- 20 Mart 2024
- 86
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi kediseverinsan
-
32 yaşındayım 8 ay önce gebe kaldım ve bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuştu. Hatta gebelik istediğimiz an bebeğimiz o ay olmustu. 6 ay bi ara verdik şimdi tekrar düşünüyorum hamilelik doktorumuz oncesinde amh testine bakalım dedi rutin kontrolde ve bu değerler çıktı. Çok korktum çünkü 8 ay önce çok kolay hamile kalmıştım daha önce de baktirmadigim için amh testine karşılaştırma yapamıyorum. Öncesinde de mi bu değerlerle hamile kaldım acaba sonradan mı düştü anlayamıyorum hiç.Bir rahatsızlığınız var mı çocuk istiyormusunuz ona göre değerlendirilmeli
Yasal olarak yumurta dondurabiliyorsunuz amh 1 altında ve bekarsanız
Çocuğa engel değildir amh dansa yumurta kalitesi önemli diyebiliriz
0.1 ile bile gebe kalındığını forumda görebilirsiniz
32 yaşındayım 8 ay önce gebe kaldım ve bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuştu. Hatta gebelik istediğimiz an bebeğimiz o ay olmustu. 6 ay bi ara verdik şimdi tekrar düşünüyorum hamilelik doktorumuz oncesinde amh testine bakalım dedi rutin kontrolde ve bu değerler çıktı. Çok korktum çünkü 8 ay önce çok kolay hamile kalmıştım daha önce de baktirmadigim için amh testine karşılaştırma yapamıyorum. Öncesinde de mi bu değerlerle hamile kaldım acaba sonradan mı düştü anlayamıyorum hiç.
Benimde 2 yumurta var 0.04 çıktıKızlar benim amh 1 in altındaydı bugun yumurta toplama işleminde amh 1.37 çıktı ama yumurtam önceden 5 taneydı yanı 2024 mayısta amh dğşğktü. Şimdi amh yükselmiş yumurta azalmış nasıl olur ki böyle yaşım 43
Benim amh yükselmiş ama yumueta azalmış nasıl oluyor ki bu yaBenimde 2 yumurta var 0.04 çıktı
Amh sonradan yükselebiliyor muKızlar benim amh 1 in altındaydı bugun yumurta toplama işleminde amh 1.37 çıktı ama yumurtam önceden 5 taneydı yanı 2024 mayısta amh dğşğktü. Şimdi amh yükselmiş yumurta azalmış nasıl olur ki böyle yaşım 43
Umarim öyledir cok duzenli regl olurum 1 gün bile gecikmez açıkçası çok şaşırdım bu değere yanlis çıkma ihtimali var mıdır acabaBenim amh 0.84 iken doktorum sınırda demişti. Umutsuz olmayın çok düşük bir değer değil değeriniz.
Insallah oyle olur 8 ay önce bu değerden daha yüksek değildir heralde amh ne kadar düşebilir ki o zamanda kolay gebe kalmıştımSüper O zaman yine gebe kalırsınız sıkıntı etmeyin yumurta kaliteniz üzerinde çalışın doktorunuz gerekli vitaminlere yönlendirir folik asit falan
Umarim öyledir cok duzenli regl olurum 1 gün bile gecikmez açıkçası çok şaşırdım bu değere yanlis çıkma ihtimali var mıdır a
Yanlış çıkacağını sanmıyorum ama amh değişen bir değer anladığım kadarıyla. Çünkü ben beş ay önce baktirdigimda 0.84 çıkmıştı. İki gün önce baktırdım 1.17 ye yükselmiş. Hayatımda aman aman bir değişiklik de olmadı sadece düzenli beslendim d vitamini eksikligim vardı onu düzenli kullandım. Bunlar etki etmiş olabilir diye düşünüyorum. Stres yapmayın stres dusuruyormus değeri. Dengeli beslenip günlük yarım saat yürüyüş yapmaya çalışın. Zaten kolay gebe kaliyormussunuz Allah'ın izniyle inşallah en kısa sürede tekrar gebe kalırsınız.Umarim öyledir cok duzenli regl olurum 1 gün bile gecikmez açıkçası çok şaşırdım bu değere yanlis çıkma ihtimali var mıdır acaba
Doktorunuz ne dedi size amh için tekrar yükselmiş ya normalde mümkün değil diyorlar. Umarim benim de yukselir ve gebe kalabilirim deneyince tekrar. Pazartesi günü doktorumla görüşeceğimYanlış çıkacağını sanmıyorum ama amh değişen bir değer anladığım kadarıyla. Çünkü ben beş ay önce baktirdigimda 0.84 çıkmıştı. İki gün önce baktırdım 1.17 ye yükselmiş. Hayatımda aman aman bir değişiklik de olmadı sadece düzenli beslendim d vitamini eksikligim vardı onu düzenli kullandım. Bunlar etki etmiş olabilir diye düşünüyorum. Stres yapmayın stres dusuruyormus değeri. Dengeli beslenip günlük yarım saat yürüyüş yapmaya çalışın. Zaten kolay gebe kaliyormussunuz Allah'ın izniyle inşallah en kısa sürede tekrar gebe kalırsınız.
Amh değişebiliyor benim çikolata kistim var bana değerin düşebilir dediler o yüzden düzenli baktırıyorum 1 yıl içerisinde sırayla 2.2 / 1.45 / 1.55 / 2.00 / 2.5 ölçüldü hem de son 3 ü aynı hastanedeInsallah oyle olur 8 ay önce bu değerden daha yüksek değildir heralde amh ne kadar düşebilir ki o zamanda kolay gebe kalmıştım
Yeni çıkan sonuç için iyi dedi ama artık korunmamamizi söyledi çünkü yaşım 32. Ama ben yukselebilir diye biliyorum forumda da birçok kişinin yükseldiğini okudum. Sıkıntı yapmayın gönlünüzü ferah tutmaya çalışınDoktorunuz ne dedi size amh için tekrar yükselmiş ya normalde mümkün değil diyorlar. Umarim benim de yukselir ve gebe kalabilirim deneyince tekrar. Pazartesi günü doktorumla görüşeceğim
Ben ilk kez baktirip sıfır değerlerini görünce şok oldum açıkçası, testin tekrarlanmasıni isteyeceğim benim psikolojimi gerçekten epey bozdu. Çok üzüldüm umarim benimde zamanla yukselir ya da ne bileyim yanlış bir değerdir çok korkuyorum gebe kalamamaktanAmh değişebiliyor benim çikolata kistim var bana değerin düşebilir dediler o yüzden düzenli baktırıyorum 1 yıl içerisinde sırayla 2.2 / 1.45 / 1.55 / 2.00 / 2.5 ölçüldü hem de son 3 ü aynı hastanede
Yani yükselir de düşer de çok hassas bir test değil o yüzden stres yapmayın. Ben değerim düşerken aşırı stres yapmış infertilite hocasına gitmiştim bana manyak gibi amh baktırma yılda 1 baktır dedi
Bende 32 yaşındayım umarim amh yukselir ve en kısa zamanda dileklerimize kavuşuruzYeni çıkan sonuç için iyi dedi ama artık korunmamamizi söyledi çünkü yaşım 32. Ama ben yukselebilir diye biliyorum forumda da birçok kişinin yükseldiğini okudum. Sıkıntı yapmayın gönlünüzü ferah tutmaya çalışın
Bende anlamadım vitaminden heralde ama yumurta azAmh sonradan yükselebiliyor mu
Anladım teşekkürler benimde demir değerim çok dusuk belki ondan amh etkilenmiştirBende anlamadım vitaminden heralde ama yumurta az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?