AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Rabbim bir daha yasatmasin böyle aci,benimde kan pihtilasmam var, yaptir bacim yaptir sağlıklı sıhhatli bir cocugun olacak inş rabbim imtihanimizi kolsylastirsin..

Arkadaşlar merhaba herkese umut olması adına buraya üye olup bunları yazıyorum bir aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Yumurtalık rezervimde azalma vardı tüp bebek tedavimde 6 yumurta toplandı ve hiç birisi döllenmedi transfer bile olamadan tedavi iptal edildi. Eşimde de bazı sıkıntılar vardı morfoloji %2 ydi. İptal olan tedavimden sonra doktorum yumurta geliştirici iki tane ilaç verdi bu ilaçların yanında yediklerime dikkat etmemi söyledi tavuk yemedim mesela kırmızı eti azalttım akdeniz usulü yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım hergğn avakado ve ceviz yedim mutlaka.hergün mutlaka 1,5-2 litre su içtim.Birde en önemlisi hergün sabah eşimle beraber arı sütü içtik hemen arkasından da keçi boynuzu pekmezi içtik. Adetim geciktiğinde hiç şans vermiyordum hamile olabileceğime adetten kesildim diye de düşünmüştüm birara ama sonra test yaptırdım hamileyim kesiyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık inşallah onu da duyarız Allahım herkese nasip etsin inşallah ve asla umudunuzu yitirmeyin ben hep umutsuzdum olmayacak diye çok üzüldüm bunları da benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum sorusu olan arkadaşlara özelden daha detaylı cevap verebilirim

neden özelden yazıyorsun .. açıktan yazsan herkes görse

Bebeğiniz hayırlı olsun, gözünüz aydın. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. Eşinizde tek sorun morfoloji miydi, bir de amh değeriniz kaçtı sizin?

merhaba,
öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
amh ınız kaçtı?
sitede yazılanları duyunca bende umutlandım.39 yaşındayım 1 oğlum var 2. çocuğumu istiyorum
benim amh 0,47
fsh 4,89
e2 adetin 3. günü 24,54

amh yükseltmek için neler yaptınız.palaşırsanız çok mutlu olucam

Aynen her yere kopyala yapıştır yapmışta neden özelden
Arkadaşlar sizler ne kadar kötü düşünceli insanlarmışsınız ya ben bir umutla hep burayı okurdum ve içimden hep demiştim ki eğer benim olursa herkese umut olsun diye her yere yazacağım bu yazdıklarımdan neyin reklamını yaptığımı düşünüyorsunuz yazdıklarımı beğenmediyseniz bakıp takılmak zorunda değilsiniz aklına soru takılan olursa özelden cevaplarım seve seve anlamında ama sizin kalpleriniz o kadar kötü ki anlayamazsınız

Merhaba çok teşekkür ederim öncelikle iyi dileklerniz için yaşım 32 ve amh değerim temmuzda ölçtürdüğümde 1.14 tü ama yumurtalarım çok kalitesizdi benim ve fsh yüksekti en son kasım ayında ölçtürdüm 17 çıkmıştı doktorumda çok üzüldüğüm için artık baktırma dediğinden dolayı kasımdan beri baktırmadım hiç bol bol su içtim arı sütü içtim ve coenz gq içtim inancınızı yitirmeyin bir tane olmuş 2. olur mutlaka

Bebeğiniz hayırlı olsun, gözünüz aydın. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. Eşinizde tek sorun morfoloji miydi, bir de amh değeriniz kaçtı sizin?
Çok teşekkür ederim güzel kalplere Allah güzel mucizesini gönderecektir bu mübarek günde temmuz ayında amh değerim 1.14 tü temmuzdan sonra hiç ölçtürmedim tekrar ama kalitesizdi yumurtalarım eşimde morfoloji sorunu vardı evet galiba birde ileri hızda sorun vardı diye hatırlıyorum

Merhaba cevap yazmıştım ama paylaşılmamış galiba tekrar yazayım temmuz ayında ölçtürdüğümde amh değerim 1.14 tüa iyi dileklerniz için çok teşekkürler umudunuzu yitirmeyin 1. Olmuş 2. Bebekte olur mutlaka bu mübarek günde. Ben coenz qh içtim her sabah arı sütü ve keçi boynuzu pekmezi içtim eşimde aynı şekilde ve yeşillik ağırlıklı beslendim çok yağlı şeylerden kaçındım günde 1,5-2 litre suyu mutlaka içtim

Merhaba yumurta kalitesi dusukse takviyeler var. Astalife, impryl bu ikisi çok iyi tavsiye ederim.

Ben 28 yaşındayım ama amh 0.8, fsh ım 10 un üstüne çıkmadı ama maalesef rezervim yaşıma göre çok düşük. 4 tane yumrta sayıyo dr muayenede. Gerçekten moralim çok bozuldu tedavi sürecinde. İnşallah sonu güzel olur.

Benim de amh 0,3 idi 5 yumurta oldu 3 tanesi 5. Güne gitti ben bi de pgd yaptırdım üçü de sağlıklı geldi. 2 tane transfer oldu 1 tanesi tutundu. Şimdi baya baya bebek bekliyorum bulantılaeım bile başladı
Önemli olan Sayı değil kalite. Sen yediklerine dikkat et temiz beslenmeye çalış. Stresi azalt. Sigara varsa bırak hatta dumanına bile maruz kalma. Güzel düşün. Senin de olumlu olacak sen de birkaç ay sonra gelip benim gibi yazacaksın

Bu bana gerçekten umut oldu İnşallah, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi Alkol sigara hayatımda hiçbir zaman olmadı. Cips, kola, margarin, hazır çorba gibi paketli ürünleri yıllardır ağzıma sürmüyorum ama stresi yenemedim maalesef :/ bizde erkek faktörü de var morfoloji ve ileri hız problemi. Sizde eşinizle alakalı problem var mıydı?

Hiç morelini bozma bir yumurta bile yetiyor hep bunu düşünmeye çalış sakın umutsuzluğa kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…