- 20 Mart 2024
- 86
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi kediseverinsan
-
Peki bu artisi nasil değerlendirdi doktorunuz, ikisi de regl donemi mi verdiniz?Kızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda yaşım 24 yaşındayım benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla
Evet regl döneminde verdim daha gitmedim ama iki doktora gideceğim bakalım ne diyecek ben söylediği gibi olduğunu düşünmüyorum hemen tüp bebek olabilir tedaviye başlayabilirsin belki dedi yaşım genç değerim çok düşük değil normalin bir tık altına ve yeni evliyim beni strese sokmak yerine biraz daha dene vitaminlerine dikkat et vs diyebilirdiPeki bu artisi nasil değerlendirdi doktorunuz, ikisi de regl donemi mi verdiniz?
Benim 0,79 çıktı doktorum bana bile direk tup bebek önermedi. Evet 0,79 biraz dusuk bir değer ama 1 e yakın dedi normal yollarla gebe kalabilirsiniz sadece biraz uzun sürebilir ama eğer beklemek istemiyorum derseniz yardımcı üreme tekniklerine başvurabilirsiniz dedi. Bence hiç takılmayın başka bir görüş alin deneyin bir sureEvet regl döneminde verdim daha gitmedim ama iki doktora gideceğim bakalım ne diyecek ben söylediği gibi olduğunu düşünmüyorum hemen tüp bebek olabilir tedaviye başlayabilirsin belki dedi yaşım genç değerim çok düşük değil normalin bir tık altına ve yeni evliyim beni strese sokmak yerine biraz daha dene vitaminlerine dikkat et vs diyebilirdi
Aynı hastanede mi verdin canım. Bu sonuç aynı hastane mi ve herhangi bir şey uyguladın miEvet regl döneminde verdim daha gitmedim ama iki doktora gideceğim bakalım ne diyecek ben söylediği gibi olduğunu düşünmüyorum hemen tüp bebek olabilir tedaviye başlayabilirsin belki dedi yaşım genç değerim çok düşük değil normalin bir tık altına ve yeni evliyim beni strese sokmak yerine biraz daha dene vitaminlerine dikkat et vs diyebilirdi
Slm canım aynı hastanede mi olcturdun. Bende 32 yaşındayım benim de düzenli adetim var . 5 yaşında çocuğum var doğal olmuştu hemen . Şimdi ikinciyi istiyorum 3 aydır korunmuyordum. Son ay adet gecikmesi oldu. Kist sandım gittimm. Doktor ultrasonda yumurta sayısını az gördü ve amh istedi. 0.04 çıktı. Doktor moralimi çok bozdu. 15. Gün sonra başka hastanede verdim. Ama ikisi de dış laboratuvara gidiyormus ikincisi 0.08 çıktı tek yaptığım hayıt suyu ve dvit kullandım. O kadar üzülüyorum ki. 32 yaşında yaşadığım stresi anlatamam. Sadece adetim gecikti diye gittim. Ağlayarak çıktım. İlk hamilelik hemen oldu. Yine olur demiştik ve aile de hiç erken menopoz yok. Nasıl yükseltiniz bilgi verebilir misinizYanlış çıkacağını sanmıyorum ama amh değişen bir değer anladığım kadarıyla. Çünkü ben beş ay önce baktirdigimda 0.84 çıkmıştı. İki gün önce baktırdım 1.17 ye yükselmiş. Hayatımda aman aman bir değişiklik de olmadı sadece düzenli beslendim d vitamini eksikligim vardı onu düzenli kullandım. Bunlar etki etmiş olabilir diye düşünüyorum. Stres yapmayın stres dusuruyormus değeri. Dengeli beslenip günlük yarım saat yürüyüş yapmaya çalışın. Zaten kolay gebe kaliyormussunuz Allah'ın izniyle inşallah en kısa sürede tekrar gebe kalırsınız.
Nasıl böyle yükseliyor canım bilgi verir misin. Benimde yükseltmem lazimAmh değişebiliyor benim çikolata kistim var bana değerin düşebilir dediler o yüzden düzenli baktırıyorum 1 yıl içerisinde sırayla 2.2 / 1.45 / 1.55 / 2.00 / 2.5 ölçüldü hem de son 3 ü aynı hastanede
Yani yükselir de düşer de çok hassas bir test değil o yüzden stres yapmayın. Ben değerim düşerken aşırı stres yapmış infertilite hocasına gitmiştim bana manyak gibi amh baktırma yılda 1 baktır dedi
Düşük ne yazık ki ama cocuk sahibi olmanız imkansız değil tabi ki önemli olan yumurtanın kalitesiMerhaba 32 yaşındayım amh 0,796 çıkmış bu düşük bir değer mi?
Doktorumda biraz dusuk ama gebe kalmana engel değil sadece biraz uzun sürebilir dedi. 8 ay önce bebek istediğimiz zaman hemen olmustu fakat kaybettim. Aslında birazda ona güvendim sağlıklıyım sorun yok diye düşündüm hemen hamile kalabilmistim. Gerçi doktorum 8 ay önce de bu amh degeri ile hamile kalmış olabilirsin dedi bilmiyorum. Ama ben sonucun ynlis çıktığını düşünüyorum çünkü ultrasonla muayene ederken bana sağda ve solda yumurtaların var sorun görünmüyor amh testi yapalım ama dusuk çıkacağını sanmıyorum dedi bu değer çıktı bence yanlış bir sonuçDüşük ne yazık ki ama cocuk sahibi olmanız imkansız değil tabi ki önemli olan yumurtanın kalitesi
Ben yükseltmek için ekstra birşey yapmadım ama kistim küçüldükçe yükseldi diyebilirim. 11 cmden 14 cme büyüyordu sonra 14 cmden 7 ye düştü amh değerim de kist boyutuyla ters orantıyla hareket ettiNasıl böyle yükseliyor canım bilgi verir misin. Benimde yükseltmem lazim
Anladım bizim için imkansız o zamanBen yükseltmek için ekstra birşey yapmadım ama kistim küçüldükçe yükseldi diyebilirim. 11 cmden 14 cme büyüyordu sonra 14 cmden 7 ye düştü amh değerim de kist boyutuyla ters orantıyla hareket etti
Yumurtalıklarımda kistin yaptığı baskı azaldığı için yükselmiş olabilir
Bunun dışında çalışmayı bıraktım stres seviyem düştüğü için de yükselmiş olabilir
Yada bu test çok hassas ayarda olmayıp net sonuçlar vermediğinden de böyle yükselmiş gibi çıkmış olabilir
Merhaba ben yükseltmek için hiçbir şey yapmadım ne yazıkki yumurta sonradan üretilen bir şey değilmiş vücudumuzda ne kadar varsa doğuştan itibaren aynı sayı her adet olduğumuzda azalıyor Amh hepsi aynı hastanede 15 gün 20 gün arayla bakıldı bende anlamadım neden değerler değişiyorSlm canım aynı hastanede mi olcturdun. Bende 32 yaşındayım benim de düzenli adetim var . 5 yaşında çocuğum var doğal olmuştu hemen . Şimdi ikinciyi istiyorum 3 aydır korunmuyordum. Son ay adet gecikmesi oldu. Kist sandım gittimm. Doktor ultrasonda yumurta sayısını az gördü ve amh istedi. 0.04 çıktı. Doktor moralimi çok bozdu. 15. Gün sonra başka hastanede verdim. Ama ikisi de dış laboratuvara gidiyormus ikincisi 0.08 çıktı tek yaptığım hayıt suyu ve dvit kullandım. O kadar üzülüyorum ki. 32 yaşında yaşadığım stresi anlatamam. Sadece adetim gecikti diye gittim. Ağlayarak çıktım. İlk hamilelik hemen oldu. Yine olur demiştik ve aile de hiç erken menopoz yok. Nasıl yükseltiniz bilgi verebilir misiniz
Durumunuz varsa tüp bebek deneyebilirsiniz benimde şuan kafam çok karışık 1 lerde Amh ama beklemek istemiyorum bir yandan yeni evliyim ilk olacakSlm canım aynı hastanede mi olcturdun. Bende 32 yaşındayım benim de düzenli adetim var . 5 yaşında çocuğum var doğal olmuştu hemen . Şimdi ikinciyi istiyorum 3 aydır korunmuyordum. Son ay adet gecikmesi oldu. Kist sandım gittimm. Doktor ultrasonda yumurta sayısını az gördü ve amh istedi. 0.04 çıktı. Doktor moralimi çok bozdu. 15. Gün sonra başka hastanede verdim. Ama ikisi de dış laboratuvara gidiyormus ikincisi 0.08 çıktı tek yaptığım hayıt suyu ve dvit kullandım. O kadar üzülüyorum ki. 32 yaşında yaşadığım stresi anlatamam. Sadece adetim gecikti diye gittim. Ağlayarak çıktım. İlk hamilelik hemen oldu. Yine olur demiştik ve aile de hiç erken menopoz yok. Nasıl yükseltiniz bilgi verebilir misiniz
Deniycem de bebekten ziyade . Bu yaşta kaç yıla menopoza gireceğim ona üzülüyorum doktor tarih veremem dedi. Herkesin vücudu farklı dedi ama görünen köy kılavuz istemez 008 . Benim istediğim keşke 0.30 0. 40 olsaydı ona bile razıydımDurumunuz varsa tüp bebek deneyebilirsiniz benimde şuan kafam çok karışık 1 lerde Amh ama beklemek istemiyorum bir yandan yeni evliyim ilk olacak
Merhaba ben özel bir şeyler yapmadım dediğim gibi sadece d vitamini kullandım ve beslenme gerçekten çok kötüydü. Düzenli değildi ise girdiğim için bu süreçte yemek saatlerim düzeldi. Paketli gıdalar işlenmiş gıdalar yemedim ev yemekleri yedim diyebilirim. Beslenmenizi düzene sokup biraz da yürüyüş eklerseniz fayda edebilir. Bir de lütfen stres yapmayın stres gerçekten bünyeyi alt üst ediyor. Olumlu bakmaya çalışın bakın ne güzel Allah bağışlasın bir evladiniz varmış. Artış olabiliyor karamsar olmayın. Ki sizin degerlerinizde yine hamile kalanlar olabiliyor imkansız değil rabbim isterse her şey olur. Dahiliyeye gidip kan testi verin. Degerlerinize baksınlar eksik gördükleri değerler varsa takviye vitamin verirler.Slm canım aynı hastanede mi olcturdun. Bende 32 yaşındayım benim de düzenli adetim var . 5 yaşında çocuğum var doğal olmuştu hemen . Şimdi ikinciyi istiyorum 3 aydır korunmuyordum. Son ay adet gecikmesi oldu. Kist sandım gittimm. Doktor ultrasonda yumurta sayısını az gördü ve amh istedi. 0.04 çıktı. Doktor moralimi çok bozdu. 15. Gün sonra başka hastanede verdim. Ama ikisi de dış laboratuvara gidiyormus ikincisi 0.08 çıktı tek yaptığım hayıt suyu ve dvit kullandım. O kadar üzülüyorum ki. 32 yaşında yaşadığım stresi anlatamam. Sadece adetim gecikti diye gittim. Ağlayarak çıktım. İlk hamilelik hemen oldu. Yine olur demiştik ve aile de hiç erken menopoz yok. Nasıl yükseltiniz bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?