 Ocak 2022
- 407
- 53
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Merhaba 28 yaşındayım amh değerim 4.12 çıktı doktorun asistanjna bağladın normal dedi sizce iyi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi benceMerhaba 28 yaşındayım amh değerim 4.12 çıktı doktorun asistanjna bağladın normal dedi sizce iyi mi
Öyle mi dersiniz bende aslında memnun kaldım polikistik over falan olsam değerim çok yüksek çıkardı di miGayet iyi bence
Onu tam bilmiyorum pcos olsanız diğer değerlerle anlaşılır zaten doktorunuz da söylerdi ama yumurta kaliteniz güzelÖyle mi dersiniz bende aslında memnun kaldım polikistik over falan olsam değerim çok yüksek çıkardı di mi
Amh yumurta kalitesine mi bakıyorOnu tam bilmiyorum pcos olsanız diğer değerlerle anlaşılır zaten doktorunuz da söylerdi ama yumurta kaliteniz güzel
Teşekkür ederimGayet iyi çıkmış kalitesi değil sayısına bakiyor
Değeriniz çok iyi . Ben 29 yaşındayım amh değerim 1.19 evli değilim evlenirsem de çocuk düşünmüyorum. Herkes için hayırlısı neyse o olsunMerhaba 28 yaşındayım amh değerim 4.12 çıktı doktorun asistanjna bağladın normal dedi sizce iyi mi
Gerçekten mi mutlu oldumDeğeriniz çok iyi . Ben 29 yaşındayım amh değerim 1.19 evli değilim evlenirsem de çocuk düşünmüyorum. Herkes için hayırlısı neyse o olsun
İnşallah sizin içinde hayırlısı olur dizinde değeriniz iyiDeğeriniz çok iyi . Ben 29 yaşındayım amh değerim 1.19 evli değilim evlenirsem de çocuk düşünmüyorum. Herkes için hayırlısı neyse o olsun
Değeriniz iyi pco yoksa benimde yaşım 34 ama amh değerim 3,06 çıkmıştı aslımda bazen yaşa bakmıyor ha yaş aldıkça azalan bir değer ama bazen yaş 25 olup 0.20 olanlarda var tabi benimki mesela yaşıma göre baya iyiMerhaba 28 yaşındayım amh değerim 4.12 çıktı doktorun asistanjna bağladın normal dedi sizce iyi mi
Polikistik over olduğu zaten bu testlerde sonuç aşırı yüksek çıkarsa belli olmuyor muDeğeriniz iyi pco yoksa benimde yaşım 34 ama amh değerim 3,06 çıkmıştı aslımda bazen yaşa bakmıyor ha yaş aldıkça azalan bir değer ama bazen yaş 25 olup 0.20 olanlarda var tabi benimki mesela yaşıma göre baya iyi
Hem testten anlaşılır hemde ultrasonda da çıkarPolikistik over olduğu zaten bu testlerde sonuç aşırı yüksek çıkarsa belli olmuyor mu
Evet amh yumurta sayınız düşükse yumurta sayınız düşük demekAmh yumurta kalitesine mi bakıyor