- 4 Kasım 2017
- 1.810
- 543
- 34
- Konu Sahibi herseyguzelolacak6
Merhaba arkadaşlar 32 yaşındayım düşük amh var 003 hatta bu testte 001 de cıktı 1 ay ara ile yani labaratuvar farkı mi gerçekten düştü mü bilemiyorum netice olarak ciddi bi düşünlük var ve rezervim tükenmek üzere. Fsh de geçen ay 53 tü ama bu ay düşmüş olabilir çünkü 28.gun de adet oldum zamanında. Nisan ayında 4 yumurta görünüyordu şu an sadece tek yumurta ve onun içi tup bebeğe başladım bir umut biliyorum imkansız gibi görünüyor aslında ama yine de denemeden bilemeyiz dedik hepimiz 1 yumurtadan olduk diye. Ikıncı ultrasonda arkadann1 yumurta daha göründü ufak ama ikiside ignelerle hiç bir gelişim göstermedi sabit kaldı
Gonalf 150
Meriofert
Letu
Doktor yüksek doz kullanmama ragmen gelismemis dedi tedagiyi tam 8.gunde iptal etti 38.000 tl cop oldu ona mi yanayim yumurta az ona mi yoksa hayallerine mi yanayım çok üzüldüm. Doktor tekrar denemeyi önermedi gelişmediği için umutlu görmedi beni başına boyle bisey gelen oldu mu yumurtası gelişmeyip düşük amh lı sonraki tedavide yumurtası gelişen oldu mu ?tamamen umudumu kesmem mi gerekir yoksa 1 defa daha denemelimiyim ? Başına gelenler varsa yazarsa çok mutlu olurum
Gonalf 150
Meriofert
Letu
Doktor yüksek doz kullanmama ragmen gelismemis dedi tedagiyi tam 8.gunde iptal etti 38.000 tl cop oldu ona mi yanayim yumurta az ona mi yoksa hayallerine mi yanayım çok üzüldüm. Doktor tekrar denemeyi önermedi gelişmediği için umutlu görmedi beni başına boyle bisey gelen oldu mu yumurtası gelişmeyip düşük amh lı sonraki tedavide yumurtası gelişen oldu mu ?tamamen umudumu kesmem mi gerekir yoksa 1 defa daha denemelimiyim ? Başına gelenler varsa yazarsa çok mutlu olurum