• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerikan mutfak hakkında fikirlerinize ihtiyacım var...

sibel5206

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
47
3
86
İstanbul
selam arkadaşlar.2 yıllık evliyim,yeni bir ev alacağız ama ev çok küçük 70m.kare, 2+1 giriş üstü ve haliçi görüyor biraz.salonunda amerikan mutfak var.çok kararsız kaldık.acaba amerikan mutfaklı evler kullanışlımı.malum alışık değiliz klasik mutfaklar kullanıyoruz.resimlerini nasıl koyacağımı bilmiyorum öğrenince resimde ekleyeceğim...tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim..

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler.

bana gore iyi değil ama yınede sız bılırsınız; pişirdiğiniz yemek kokusu buharı vb hep salonunuzun koltuklarına perdelerıne halısına vs esylara hep sinecek ayrıca mutfagınızı sureklı olarak toplu tutmak zorundasınız dolapları 3gunde bir silersiniz sanırım.

Misafir gelse herşey onların yanında yapılacak,sürekli diken üzerinde olacağım bunun farkındayım.ama ne yapsam acaba başka yerlere mi baksak..evde çok füzel ama...

bizim evimizde 3 arti bir ve açık mutfak eşim çok beğenmişti ve çok ev gezip böyle bakımlı bulamayınca istemeyerek bende kabul ettim ama şimdi alıştım
önce oturma odası mutfak olarak kullandık oturma odasını salon yapmıştım ama oturma odasında herşey tıkışınca hepsini salona taşıdım ankastre kullanıyorum çekimi fazla ve mutfak olarak ayrı biyer olunca çok koku gitmiyor ki kızartma çok yaparız kötü yönü hep toplu olmak zorunda sın ama mutfağım diğer dairelere göre güzel olunca herkez bayılıyor artısı ise misafirler varken hizmet kolay hem konuşmalardan uzak kalmıyorum

şöylede yapabilirsimiz evi satın alacaksınız madem; mutfak ve salonu bırbırınden ayırabılırsınız .. benım merak ettiğim mutfak tarafı dıs cephe tarafına bakıyormu yada balkon varmı ,,eger zaten bunlar varsa okadar telas etmenize gerek yok en azından havasız kalmaz..
bide salon bakan tezgah kısım için bir önerim var tezgah kısmınıa pencere yapın diğer yerleri kapatın bi marangozcuyla anlaşıp salon tarafına kitaplık raf yapabılır,mutfak tarafınada dolap tarzı bişey olabilir ,kapı yaptırın oda surgulu olsun.
benım annemın evi oyleydi bi marangozcuyla anlaştılar ,tuğla örüp yer kaplamaktansa sağlam tahtalardan marangozcuya yaptırttılar (ancak annemın evi giriş hemen salondu biz holü ayrı tutmak için yaptırttık) salon tarafına kitaplık ve dolap,kapı girişi tarafınada vestiyer telefonluk ayna cekmece ce yukluk tarzı dolap yaptırttık çokta güzel oldu.. böyle bişey dusunursenız tavsiye ederim..

Back
X