Amh 1,74

Linda66

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
54
9
6
31
Arkadaslar 26 yasındayım amh degerım 1,74 cıktı bu ay rahım fılmı cekılcem bıde c life kullanıuorum kullanan var mı ?

1.74 gayet iyi bi değer bence. Benim değerim 1.12 iken doktorum gayet güzel demişti .

Bence değerin iyi.
Benim 0.4
Hiç moralini bozma olur mu
Fsh iyi olsun yeter

Yaşın kaç? Doktor bınun için bişey yaptı mı peki
Yeni 35 oldum tüp bebek dedi canım.
Bir oğlum var şükür 5 yaşında 6 yıl sonra oldu ozaman rahmim dardi t şeklindeydi simdi de amh düşük yaşta ilerliyor ama ben o stresi kaldıramayacağım için vazgeçtim rabbim evladima uzun ömür versin...
Sanada tüm isteyenlere de versin canim

Amin abla rabbim sana da 2 şer tane verir inşallah. Amh değerin bence gayet güzel sen incir havuç kürü yap inşallah kolaylıkla çocuğun olur

Bana. Da cok az dedı ya

Benim amh degerim 1.5 du doktorum beni de cok korkuttu. Baska yontemler deneyebiliriz buna hazirlikli ol bu ay olmazsa esin sperm testi, sen rahim filmi cektirirsin dedi. Benim evlendikten sonra ilk planli gebelik icin gittigim doktordu ondan da bunu duyunca sok olmustum. Baya baya agladim uzuldum gercekten cok dusuk sandim ama cok sukur ki diger ay hamile kaldim, Maxijuno diye bir vitamin verdi doktorum yumurta kalitesini arttiriyormus. Bi de hormon testi de yapmisti prolaktin yuksek cikmisti 36 ydi degerim, 4 tane kadar ilac kullandim dostinex. Belki o da faydali olabilir cunku prolaktin yuksekligi yumurtlamayi engelliyormus. Canini hic sikma, diger hormonlarina da baktir gayet iyi deger merak etme

Canım kaç gün temiz kalıp sonrasında adet görüyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…