Amh 0.71 yardım lütfen

minseo 24 yaşındayım yani iyi ozaman kalitesi
Evet canım kalitesi gayet iyidir merak etme, amh düşüklüğünde bazı doktorlar insanı panik yaptırıp hemen tüp bebek dese de daha bilinçli ve kontrollü doktorlar amh ın bir şey ifade etmediğini hastanın yaşı gençse doğal yolla hamile kalabileceğini rezerv ile hamile kalabilme kolaylığı arasında bir bağlantı olmadığını söylüyorlar. Amh ı 4 olup 2 sene gebe kalamayan da çok var 0,01 olup hemen hamile kalan da yani ona takılma

minseo cok sağol canım rahatlatın beni doktorlar sanki niye hemen korkutuyor
Canım amh ı 0,01 olup 2 çocuk doğuran kadınlar var, ben amh hiç baktırmadım düşükse de şuan öğrenip kendimi onun stresine sokmak istemiyorum çünkü he denerim olmaz tüpe karar verilir o zaman zaten bakıyorlar ilaçların dozuna karar vermek için amh a

minseo haklısın canım bakalım İbrahim Saraçoğluna yazdım bana bir kür seti önerdi onu alıcam bakalım faydasını görürüm insallah

Merhaba ben de 28 yasindayim ve amhim 0.71 su an tup bebek tedavisindeyim. Sorulariniz varsa cevaplayayimme
slm Amh değerim 0,71 fsh 9 benim gibi olan tüp bebeğe başlamadan hamile kalan var mı acaba lütfen yardımcı olun ?
Merhaba benimde 0,71 kaç yumurtanız oluştu bende bu ay başlıcam tüp bebek için benim çikolata kistim var amh ondan düşükmüş ama folikül sayısı güzel görünüyormuş umarım sonuç alırız hep beraber

Merhaba benim yumurta sayim ilk basladiginda 7 idi ama sag yumurtalgim hic cevap vermedi 4 yumurtam olustu canim

K Karamela3 ona daha bakılmadı canım adetin 21 günü çağırdı doktorum bakalım ne yapılacak
inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…