• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh 4.18 nasıl bir sonuç kızlar? 28 yaşındayım 🥺

pepgirl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
32
12
8
29
Tek tüpüm kapalı ve ters rahimliyim kızlar. Amh sonucum 4.18 cikti. Doktoruma gitmeme de daha var. Nasıl bir sonuç merak ediyorum🥺 acaba hemen aşılamaya veya tüp bebeğe başlamalı mıyım.

Amh seviyesi yumurta rezerviniz hakkında bilgi verir ve sizinkini gayet yüksek ve iyi bir sonuç. Bu yakın bir zamanda menopoza girmeyeceğiniz anlamına geliyor

Amh seviyesi yumurta rezerviniz hakkında bilgi verir ve sizinkini gayet yüksek ve iyi bir sonuç. Bu yakın bir zamanda menopoza girmeyeceğiniz anlamına geliyor
Yaa öyle mi anladım canım çok teşekkür ederim.. yarın doktor randevum var 1,5 senedir gebelik istiyorum ama tek tüpüm kapalı. Sizce aşılama mı yaptırmalıyım tüp bebeğe mi başlamalıyım bilginiz var mı bu konuda acaba 🥺

Yaa öyle mi anladım canım çok teşekkür ederim.. yarın doktor randevum var 1,5 senedir gebelik istiyorum ama tek tüpüm kapalı. Sizce aşılama mı yaptırmalıyım tüp bebeğe mi başlamalıyım bilginiz var mı bu konuda acaba 🥺
Maddi durumunuz yeterliyse tüp bebek daha iyi olur. Aşılamada üçüz dördüz vs bile oluyor sanırım. Ama doktorunuz karar verir bence buna

Tek tüpüm kapalı ve ters rahimliyim kızlar. Amh sonucum 4.18 cikti. Doktoruma gitmeme de daha var. Nasıl bir sonuç merak ediyorum🥺 acaba hemen aşılamaya veya tüp bebeğe başlamalı mıyım.
Amh 3.5 üstüne pcos diyorlar ama doktor görüşü daha iyi olur tabiki

Evet canım doktorum yumurtaların polikistiğe yakın demişti,tam öyle diyemem ama demişti.. o yüzden mi gebe kalamadım acaba🥺
Pcos tek başına gebeliğe engel değil canım bu şekil olup gebe olan çok tanıdığım var sadece stres yapma dediğim gibi doktorun görüşü daha iyi olur

Benim ki de 5.804 çıktı Amh pcos mu oluyorum

Bence yaşınız genç aşılama deneyip olmazsa tüp bebek deneyebilirsiniz

Back