Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amh değeri kaça düştüğünde tüp bebeğe başladınız?
- Konu Sahibi ad000
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- amh değeri çikolata kisti tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Spermlerde sıkıntı yok, tüpler açık, kistler de temizlendi.Amh degerim 3.14 oldugu halde cikolata kistimden dolayi tup bebek yaptirdim asilamalardan sonuc alamadim. Tek basina amh degeri tup bebek icin yeterli degil etkileyen onca baska sebep var
- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
değeriniz oldukça düşük. hemen başlamanızı tavsiye ederim. zorlu bir süreç benimde çikolata kistim var . yaşım 31. amelıyat edılemıyorum cunku amh degerımın dahada düşeceği öngörülüyor. benım suan amh degerım 0,22 ve yumurta üretimi cok zor. bır an once baslayın derim.Spermlerde sıkıntı yok, tüpler açık, kistler de temizlendi.
Çoğumuzun korkulu belası çikolata kisti sanırım. Bende başlamayı düşünüyorum biraz da korkuyorum açıkcası süreç gözümü çok korkutuyor.değeriniz oldukça düşük. hemen başlamanızı tavsiye ederim. zorlu bir süreç benimde çikolata kistim var . yaşım 31. amelıyat edılemıyorum cunku amh degerımın dahada düşeceği öngörülüyor. benım suan amh degerım 0,22 ve yumurta üretimi cok zor. bır an once baslayın derim.
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
Komik gelecek ama ben bu süreçten aşırı keyif alıyorum .Çoğumuzun korkulu belası çikolata kisti sanırım. Bende başlamayı düşünüyorum biraz da korkuyorum açıkcası süreç gözümü çok korkutuyor.
bir an evvel reglim gelsinde hemen iğnelere başlayalım . acana kaç tane gelişti boyutları nasıl ? vs. cok heyecanlı bır surec.
maddı manevı yorucu fakat ben bu süreçten keyıf alıyorum hersey bebegımız için çünküü..
oldukca maliyetli olması zorluyor sadece. onun harıcınde keyfini çıkarın bu durumun.
hangi doktora gıtmeyı dusunuyorsunuz.
- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
sizin nasıl ilerledi süreç ?Ben evlendikten sonraki rutin kontrolde amh değerimin 0.01 olduğunu öğrendim. Hemen tüp bebeğe başladık
kaç deneme ?
kaçıncı gün ?
Benim 0,22 di başladık tedaviye 2 deneme başarısız olunca yeni merkezde direk prp yapıldı amh değerim 0,38 e yükselmişti. ve prp öncesi 2 kat daha çok yumurta toplanıp kalitesi 1.kalite embiriyolar elde edildi. Hakkında hayırlısı olsun amh düşükse doktora git ve başla derlerse hemen başka vakit kaybetme. Zaten uzun bir süreçMerhaba arkadaslar yaşım 25 2. Kez çikolata kisti ameliyatı oldum şuan da Amh değerim 1.01. Siz amh değeriniz kaç olduğunda tüp bebeğe başladınız nasıl sonuçlar aldınız biraz bilgi verir misiniz. Kafam çok karışık.
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
İlk denemede uygun zamanda başlamadık tedaviye ve oluşan 1 yumurta kalitesiz çıktı ve döllenmedi. İkinci denemede 2 yumurta oluştu, ikisi de döllendi ve transfer edildi. 3.gün embriyosuydular. İkisi de tuttu çok şükürsizin nasıl ilerledi süreç ?
kaç deneme ?
kaçıncı gün ?
- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
hangi doktora gıttınız ?Benim 0,22 di başladık tedaviye 2 deneme başarısız olunca yeni merkezde direk prp yapıldı amh değerim 0,38 e yükselmişti. ve prp öncesi 2 kat daha çok yumurta toplanıp kalitesi 1.kalite embiriyolar elde edildi. Hakkında hayırlısı olsun amh düşükse doktora git ve başla derlerse hemen başka vakit kaybetme. Zaten uzun bir süreç
benım embrıyolar yalnızca 3 tane toplanıyor ve 1. döllenıyor oda 2 ab kalite
- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
allahım şükürler olsun tebrık ederım ınsallah saglıkla devam ederr.İlk denemede uygun zamanda başlamadık tedaviye ve oluşan 1 yumurta kalitesiz çıktı ve döllenmedi. İkinci denemede 2 yumurta oluştu, ikisi de döllendi ve transfer edildi. 3.gün embriyosuydular. İkisi de tuttu çok şükür
birkaç sorum olacak size :)
1 - kaliteleri nasıldı ? benim 2.kalite 9 hücre ve 2.kalite 6 hücre ( 2 adet donmuş bekliyor havuzda)
2 - hangi doktora gittiniz?
3 - hangi ilaçları kullandınız?
4 - transfer esnasında kı en zor sey su ıcmek ? ne kadar su ıctınız ve transferden hemen sonra ne kadar yattınız?
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Bana dedikleri biri 7 hücreli, biri 8 hücreli. İyi kalite demişlerdi. Sayı ve harflerle ifade edilen kaliteyi bilmiyorum.allahım şükürler olsun tebrık ederım ınsallah saglıkla devam ederr.
birkaç sorum olacak size :)
1 - kaliteleri nasıldı ? benim 2.kalite 9 hücre ve 2.kalite 6 hücre ( 2 adet donmuş bekliyor havuzda)
2 - hangi doktora gittiniz?
3 - hangi ilaçları kullandınız?
4 - transfer esnasında kı en zor sey su ıcmek ? ne kadar su ıctınız ve transferden hemen sonra ne kadar yattınız?
Ben Tuzla'da Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde yaptırdım tedavimi. 2 doktor ilgilendi benimle. Ebru Öztürk ve Tayfun Kutlu.
Kombine tedavi uygulandı. Merional, menopur ve gonal-f. Hepsini kullandım, arada dozları değişti.
Transferi hiç sormayın ya o kadar su içmişim ki ultrasonu göbeğime bastırdığında hemşire az kalsın doktorun yüzüne iseyecektim 30 ile 40 dk arasında yatıp eve geçtim. O günü de yatarak geçirdim. Sonra normal hayatıma döndüm işte
İlk ikisinde bahçeci fulya idi, bende de hep 3 tane toplanmıştı ,ve çok yavaş ilerliyordu 1 kere transfer oldum 2.de donduracaklardı ama embiriyolar 5.güne gidemedi tedavi sonlanmıştı. Daha sonra çok araştırdık ve Maslak Acıbadem Prof.Dr Bülent Tıraş'a gittim ve önce prp önerdi hemen kabul ettik. 2 ay dinlenme veriyor akabinde gittiğimizde iğneler vs. aynı süreç Gerçekten inanılır gibi değil yumurta sayım 7 ve kalitesi çok iyi geldi ve 5 tanesi 3.günde donduruldu, eşimde bende şaşırmıştık çok da mutlu olduk. Dondurulma nedeni histeroskopi ameliyatı oldum 2 aylık süreçte öyle bekledik, Şimdi bu ay sonu inş. transferimi bekliyoruz.hangi doktora gıttınız ?
benım embrıyolar yalnızca 3 tane toplanıyor ve 1. döllenıyor oda 2 ab kalite
- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
Cok güzel bı haber iyimi denk gelmiştim mesajiniza Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin amin . Benim de aynı sıkıntı yumurtam oluşuyor fakat kaliteli değilmiş.nasil bir tetavi uyguladı doktorunuz detay bilgi verirseniz mutlu olurumİlk denemede uygun zamanda başlamadık tedaviye ve oluşan 1 yumurta kalitesiz çıktı ve döllenmedi. İkinci denemede 2 yumurta oluştu, ikisi de döllendi ve transfer edildi. 3.gün embriyosuydular. İkisi de tuttu çok şükür
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Teşekkür ederim inşallah sağ salim alırım kucağıma kızçelerimi bi önceki mesajımda detayları vermiştim. Bi bakın, aklınıza yine bir şey takılırsa sorabilirsinizCok güzel bı haber iyimi denk gelmiştim mesajiniza Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin amin . Benim de aynı sıkıntı yumurtam oluşuyor fakat kaliteli değilmiş.nasil bir tetavi uyguladı doktorunuz detay bilgi verirseniz mutlu olurum
- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
offf benımde cok sıkıntılıydı ama ben hemen kalkmak zorunda kaldım yoksa altıma edecektım. bunda artık altımada yapsam kalkmam yataktanBana dedikleri biri 7 hücreli, biri 8 hücreli. İyi kalite demişlerdi. Sayı ve harflerle ifade edilen kaliteyi bilmiyorum.
Ben Tuzla'da Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde yaptırdım tedavimi. 2 doktor ilgilendi benimle. Ebru Öztürk ve Tayfun Kutlu.
Kombine tedavi uygulandı. Merional, menopur ve gonal-f. Hepsini kullandım, arada dozları değişti.
Transferi hiç sormayın ya o kadar su içmişim ki ultrasonu göbeğime bastırdığında hemşire az kalsın doktorun yüzüne iseyecektim 30 ile 40 dk arasında yatıp eve geçtim. O günü de yatarak geçirdim. Sonra normal hayatıma döndüm işte
- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
Peki kaç yasindasinizBana dedikleri biri 7 hücreli, biri 8 hücreli. İyi kalite demişlerdi. Sayı ve harflerle ifade edilen kaliteyi bilmiyorum.
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Bana sürgü vermeyi teklif ettiler. Yataktan çıkmadan bir miktar yapmıştım. Biraz rahatlayınca uzun süre yatabiliyorsun zatenofff benımde cok sıkıntılıydı ama ben hemen kalkmak zorunda kaldım yoksa altıma edecektım. bunda artık altımada yapsam kalkmam yataktan