- 19 Nisan 2019
- 180
- 171
- 103
- 34
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.861
Cok guzel anlatmissin canim kesinlikle oyle. Bugun aradilar coksukur döllenme olmus embriyoya dönüsmus donduracaz dedi henuz doktorumla gorusmedik eger kabul ederse iki embriyoyla denemek istiyorum cok kaliteli bi embriyo degilmis cunku bu orta seker dedilerBenim annem benden hassas... Hemen ah vah yapıyor. Onu teselli ediyorumo yüzden bu süreç benim için zaten zordu. Bir de üzülmelerini görmek istemedim. Inşallah canım. Elbette isteriz bizde. Sonuçta nasip yani bizim elimizde olmayan bir şey için çevrenin o şekilde bakışını en azından şu an için kafama takmıyorum. Belki birkaç sene sonra çok ağırıma gidecektir. Bilemiyorum ama tepkileri biraz abartı buluyorum. Bizim için ne hayırlı biz de çevremizde ki insanlarda bilemez. Önceliğim kendime eşime aileme çevremdeki insanlara sağlıklı uzun ömür versin Rabbim. Halihazırda yaratılmış olanlara duam. Sonra da sağlıklı hayırlı evlat elbette dileğimiz. Bir canın hayata gelmesi söz konusu. Sahip olmamız gereken bir eşyaymış ya da bir uzuvmuşta yokmuş tavrını sevmiyorum. Sonuç ta her ne kadar bizim kanımız canımız olsa da ayrı bir insan dünyaya geliyor. Ona can verende biz değiliz. Sadece vesileyiz. Aslında bilmeyen sadece benim ailem eşimin ailesi haberdar. İnşallah nasip olur. Ailelerimize mutlu haberi verebiliriz canım. Dua ile 🏵
Okurken içim acildi su mesaji valla haklisin oyle tabi Allah ol derse hersey olur gerisi bosBizim yakın bir tanıdığımız kronik hastalıkları vardı ve kırklı yaşları geçince evlendi. Çocuk istiyorlar doktor tüp bebek bile olmaz diyip gönderiyor. Neyse bir yer bulup tedaviyi planlıyorlar bir umut. Muayene için gittiğinde aslında hamile olduğunu öğreniyor. Sağlıklı 1 yaşında oğulları var. Bizzat şahit olduğum bir olay. Ve çiftlerin ikisinde de sorunlar vardı bir de yaş faktörü. Olabiliyor ve kesin konuşan doktorlar kendileri de bence çok iyi biliyor ki aslında ihtimal ne kadar düşük olursa olsun. Olabilir. Asla olmaz diyemezler. Ben de başaramıyorum ama biraz yediklerimize içtiklerimize dikkat edip hafif spor ve kafa rahatlığı en iyi ilaç eminim. Keşke yapabilsem. Yapabilsek
Çok güzel bir haber canım. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallahCok guzel anlatmissin canim kesinlikle oyle. Bugun aradilar coksukur döllenme olmus embriyoya dönüsmus donduracaz dedi henuz doktorumla gorusmedik eger kabul ederse iki embriyoyla denemek istiyorum cok kaliteli bi embriyo degilmis cunku bu orta seker dedileryinede cok sevindim hic bu asamaya gelememistik bin sukur insallah devamida guzel olur sen yatarak mi geciriyosun dikkat et kendine aman
Insallah bebis yerine yerlesiyordur moral onemli biliyosun umutlu olmak lazim kendimizi kaptirmadan umut etmek... yat aman dinlen bosver isi gucu yemegi temizligi 10 gun beklesin herseyÇok güzel bir haber canım. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallahbenim müthiş ağrılarım var parçalanıyor gibi kasıklarım belim. O yüzden biraz moralim bozuk. Rahim atmaya mı çalışıyor diyorum. Tutunma için çok erken ve nefesimi kesen bir ağrı. Elden ne gelir ki genelde yatarak geçiriyorum canım.
İnşallah öyledir canım. Diyorum sanki organlarımın yerini değiştiriyorlarInsallah bebis yerine yerlesiyordur moral onemli biliyosun umutlu olmak lazim kendimizi kaptirmadan umut etmek... yat aman dinlen bosver isi gucu yemegi temizligi 10 gun beklesin herseybende kendimi kaptirmak istemiyirum genetik rahatsizligimdan dolayi daha teste gidecek sonrasinda tutacak mi belli degil ama umut olmadan da olmuyo iste hayal etmeyi seviyoruz
yaa o kadar çok bi ağrı demek Allah yardımcın olsun. Amin inşallah bakalım umarım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur bizimde tüm isteyenlerin deİnşallah öyledir canım. Diyorum sanki organlarımın yerini değiştiriyorlarYok hiç iş filan yapmıyorum ve genelde yatıyorum İnşallah sorunsuz bütün aşamaları geçirirsin ve sağlıkla bebişini kollarına alırsın kuzum
Hiç üzülme ve korkma yerleşirkende böyle ağrılar oluyor benim de olmuştu valla sıkı kramplar girmişti bikaç kereÇok güzel bir haber canım. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallahbenim müthiş ağrılarım var parçalanıyor gibi kasıklarım belim. O yüzden biraz moralim bozuk. Rahim atmaya mı çalışıyor diyorum. Tutunma için çok erken ve nefesimi kesen bir ağrı. Elden ne gelir ki genelde yatarak geçiriyorum canım.
Canım çok teşekkür ederim . O günden sonra öyle büyük yaşamadım şükür. Sizin sonucunuz olumlu sanırım öyle ise tebrik ederim. Değilse en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin hepimize.Hiç üzülme ve korkma yerleşirkende böyle ağrılar oluyor benim de olmuştu valla sıkı kramplar girmişti bikaç kere
Doktorunu Değiştir Bence ..Fsh 9 amh 1.5 değeri doktor çok iyi olmadığını söyledi
Valla bu başlıkta yazan herkes senin değerine sahip olmayı isterdi bence o yüzden üzülme amh ının tadını çıkarQUOTE="Lale5588, post: 60067364, member: 945571"]
Fsh 9 amh 1.5 değeri doktor çok iyi olmadığını söyledi
Yasiniz gencse biraz daha bekleyin ama 30 üstü iseniz bir an önce tedaviye baslayin derimBu arada 4 yıldır deniyoruz herşey normal ama yok işte
Aminn.. kötü hislere kapilma umudunu hep diri tut pozitif ol. Madem hersey normal bir sorun yok bol bol dua et. Peki kendince biseyler yapiyor musun? Bitkisel kürler falan29 yaşına girdim . Zaman geçtikçe sanki hiç olmayacakmış hissi artık çok etkiliyor sosyal hayatımı. Rabbim kimseyi daha fazla evlat hasretiyle sınamasın..
Sebebi bilinmeyen dedin ama amh degeri düsük grup burasi yani seninde amh testin düsük mü? Bence birkac dr daha git. Herseyine bakildi mi eksik bisey varsa yaptir 4 senede az degil cünkü.. hsg cekildimi mesela?Ciddi olarak pek yapmadım. Birkaç hafta hayıt suyu soğan suyu filan denedim ancak kürlerinde hormon dengemi bozmasından korktuğumdan adamakıllı yoğunlaşmadım. Öylece kaldı o da. Aslında açıklanamayan infertiliteye neyin iyi geldiğini de çok bilmiyorum. Bilen ve deneyip fayda gören varsa anlatırsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?