• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 😣😫AMH BELASI 😫😣bana akil verir misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Loriklorik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
11.650
17.271
218
Kizlaarre kiizzzlllaarrr benim amh 0.91 di en son 2 ay once .yukselme ihtimali var mi ?
Amh dusuk olup da hamile kalabilen var mi lutfen bana iyi gelicek seyler soyleyin moralim cok bozuk çünkü 😔 1 asilama denedik 😫😣😣😣tutmadi su an 2. Asilamadayim o da tutmazsa zaman kaybetmeden tüp bebege gecis yapmamiz gerekiyormus.
(((Yasim 24 . Doktorum normalde benim yasimda olan birinin bu ignelerle falan 4 tane yumurtasi olgunlaşması gerekiyormus. Ama benim sadece 2 tanecik gelismis . Soldaki 19mm sagdaki 16 mm olmus. )))

Canım amh yumurta rezervini gösteren bir değer ama değerin hamileliği imkansız kılacak bir değer değil. Youtube'de düşük amh ile hamile kalabilen o kadar çok kişinin videosu var ki, bir göz at derim. Rabbim ol derse olur üzülme.

Canım amh yumurta rezervini gösteren bir değer ama değerin hamileliği imkansız kılacak bir değer değil. Youtube'de düşük amh ile hamile kalabilen o kadar çok kişinin videosu var ki, bir göz at derim. Rabbim ol derse olur üzülme.
Allah razi olsun. Tabi Rabbimin takdiri hersey . Hic anne olamiycam diye cok üzülüyorum . Korkuyorum bu yuzden

Bunu bir kac ay oncesinde izlemistim. Ben de o sans yok ne yazikki .🙄 milletteki şansa bak vallaha

Bu kadın daha baya uğraşmış kaç kez hüsrana uğradım dedi şıp diye olmamış. O şans bendede yok malesef 😔 napalım Allahtan umut kesilmez elimizden geleni yapacağız.

Bu kadın daha baya uğraşmış kaç kez hüsrana uğradım dedi şıp diye olmamış. O şans bendede yok malesef 😔 napalım Allahtan umut kesilmez elimizden geleni yapacağız.
Allahtan umit kesilmez elbette ama artik cevremde çocuklu insanlari gorunce bile sevinmiyorum .eskiden olsa cok severdim oyle cocukli insanlari gorunce. Allahim gunah yazmasin ama cocuklariyla paylasim yapan kadinlardan nefret ediyorum artik ..

Allahtan umit kesilmez elbette ama artik cevremde çocuklu insanlari gorunce bile sevinmiyorum .eskiden olsa cok severdim oyle cocukli insanlari gorunce. Allahim gunah yazmasin ama cocuklariyla paylasim yapan kadinlardan nefret ediyorum artik ..

Bebek görünce dayanamıyorum eskisindende çok seviyorum.. Ama paylaşımlar tokat gibi gerçekleri yüzüme vuruyor benimde. Nefret büyük bir kelime şeytan dürtsede kötü düşüncelere yitmeye çalışsada fırsat vermiyorum. Belkide senin için en iyisi sosyal medya hesaplarını kapatmak.. Kendine zarar veriyorsun

Bebek görünce dayanamıyorum eskisindende çok seviyorum.. Ama paylaşımlar tokat gibi gerçekleri yüzüme vuruyor benimde. Nefret büyük bir kelime şeytan dürtsede kötü düşüncelere yitmeye çalışsada fırsat vermiyorum. Belkide senin için en iyisi sosyal medya hesaplarını kapatmak.. Kendine zarar veriyorsun
Haklisin gercekten psikolojikmen yokum sadece bedenen ayaktayım

Amh degeriniz yukselmez yumurta rezervi hakkinda bilgi verir, ama hamile kalmaniza engel degil sadece yillarca oyalanip beklemeyin zaman kaybetmeyin cunku her yil bir miktar daha azaliyormus

Amh 0.01 ile bile hamile kalan var bebek icin bir yumurta 1 sperm yeter

Amh degeriniz yukselmez yumurta rezervi hakkinda bilgi verir, ama hamile kalmaniza engel degil sadece yillarca oyalanip beklemeyin zaman kaybetmeyin cunku her yil bir miktar daha azaliyormus

Amh 0.01 ile bile hamile kalan var bebek icin bir yumurta 1 sperm yeter
Evet sadece 1 tane saglikli yumurta yeterli ama ne yazikki 1.5 senedir bulamiyoruz o yumurtayi su an 2. Asilam yapilcak yarin .duaya cok ihtiyacim var 🤲🤲

Evet sadece 1 tane saglikli yumurta yeterli ama ne yazikki 1.5 senedir bulamiyoruz o yumurtayi su an 2. Asilam yapilcak yarin .duaya cok ihtiyacim var 🤲🤲

Bence takviye vitaminler kullanabilirsin canim mutlaka arti saglayacaktir. Ari sutu bal polen al mutlaka. Promotil woman ya da muadili olan vitaminlerden kullan bak gor tedavine cok iyi arti saglicaktir

Bence takviye vitaminler kullanabilirsin canim mutlaka arti saglayacaktir. Ari sutu bal polen al mutlaka. Promotil woman ya da muadili olan vitaminlerden kullan bak gor tedavine cok iyi arti saglicaktir
Koenzim q10
omega3
previt positive diye iki tane takviye edici var elimde cem celike gitmistik bahceciye o vrrmisti bunlari . Sonra baska yerde tedavime devam edince kaldi onlar kullaniyim onlari o zaman vitamin sonucta

Bir de d vitamini demek istiyorum. Herkeste eksik neredeyse. Mutlaka olcturup gerekirse takviye alin. Herkesin dedigi gibi 1 yumurta yeter. Umutlu olun 😊

Back