Amh 4.48

merak dolu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
89
Puanlar
13
Fsh hormonu 13 lh 15 e2 17 çıktı doktorum cyclo progynova ilacı verdi ve amh testi istedi 4.48 çıktı sonuç göstermeye daha gitmedim yüksekmiş sizce nasıl değerim yorum yaparmısınız 24 yaşındayım 1 yıldır gebe kalamıyorum

benim amh 9.91 ile gebe kaldim. endişe etme.

Normalden farklı bişey yaptınız mı mesela bele yastık almak 2 3 saat yataktan çıkmamak gibi
hayır. gebe kaldığım ay diş tedavim olduğu için gebe kalmak için bir çabamız yoktu sadece 2 kez ilişki olmuştu. ama aynı ay diyete ve pilatese başlamıştım. esim de ben de vitamin kullanıyorduk üreme sağlığı için zaten. hangisi tam olarak etkili oldu bilemiyorum

Ya ne kadar güzel bende artık boşverdim bu ay dinlenmek istiyorum belki önümüzdeki aylarda doktorların hiç bir şey yaptığı yok sadece ben kendimi yıpratıyorum aşırı stres yapıyorum

Ya ne kadar güzel bende artık boşverdim bu ay dinlenmek istiyorum belki önümüzdeki aylarda doktorların hiç bir şey yaptığı yok sadece ben kendimi yıpratıyorum aşırı stres yapıyorum
benim doktorum bir yıl doğal yolları denememi istemisti. kaldı ki dediğim gibi benim değerlerim seninkinden çok daha yüksekti ve esimde de morfoloji sorunu vardı. 11.ayımda doktorum ilk defa ilaç ve iğne tedavisi uyguladı. çok güzel yumurtalarım oldu ama gebelik olmadı maalesef. sonra biraz ara verip yazımızı gezip tozarak biraz kafa toplamaya ayırmak istedik. tam o an gebe kaldım valla stres çok etkiliyormus gercekten deneyerek kanıtlamış biri olarak söylüyorum.

Sizde de pcos var muhtemelen rezerviniz yüksek çıkmış bence vakit kaybetmeden yumurta takibi yaptırın. Bende öyle yaptım 2. Ayımda olumlu sonuçlandı.

Çok tatlısın herşey gönlünce olsun inşallah içimi ferahlattın teşekkür ederim canım

Sizde de pcos var muhtemelen rezerviniz yüksek çıkmış bence vakit kaybetmeden yumurta takibi yaptırın. Bende öyle yaptım 2. Ayımda olumlu sonuçlandı.
Pcos için değerin düşük olduğunu düşünüyorum ve sadece değere bakarak değerlendirmekte doğrumu bilemiyorum sizin değerleriniz nasıl

Pcos için değerin düşük olduğunu düşünüyorum ve sadece değere bakarak değerlendirmekte doğrumu bilemiyorum sizin değerleriniz nasıl
Amh3.85 fsh 9.83 lh da 9lu değerlerdeydi. Doktor senin ki sendrom değil ama polikistik görünümün var çok fazla yumurtan var büyümüyor şeklinde yorum yaptı. Yumurta takibi ve yumurta uyarıcı ilaçlar işe yaradı keşke bir yıl vakit kaybetmeseydim diye düşündüm.

Ultrason muayenesi yapmılmıştı daha öncesinde pcos olunca Ultrason da belli olmazmı

Ben 1 yıl içinde 5 farklı doktora gittim yalnızca bir tanesi görünüm olduğunu söyledi diğerler hiç bahsetmemişti ama ultrasonda gayet net bir şekilde belli oluyor bence internetten yazıp görsellere bakarsanız sizde kendi ultrasonunuzda anlarsınız

Tamam teşekkür ederim en kısa zamanda doktorla bir görüşeyim

merhaba bende bebek düşünüyorum gecen ay test verdim E2 :219 LH :1,60 Çıktı dedi erken menepoz olabilir bugun regl 2. gun amh , fsh ,e2, tsh, Lh testlerimi verdim saat 15:00 de çıkacak 2 sene önce 6 aylık düşük yaptım bu değerlerle hamile kalınmaz sanırım bilgisi olan var mıdır ? menepoz dıyınce bir çöktüm

Bende aynı şekilde menopoz deyince psikolojim bozuldu dün kontrol için gittim menopozluk bir durum yok pcos olabilir ama onun içinde çok yüksek bir değer değil dedi adetim bayrama denk geliyor temmuzda tekrar hormon testi vercem cyclo progynova ilacı verdi onu kullanıcam belki düzelir değerlerin dedi yumurta takibi de yaparız bundan sonra dedi

BENIM SONUCUM CIKTI AMH :0,311 E2:26 çok düşük dedi doktor :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…