Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa öyle mi anladım canım çok teşekkür ederim.. yarın doktor randevum var 1,5 senedir gebelik istiyorum ama tek tüpüm kapalı. Sizce aşılama mı yaptırmalıyım tüp bebeğe mi başlamalıyım bilginiz var mı bu konuda acabaAmh seviyesi yumurta rezerviniz hakkında bilgi verir ve sizinkini gayet yüksek ve iyi bir sonuç. Bu yakın bir zamanda menopoza girmeyeceğiniz anlamına geliyor
Maddi durumunuz yeterliyse tüp bebek daha iyi olur. Aşılamada üçüz dördüz vs bile oluyor sanırım. Ama doktorunuz karar verir bence bunaYaa öyle mi anladım canım çok teşekkür ederim.. yarın doktor randevum var 1,5 senedir gebelik istiyorum ama tek tüpüm kapalı. Sizce aşılama mı yaptırmalıyım tüp bebeğe mi başlamalıyım bilginiz var mı bu konuda acaba![]()
Amh 3.5 üstüne pcos diyorlar ama doktor görüşü daha iyi olur tabikiTek tüpüm kapalı ve ters rahimliyim kızlar. Amh sonucum 4.18 cikti. Doktoruma gitmeme de daha var. Nasıl bir sonuç merak ediyorumacaba hemen aşılamaya veya tüp bebeğe başlamalı mıyım.
Yaa anladım canım çok teşekkür ederim bakalım doktorum ne diyecek..Maddi durumunuz yeterliyse tüp bebek daha iyi olur. Aşılamada üçüz dördüz vs bile oluyor sanırım. Ama doktorunuz karar verir bence buna
Evet canım doktorum yumurtaların polikistiğe yakın demişti,tam öyle diyemem ama demişti.. o yüzden mi gebe kalamadım acabaAmh 3.5 üstüne pcos diyorlar ama doktor görüşü daha iyi olur tabiki
Pcos tek başına gebeliğe engel değil canım bu şekil olup gebe olan çok tanıdığım var sadece stres yapma dediğim gibi doktorun görüşü daha iyi olurEvet canım doktorum yumurtaların polikistiğe yakın demişti,tam öyle diyemem ama demişti.. o yüzden mi gebe kalamadım acaba![]()
Tamam canım çok teşekkür ederimPcos tek başına gebeliğe engel değil canım bu şekil olup gebe olan çok tanıdığım var sadece stres yapma dediğim gibi doktorun görüşü daha iyi olur
Benim ki de 5.804 çıktı Amh pcos mu oluyorumTek tüpüm kapalı ve ters rahimliyim kızlar. Amh sonucum 4.18 cikti. Doktoruma gitmeme de daha var. Nasıl bir sonuç merak ediyorumacaba hemen aşılamaya veya tüp bebeğe başlamalı mıyım.
Bence yaşınız genç aşılama deneyip olmazsa tüp bebek deneyebilirsinizTek tüpüm kapalı ve ters rahimliyim kızlar. Amh sonucum 4.18 cikti. Doktoruma gitmeme de daha var. Nasıl bir sonuç merak ediyorumacaba hemen aşılamaya veya tüp bebeğe başlamalı mıyım.
2 den fazla yumurta büyürse genelde iptal ediyorlarmışMaddi durumunuz yeterliyse tüp bebek daha iyi olur. Aşılamada üçüz dördüz vs bile oluyor sanırım. Ama doktorunuz karar verir bence buna