Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim kapılarım normal ahşap kapı biz 2 sene önce bu eve taşınırken beyaza boyattık .orjinali vengeydi.ama sararma olayı doğru.keşeke foto koyabilsem .tabi o da ayrı bir konu .yani diyceğim neyle boyarsan boya beyaz yaparsan eğerki mutlaka sararır. o yüzden bence pervazınıda kendisinide kreme boyattır.eşyalarına mutfağına çok güzel uyum sağlar emin ol çok tatlı durur.naptın kendinize bir oturma odası oluşturdunuzmu?senin yerinde olsam o tv ünitesini boş odaya alıp karşısınada iki şık kanepe alırdım.hem ufaklık gündüz orda oynar.babacığıda gelince kanepe rahat oh mis uzanır .bizde öyle oluyo.bazen salon müze gibi duruyo diye kızıyorum ama misafir gelince derli toplu biyer oluyo.eşimin ailesi çok kalabalık sığmıyoruz tek odaya zaten .ayrıca ben bazen kitap kuran okumaya namaz kılmaya oraya giriyorum özel bi alan gibi iyi oluyo.bakalım yaza yine taşınma gündemde bu sefer kendi evim olacak inşallaaaahhh!!!!o zaman yine bir düzenleme yapıcam eve göre bakalım..
canım akrilik kurşunsuz kompenantlı boya olacakmış markadan ziyade bu özellik önemliymiş bu boyadan alırsan sararmazmış ama parlak istemiyorsan ipek matını alacakmışsın..aa boya markası sorabilir misin peki bizim için? biz boyayacağız yakınlarda? çbs ile boyamış blogdaki bayan amcan neyi öneriyor acaba
canım akrilik kurşunsuz kompenantlı boya olacakmış markadan ziyade bu özellik önemliymiş bu boyadan alırsan sararmazmış ama parlak istemiyorsan ipek matını alacakmışsın..
bunu duyduğuma çok sevindim valla cesaret veriyo insanaBen 2010 da boyattım kapıları,kapılar aldığımız evde koyu venge idi ve çok hor kullanılmıştı,ama kapılar kaliteliydi.Bize POLİSAN-MATRIX X1 KOKUSUZ PARLAK BEYAZ boyayı önerdiler,onunla boyadık çok memnun kaldık .Boya damarlarını kapatmadı ve cifle silebiliyorum , son katı eşimle kızım boyadılar .Kendiniz bile boyabilirsiniz yani....Hepinize kolay gelsin.
çok iyi yapmışsın canım yaa koyu yapmamakla ben bin pişmanım çok aceleye geldi bizimki amerikan kapı değildi bi önceki evimdeki ve yağlı boya beyazdı bu kapılar da çok hoş duruyodu aldık işte ama insan yaşlandıkça daha mı bi düşüyo beyaza nedircanım yeni gördüm konunu.. benim evin kapılarıda amerikan kapı krem rengi..bende katalogdan seçerken kahveyi çok beğenmiştim ama sonra vazgeçmiştim..şimdi sen böyle deyince iyiki almamışım diyorum..toz tutuyor falan diyorlar doğru mu.. ben boyama fikrine pek sıcak bakmıyorum çünkü orjinal tarzı yakalayamazsın gibime geliyor.. nede olsa kendinden damarlı bi yapısı var alaca bulaca kalırsa bilmiyorum olurmu acaba.. yatak odan ile birlikte boyat istersen..hem bi bakarsın yatak odanda tecrübe edinirsin.. sonuçta bunların özü boyadan geçiyor..orjinalide boya zaten.. iyice bi araştır istersen canım..emin olmadan niyetlenme..
ooo merakla bekliyorum resimleri canım şimdiden güle güle kullan ne güzel bi yardımım dokunduysa çoook mutlu oldum...bizimkiler bu hafta boyanacak zımparalanıyor şu ara. bitisn de ilk ve son halinin fotolarını koyarım. bu konuda sen çok cesaret verdin ve yardımcı oldun canım sağol cidden çok tşeekür ederim :))
....güncel.....
rkyogn .!.:amerikan kapılarınızı boyattığınızı yazmıştınız. 2 yıldır kullanıyo olmalısınız, boyada çizilme veya kavlama oldu mu altını zımparalayıp da mı boyamıştınız ben de boyamayı düşünüyorum aynı boyanın panel kapı için olanından da acaba bana bu konuda bilgi verirmisin yarın ankaraya gideceğim ancak orda bulabildim çabuk yazarsan sevinirim![]()