- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
anladim cnm olmadi urunu yerine gidip inceleyebilrim karakoyde subesi olan bi markaya ait ilk resim, son resim ikeaya ait..hasirlarin kullanimi nasil olur acaba yikanabiliyo mu bi bilgin var mi...İlk resimdeki mavi amerikan servisi güzelmiş canım. En sondaki yuvarlak da güzel ama renk uyumu tam değil. Bence kesinlikle yuvarlak düşünmelisin amerikan servisleri. Zira runnerdaki yuvarlak motiflere uyum sağlasın. Bakınırken rastlarsa buraya beğendiklerimi eklerim.
yaaa sitesinde var mi acaba oraya bakmak hic aklima gelmemisti bak...pembe tonlari vardi cnm ama bitmisti belki yeniden stoklara girer mudodan almistim urunu..Paşabahçe de tamda içindeki tonlardaki metalik maviden yuvarlak amerikan servis var direk onu al derim. Bu arada bu runner'ı nereden aldın? kırmızı tonları varmıydı acaba mavi yerine?
anladim cnm olmadi urunu yerine gidip inceleyebilrim karakoyde subesi olan bi markaya ait ilk resim, son resim ikeaya ait..hasirlarin kullanimi nasil olur acaba yikanabiliyo mu bi bilgin var mi...
pasabahce magazasindan mi aldin cnm sen yoksa netten falan mi bi de istanbuldan mi almistiniz..Paşabahçede ben kırımzı aldım arkadaşım tam açık olan mavi tonundan aldı hasır,çok güzel duruyor mudonun internet sitesinde varmı bu runner bakayım.. Sağol..
anladim cnmcm alirken bi sorarim yine olmadi..Canımcım hiçbir bilgim yok ya, araştırmak lazım. Yıkanmasa da rahat silinir ama yıkanır gibime geliyor.
cnm yok gundelik takimim siyah-beyaz, misafir takimim da oyle..O yuzden gundelik takimima hareket katsin istedim gerci ortasi siyah bu runnerın da..Ordan bi uyum yakalayabilirim belki..Kucuk kucuk mumlardan da aliyim diyorum amerikan servislere uygun..çok güzelmiş canım güle güle kullan,alırken gündelik takımına uygun mu seçmiştin?
ilkine bayıldım çok şık opuyorumnanaktan
hmm beni karakoye yolliycaksiniz galiba servise bakmayayerimsenibenyuvarlak maviliyi begendim bende:)
Bence soldaki yukarlak şekilliler çok hoş, renklerinin tonları da öyle, ben olsam onları tercih ederdim hihoyyyt
Karaköy'de dediğin nerde canım? Bi tarif eder misin? Ben de yuvarlak olanı uygun buldum, ama renk uyumunu sen bilebilirsin. Eğer uyuyorsa çok güzel bence. opuyorumnanaktan
cnm karakoyden besiktasa giderken hemen onunden geciyorsun otobusle daha once besiktasta oturuyordum,gorurdum hep..
tam adres:84 Necatibey Cad. Kanca İş Hanı. Kat: 3 Karaköy İstanbul
olmadi yanima alip ortuyu gidicem deneyerek almak en mantiklisi yoksa sitesinden de satis var..
en mantiklisi bu sanirim cnm,sagol fikrini belirttigin icin..a.s.Anladım canım, bende o tarafa yakın oturuyorum. Sen en iyisi kendin gidip bak, çünkü nette renkler farklı çıkabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?