Canım benim test sonuçları karışık biraz ama ben yazıyorum. Amh testim 2.13 ve 1.00 çıktı iki ayrı laboratuvarda 1 yıl önce yaptırdığım 1.00 dı 8 ay sonra yaptırdığım 2.13 tü. Fakat diğer hormon değerlerim çok iyiydi yani Fsh lh e2 . Ama gerçek amh ım ne bilmiyorum folukil sayımımda iyiydi ama 1.00 çıkan lab. Ta baya ünlü ve iyi bir lab. Oyuzden bilemiyorum halen..
Ben bu süreçte ne yaptım yumurta kalitesi için bu geçen süreçte .
L arginine 1000 mg
Omega 3
Co10 200 mg
1 kutu proxeed plus women
C vitamini 1000 mg
Saf Arı sütü her sabah
Tüp bebek tedavisinden 2 ay önce gluteni ona dair her şeyi kestim
2 regl dönemi C Life macun yedim.
Sonuç rabbime şükürler olsun binkez şükürler olsun. Tüp bebek tedavisine başladık 8 folukil vardı 3 tanesi çok küçüktü 1 taneisi baya büyük rabbimin yardımı ve Şişli Memorial tecrubesi ile yumurtalarım en büyüğü 21,5 en küçüğü 12 olarak opu oldum ve doktorum bile şaşırdı çünkü beklemiyordu bu kadar küçükler bile dolur çıktı
Yani 8 yumurtamın 8 ide doluydu 6 sı döllendi ve 5. Güne geldi rabbime şükürler olsun o vesile ile hamileyim.
Eşimde de hız ve morfoloji sorunu vardı morj 1 sperm dna hasarında da orta riskli durumdaydı .
Rabbim emek verenleri bu yolda fedakarlıkları asla mucizesiz bırakmıyor canım ben buna inandım ve bu yolda sevdiğim şeyleri yememe pahasına yumurtalarım kaliteli olsun diye uğraştım.
Beslenme çok onemli ama dediğim gibi tam sonucumu bilmiyorum ama benim yaptıklarım bunlardı
Rabbim işinizi kolaylaştırsın