AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Zaten birkaç yıla bu hızla menapoza girersin dediler o yüzden tüp konusunda zamanla yarışıyorum bu iyice zor iki sene içinde oldu oldu o arada hiç tüp denemedim ve ikisi de çok iyi özel Laboratuvarlarda yapıldı ikişer kere hem de yanlışlık yok yani ultrasonda bu süreçte hep iki yumurtalıkta toplam onu geçen normal miktarda yumurta gözüküyordu o yüzden amh ı tekrarlama ihtiyacı kimse duymadı.beni şeytan dürttü gidip kendim baktırdım ultrasonda hala yumurtalarım fena değil toplanan Az biraz 5 tane toplandı üçü tane döllendi ikisi üçüncü gün transfer edildi tutmadı.amh a göre ürettiğin yumurta yine iyi dedi doktorum ama dediğim gibi zamanla yarışıyorum her ay giderek azalıyormuş ilk transfer olmayınca şu an tükenmeden havuz yapmak istiyorum gücüm yettiğince birkaç transferlik dondursam en azından diyorum kısmet tabi bi sonrakinde belki de hiç embriyo olmayacak

Hangi merkezdesin yine takip etmeleri çok iyi bence.benim merkez olgun olmayanları işleme almadık diyip geçiyor Geriden gelenleri de dondurmuyor orta kaliteli olanları sizin klinik hoşuma gitti orta kalite geriden gelenlerin de tuttuğu oluyor çübkü

Herkese merhabalar,

Yazılanları günlerdir takip ediyorum, kendimi toparlayıp girip yazmaya ancak cesaret bulabildim.

32 yaşında henüz beş aylık evliyim, sürekli tekrarlayan idrar yolları enfeksiyonu şikayetiyle kadın doğum uzmanına muayeneye gittiğimde, ultrason muayenesinde şüphelenen doktorum değerlerime bakmak istedi.maalesef amh 0.38fsh değerim de 24. Doktorum eğer çocuk istiyorsak,bir an önce tüp bebek tedavisine başlamamızı söyledi.insan böyle bir şeyi duyunca gerçekten altından zemin kayıyor sanki.burada umut dolu hikayeleri okudukça umutlansam da kafamdan bir türlü atamıyorum kötü ihtimalleri.

Uzun araştırmalar sonucu cumartesi günü için bahçeci fulyada güvenç beye randevu aldım, sonrasında bir de memorial şişliyle görüşmeyi düşünüyorum.

Bu süreci halimden anlayabilecek birileriyle paylaşmak, birbirimize destek olmak ve desteğinizi almak için aranıza geldim.burada hepimize sonu güzel bitecek hikayeler paylaşmak nasip olsun dilerim, dualarım kendimle birlikte sizlerle de

Ne kadar güzel tarif etmişsin gerçekten benim de öğrendiğimde sanki etraf dönmüş altımdan zemin kaymıştı.aramıza hoşgeldin keşke gelmeseydin ama böyle bir durum varsa insan kendini anlayabilen insanlarla konuşunca rahatlıyor.inşallah en yakın zamanda sonuç alırsın

Kizlar amh olayina cok asiri takip caninizi sikmayin. Benim 1 yilda 0.79 dan 0.36ya dustu. 2 tup bebek denememde de olmadi.
Dogal yoldan hamile kaldim tum umutlarimin tukendigi anda. Cidden kafaya takmak daha kotu yapiyor. Hep okuyordum stres yapmayin diyenlerin yazilarini. Stres cidden kotu yapiyor. Biraz oluruna birakin baska sikintiniz yoksa.

Bir çok arkadaşım benzer durumlar yaşadı,ama işin içine girmeden o duyguyu tatmadan bilemiyor insanpsikolojik olarak rahatlayabilmek işin anahtarı galiba.İnşallah hep birlikte en kısa zamanda

Yaa hadi bakalim umarim tutar ve gelir bebis bak hiç tanismiyoruz ama birkac gundur birbirmize derdimizi actik kader arkadasligimiz var ve heyecanlandim inanki senin icin guzel haberini almak istiyorum ne zaman belli olacak 10 gun sonra falan belli oluyor heralde demi gebelik olup olmadigi ben hic o asamalara gelemedigimden bilemiyorum kusma falan olmadi canim ama agri devam ediyor yarinada boyle olursa arayacam doktoru bakalim insallah yarina banada yasiyor dollendi saglikli sekilde derler

Bana da etrafımdaki herkes biraz akışına bırak diyor,ama insan hep acaba bir şeyler yapmazsam yarın birgün pişman olur muyum diye düşünüyor.Almanya’da yaşayan kuzenim 17 yıllık evliliğinde başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra doğal yollarla hamile kaldı.Galiba akışına bırakabilmek lazım ne kadar zor olsa da.inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ankara memorial aygul demirkola gidiyorum daha once 2 kez opu yapildi basarisiz oldu hocada bizi umitlendirmisti aslinda sonuc olumsuz olunca yaninda agladim falan birazda vicdan yapti sanirim cok titiz calisacaz dedi bakalim ya nolacak baska bi prof. Bu kezde dollenmezse birak tedaviyi dedi tum kalbimle dua edip bekliyorum insallah iyi haber alirim

Bendw ogrendigimde doktor direkt erken menapozdasin dedi dengesiz bi doktordu hasta psikolojisinden anlamayan adamin tekiydi kapiya ciktim sok durumdayim yurumeyi unuturmu insan beynim dondu nasil yuruyecegimi unuttum resmen

Öyle canım. Benim ailem bilmiyor. Bazı arkadaşlar o da en çok yaşayan biliyor anlıyor. Amiin inşallah Sağlıkla hepimiz kavuşuruz. 7 haziran test günü diye yazmış doktor. Allah razı olsun canım ❣Benim içinde o kadar yeni ki. İnşallah hep dua ederim yatıyorum zaten. Şu an ezan okunuyor. Şu ezanların hürmetine sana ve hepimize sağlıkla evlatlar nasip etsin Rabbim. Güzelce dinlen oluyor ağrı biraz. Insallah yarına bir şeyin kalmaz. Güzel haberlerini bekliyorum canım. Allah sağlıkla huzurla hayırlı şekilde nasip etsin...🏵

Önce fsh değerinizi düşürün, çünkü yumurta kalitesini bozuyor. Bunun için hayıt otu kapsulü kullanabilirsiniz, birde saraçoğlunun kürü var civanperçemi hayıt otu vs onu da araştırabilirsiniz 2 3 aya düşer fsh.

Evet öyleymiş,ben de iki gün önce saraçoğlunun erken menopoz kürünü sipariş ettim,fsh değerini düşürüyormuş dediğiniz gibi.regl bittikten 2 gün sonra başlamamı söyledi müşteri hizmetlerindeki görevli.sonuç alanlar vardı burada okuduğum kadarıyla,ben de sonucumu paylaşırım kullandıktan sonra

Asla öyle düşünme bir embriyo herşeyi değiştirebilir gücün yettiğince denemeye devam ben öyle düşünüyorum doktorların bırak demesi değil ne zaman vazgeçeceğimize biz karar vermeliyiz ömrümüz boyu acaba dememek için .burada çok arkadaş var kaçıncı kez denediklerinde embriyoları olan umudunu asla kaybetme

kizlar benzer bi durumda amerikali arkadasim vardi, tup bebekle hamile kaldi. hic yumurtasi omuyormus galiba...DHEA diye bi ilac kullandi, galiba testesterona etki edip yumurta sayisini artitiyor. kavanoz kavanoz ari sutu polen de yemis, o da kaliteyi artirdi demisti. detayli bilmiyorum ama bu ikisiyle oldu bebegim demisti.

burda amerikali tup bebek doktoru da anlatiyor, ucuz diye biliyorum, karnina adetten sonra sicak su torbasi koydugunu, yumurtalra giden kan dolasimini artirip daha kaliteli olmasni sagladigini anlatmiti...belki bi fayda olur diye paylasmak istedim...

Allah razi olsun canim bende arkadaslarimla pek paylasmiyorum ortamda bi cocuk lafi olsa herkes ah yazik der gibi davranacak ne geregi var diye dusunuyorum ama ailem biliyor umarim ssninkilerde tedaviyi hic duymadan direkt bebis haberini alirlar❤

Insallah bakalim Allahtan umut kesenlerden olmamak lazim tabi umarim en yakin zamanda hepimiz olunlu sonuclar aliriz

Benim annem benden hassas... Hemen ah vah yapıyor. Onu teselli ediyorum o yüzden bu süreç benim için zaten zordu. Bir de üzülmelerini görmek istemedim. Inşallah canım. Elbette isteriz bizde. Sonuçta nasip yani bizim elimizde olmayan bir şey için çevrenin o şekilde bakışını en azından şu an için kafama takmıyorum. Belki birkaç sene sonra çok ağırıma gidecektir. Bilemiyorum ama tepkileri biraz abartı buluyorum. Bizim için ne hayırlı biz de çevremizde ki insanlarda bilemez. Önceliğim kendime eşime aileme çevremdeki insanlara sağlıklı uzun ömür versin Rabbim. Halihazırda yaratılmış olanlara duam. Sonra da sağlıklı hayırlı evlat elbette dileğimiz. Bir canın hayata gelmesi söz konusu. Sahip olmamız gereken bir eşyaymış ya da bir uzuvmuşta yokmuş tavrını sevmiyorum. Sonuç ta her ne kadar bizim kanımız canımız olsa da ayrı bir insan dünyaya geliyor. Ona can verende biz değiliz. Sadece vesileyiz. Aslında bilmeyen sadece benim ailem eşimin ailesi haberdar. İnşallah nasip olur. Ailelerimize mutlu haberi verebiliriz canım. Dua ile 🏵

Insallah bakalim Allahtan umut kesenlerden olmamak lazim tabi umarim en yakin zamanda hepimiz olunlu sonuclar aliriz
Bizim yakın bir tanıdığımız kronik hastalıkları vardı ve kırklı yaşları geçince evlendi. Çocuk istiyorlar doktor tüp bebek bile olmaz diyip gönderiyor. Neyse bir yer bulup tedaviyi planlıyorlar bir umut. Muayene için gittiğinde aslında hamile olduğunu öğreniyor. Sağlıklı 1 yaşında oğulları var. Bizzat şahit olduğum bir olay. Ve çiftlerin ikisinde de sorunlar vardı bir de yaş faktörü. Olabiliyor ve kesin konuşan doktorlar kendileri de bence çok iyi biliyor ki aslında ihtimal ne kadar düşük olursa olsun. Olabilir. Asla olmaz diyemezler. Ben de başaramıyorum ama biraz yediklerimize içtiklerimize dikkat edip hafif spor ve kafa rahatlığı en iyi ilaç eminim. Keşke yapabilsem. Yapabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…