Amerikan Hastaneside Prof. Dr. Bülent URMAN ?

canım ne zaman deneyeceksin :) çok sevindim araştırmalara başlamışsın şimdiden :))) ben bu doktoru duymuştum iyi bir doktor olduğunu söylüyor giden herkes .
memorial yakın değil mi sana

Yüreğim hala paramparça nerden duydum kim söyledi hatırlamıyorum ama amerikan hastanesi olsun boğulursam ki zaten boğulmuş durumdayız ya büyük deniz de olsun diyerek çıkıyorum bu yola ama doktorla görüşmeye nezaman giderim nezaman başlarım muamma tamamiyle bir belirsizlik önümü göremiyorum

Yüreğim hala paramparça nerden duydum kim söyledi hatırlamıyorum ama amerikan hastanesi olsun boğulursam ki zaten boğulmuş durumdayız ya büyük deniz de olsun diyerek çıkıyorum bu yola ama doktorla görüşmeye nezaman giderim nezaman başlarım muamma tamamiyle bir belirsizlik önümü göremiyorum

özne hayat sakın tedaviye olumsuz psikoloji ile başlama. tedavinin gidişatını o kadar etkiliyor ki. ben doktora giderken öylesine seçtiğim bir doktora gittim. ama hep şöyle düşündüm Allah bana nasip edecekse bu a doktoru olur b doktoru olur farketmez diye düşündüm. seninde için ne diyorsa onu yap bence. asla şartlanma. benim rezerv azlığım vardı. amh 0.69 çıktı. iğnelere o kadar geç yanıt verdiki yumurtalıklarım. 300 lük progen ve 2 toz 1 su menogonu tam 12 gün boyunca yaptım kendime. hep şunu düşündüm. yumurta sayım önemli değil 1 tanede olsa beni sonuca götürsün yeter diye düşündüm. Allah'a güvendim. vermesinde de vermemesinde de bir hayır vardır dedim. tabi olumsuzluklarda üzülmemek elde değil. sonuçta insanız. her iki durumdada duadan başka çıkar yolumun olmadığını içselleştirdim.
düşün 12 gün boyunca yediğim iğnelerden sadece 2 yumurtam döllendi onlarda 3. gün transfer ettiler. elhamdülillah şuan hamileyim.
olmasaydı kendimi topladığım zaman maddi manevi ne zaman olursa tekrar tedaviye başlayacaktım.
umutlu ve mutlu ol çünkü müstakbel çocuklarının buna ihitiyacı var.
sevgilerimle

tatlım tüp bebekte olay gerçekten çok başka gelişiyor hiç umutsuz olma . tek bir yere de takılma her yeri araştır bence . git görüş hepsi ile ön görüşme yap hangisini istersen ona başla tatlım acele etme sen hazır olduğunda başla bu tedavine . bizler senin yanında hep dualarımızla olacağız . Allahın izni ile ilk denemende alacaksın bebeğini kucağına ben inanıyorum canım buna .

Her şey o kadar güzel gitmişti gittiğim yerde 14 yumurta 12 döllendi 9 tane 6 güne kadar bölünmeye devam etti ve hüsran

Çalıştığım için izin alması tam bir problem neden özel desin adam sıkılırsa koyar kapının önüne biter gider eleman mı yok sen bir canın peşinde koşturuyosun onların umrundamı işinin yürüdüğüne bakıyolar

Amerikan hastanesi demiştiler bana ilk gidip gelmek çok zor olucak dedim kumar oynadım kaybettim şimdi ne doktorlara güvenim var nede hastanelere büyük denizde boğulmaya karar verdim

doktora bir mail attım tutmadılar diye hemen mailime geri dönüş yaptı
Yeni bir tedavi yeni umutlar getirir diye düşünüyorum

birde amerikan hastanesinde tedavi olan kişilerden biraz yorum alsam hadi yüreğim kalk bize yakışmıyor böyle kalk diycem kendime küçücük kuzucuklarımızı almaya gidilem diycem

tedavi olan arkadaşlar ne olur nasıl bir yerdir bişeyler yazın

4. tüp bebek tedavimi amerikan hast. bülent urman yaptı.şükürler olsun şuan kollarımda 10 aylık bir oğlum var.bülent bey oldukça deneyimli bir dr ancak bölüm başkanı olduğu için fazla vakti yok oldukça yogun(yani uzun uzun sohbet etmek mümkün değil)buna ragmen yumurta toplama ve transver işlemine muhakkak katılıyor.ameriken hastanesinin labaratuvarı mükemmel bence labaratuvar oldukça önemli bu konuda.tedavinde başarılar diliyorum rabbim evlat isteyen herkezin kucaklarını bebeklerle doldursun.

4. tüp bebek tedavimi amerikan hast. bülent urman yaptı.şükürler olsun şuan kollarımda 10 aylık bir oğlum var.bülent bey oldukça deneyimli bir dr ancak bölüm başkanı olduğu için fazla vakti yok oldukça yogun(yani uzun uzun sohbet etmek mümkün değil)buna ragmen yumurta toplama ve transver işlemine muhakkak katılıyor.ameriken hastanesinin labaratuvarı mükemmel bence labaratuvar oldukça önemli bu konuda.tedavinde başarılar diliyorum rabbim evlat isteyen herkezin kucaklarını bebeklerle doldursun.

Çok teşekkür ederim bana yeniden umut verdin çok teşekkür ederim şirine
Bu sefer olucak bende anne olacağım bende inanıyorum :KK70:

başka kimse gitmedimi bülent beye ?

Merhaba,ben Bulent Bey'in 2 yildir hastasiyim,tup bebege gecebilmek icin gecirmem gereken operasyonlarimi yapti ve halen surec devam ediyor.İnsallah birkac aya kadar tup bebege baslayabilecegiz.Su kadarini soyleyebilirim ki,İstanbul'da gezmedigim prof kalmamisti ama Bulent Bey kadar gercekci ve isine saygili bir dr tanimadim.Olabilecekleri ve olamayacaklari direkt soyleyen,son derece acik sozlu fakat az konusan bir doktordur,soyledigi hersey dogru cikar.E-mail ile sordugun sorulara ilk musait oldugunda hemen cevap verir ve cevaplari cok nettir.Referans olarak da yakin bir arkadasim tup bebegi ona yaptirdi ve ilk denemede tuttu,ustelik tek embryo transferi,hem erkekte hem kadinda ciddi problemleri vardi ama simdi bebis 2 aylik ve bize gulumsuyor:)

Konuyu acmanin uzerinden biraz zaman gecmis ama umarim bir faydam olmustur,insallah cok guzel sonuclar alir,sureci bizimle de paylasirsin.Allah bu yolda hepimizin yardimcisi olsun,sevgiler...

Ben tedavi oldum. Rahim filmi cektirmeden, detayli tahlil vs yapmadan apar topar beni tedaviye alip, tedavi boyunca hicbirseyimle dogru duzgun ilgilenmeyip negatif sonuclandiginda da zaten senin cok sansin yok, bence bosuna ugrasma, Kibris'ta donor yumurta alabilirsin diyerek beni bunalima soktu kendisi. Allah'a cok sukur cahil degiliz, maddi gucumuz var, dogru doktoru bulup yeniden denedik. Su an kizim 9 aylik. Bulent Urman'i her hatirladigimda o son gorusmemizdeki soguk, acimasiz, robot ifadesiyle bana soyledikleri, yollarda hickira hickira aglayarak eve donusum aklima geliyor.

Ben tedavi oldum. Rahim filmi cektirmeden, detayli tahlil vs yapmadan apar topar beni tedaviye alip, tedavi boyunca hicbirseyimle dogru duzgun ilgilenmeyip negatif sonuclandiginda da zaten senin cok sansin yok, bence bosuna ugrasma, Kibris'ta donor yumurta alabilirsin diyerek beni bunalima soktu kendisi. Allah'a cok sukur cahil degiliz, maddi gucumuz var, dogru doktoru bulup yeniden denedik. Su an kizim 9 aylik. Bulent Urman'i her hatirladigimda o son gorusmemizdeki soguk, acimasiz, robot ifadesiyle bana soyledikleri, yollarda hickira hickira aglayarak eve donusum aklima geliyor.

peki ikinci denemenizi nereye ve hangi doktora gittiniz?

canım benim doktorum da en gelişmiş labaratuarın Amerikan hastanesinde olduğunu en yüksek başarı oranının onlarda olduğunu söylemişti.
2. seçenek Memorial demişti ( evime yakın olduğundan Memorial Ataşehir'i seçtim)
diğerlerini hiç gitmeyi düşünme bile dedi...
Tedavim dün başladı
umarım her şey yolunda gider, pozitifi yakalarım ve sizlere umut olurum...
olumlu sonuç alıp bize umut olan arkadaşlar gibi ...

canım benim doktorum da en gelişmiş labaratuarın Amerikan hastanesinde olduğunu en yüksek başarı oranının onlarda olduğunu söylemişti.
2. seçenek Memorial demişti ( evime yakın olduğundan Memorial Ataşehir'i seçtim)
diğerlerini hiç gitmeyi düşünme bile dedi...
Tedavim dün başladı
umarım her şey yolunda gider, pozitifi yakalarım ve sizlere umut olurum...
olumlu sonuç alıp bize umut olan arkadaşlar gibi ...

İnsallah tez vakitte guzel sonucu alirsin. Yalniz basari oranlari karar vermek icin dogru bir kriter degil. Soyle ki; birincisi dogru rakamlarin verildiginden hicbir zaman emin olamayiz.İkincisi ve daha onemlisi ozen ve arastirma gereken zor hastalari tedaviye almayip sen donor yumurta al Kibris'tan dersen basari oranin zaten dusmez.

Merhaba bende Bulen Urman'in hastasiyim.. Tup bebek tedavisi gordum ve su an 20 haftalik hamileyim.. Bende biri 2. kalite digeri 3. kalite iki yumurta olusmustu ve cok umutsuzdum.. Biri tuttu Allaha sukurler olsunki.. Yumurta toplama ve transfer'e kendisi giriyor ama aradaki ultrasonlari diger doktorlarda yapabiliyor.. Amerikan'daki butun doktorlar iyi.. Diger arkadaslarinda dedigi gibi az konusan bir doktor ve cok yogun.. Simdiden bol sanslar.. Allah yardimciniz olsun..

Herkese merhabalar,

Hepimizin sorunu aynı, artık kadınlar kulübüne de fazla girmiyorum. Hep olumsuz sonuçları okumaktan, her olumlu sonuçla ümitlenip sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum.

5 Yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz, daha çok ben çocuk istiyorum. Eşim için, çocuk olmasa da olur.
2009 yılında doğal yolla hamile kaldım, 8. haftada kalp atışı alınamadığı için boş gebelik dendi ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
5-6 ay dinlendikten sonra yeniden denemelere başladık.
Ama ben bir türlü tekrar hamile kalamadım.
Her türlü tahlil yapıldı, rahim filimi çekildi bir sorun yok dendi ama ben yine de hamile kalamadım.
Doktorum bir tüp bebek doktoru ile görüşmemi söyledi bende tercihimi Prof. Dr. Faruk Buyru dan yana kullandım. Doktor beyin gözetiminde 2 ay klomen denedim, sonuç olumsuz.
2011 yılının Kasım ayında aşılama yapıldı, sonuç olumsuz
2011 yılı Aralık ayında bu defa tüp bebek denedik 4 yumurta toplandı, 3. gelişti, 2 si 1. kalite dedi doktorum ama yinede sonuç olumsuz oldu.
Faruk Beyden fazla memnun kalmadığım için yeni bir doktor araştırayım bir süre dinlendikten sonra yeniden tüp bebek denerim diye düşünürken gittiğim 1-2 doktor bana acilen yeniden tüp bebek denememi yumurta rezervi azlığı yaşadığımı ve boşa zaman geçirmememi söyledi. O panikle doktor arayışımı hızlandırdım. 8-10 doktorla görüştüm en son Memorial Ataşehir Hastanesi Doç. Dr. Cem Demirel de karar kıldım. Öneriyle gittim kendisine. Aslında merkezden çokta memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım.
Nisan 2012 adetimde Cem Beyle birlikte tedaviye başladım. Tüm kontrollerimi o yaptı, yumurta toplama işini ve transferi de bizzat kendisi yaptı. 3 yumurta toplantı, 3 de 1 kalite gelişti. Tamda anneler gününde sonuç yine olumsuz.
Hayal kırıklığı, hüsran.
Bir süre dinlenmeye karar vermiştim, Eylül ayında beta HCG yaptırdım sonuç 117 yani pozitif. Doktorum tahlili 2 gün sonra yenilememi söyledi, tahlil sonucum düşmeye balşadı. önce 101 sonra da değerim 71'e kadar düştü. Kimyasal gebelik dendi. Böylece doğal yolla 2. gebeliğim ve düşüğümü yaşadım.
Bu ay yine gebeyim
Tahlil sonucu
1. Tahlil 118
2 Tahlil 396
3. Tahlil sonucu 1781 çıktı
Geçen hafta perşembe günü keseyi gördük fakat doktorum yine boş gebelik dedi, kalp atımı alamadık. Kısaca bu benim 3. doğal yolla gebeliğim fakat hiç biri maalesef gelişmiyor. Cem bey düşükle sonuçlanması gerekir dedi ama ben yine de 1 hafta daha beklemek istedim.
Yarın Bülent Urman ile randevum var, aslında Cem beyden çok memnunum ama bana neden 3 defa neticelenmeyen gebelik olduğu ile ilgili tam bilgi veremedi, o yüzden başka bir doktorla daha görüşme isteği duydum.
Halen kanamam olmadı, midem bulanıyor, kokulara karşı aşırı derece de hassasiyetim var, yorgunluk yaşıyorum.

YARIN İÇİN BİR MUCİZE BEKLİYORUM, BELKİ KALP ATMINI DUYARIM DİYE SÜREKLİ DUA EDİYORUM. LÜTFEN SİZDE BENİM İÇİN DUA EDİN. BUNA ÇOK İHTİYACIM VAR...

Herkese merhabalar,

Hepimizin sorunu aynı, artık kadınlar kulübüne de fazla girmiyorum. Hep olumsuz sonuçları okumaktan, her olumlu sonuçla ümitlenip sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum.

5 Yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz, daha çok ben çocuk istiyorum. Eşim için, çocuk olmasa da olur.
2009 yılında doğal yolla hamile kaldım, 8. haftada kalp atışı alınamadığı için boş gebelik dendi ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
Her türlü tahlil yapıldı, rahim filimi çekildi bir sorun yok dendi ama ben yine de hamile kalamadım.
Doktorum bir tüp bebek doktoru ile görüşmemi söyledi bende tercihimi Prof. Dr. Faruk Buyru dan yana kullandım. Doktor beyin gözetiminde 2 ay klomen denedim, sonuç olumsuz.
2011 yılı Aralık ayında bu defa tüp bebek denedik 4 yumurta toplandı, 3. gelişti, 2 si 1. kalite dedi doktorum ama yinede sonuç olumsuz oldu.
Faruk Beyden fazla memnun kalmadığım için yeni bir doktor araştırayım bir süre dinlendikten sonra yeniden tüp bebek denerim diye düşünürken gittiğim 1-2 doktor bana acilen yeniden tüp bebek denememi yumurta rezervi azlığı yaşadığımı ve boşa zaman geçirmememi söyledi. O panikle doktor arayışımı hızlandırdım. 8-10 doktorla görüştüm en son Memorial Ataşehir Hastanesi Doç. Dr. Cem Demirel de karar kıldım. Öneriyle gittim kendisine. Aslında merkezden çokta memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım.
Nisan 2012 adetimde Cem Beyle birlikte tedaviye başladım. Tüm kontrollerimi o yaptı, yumurta toplama işini ve transferi de bizzat kendisi yaptı. 3 yumurta toplantı, 3 de 1 kalite gelişti. Tamda anneler gününde sonuç yine olumsuz.
Hayal kırıklığı, hüsran.
Bir süre dinlenmeye karar vermiştim, Eylül ayında beta HCG yaptırdım sonuç 117 yani pozitif. Doktorum tahlili 2 gün sonra yenilememi söyledi, tahlil sonucum düşmeye balşadı. önce 101 sonra da değerim 71'e kadar düştü. Kimyasal gebelik dendi. Böylece doğal yolla 2. gebeliğim ve düşüğümü yaşadım.
Bu ay yine gebeyim
Tahlil sonucu
1. Tahlil 118
2 Tahlil 396
Geçen hafta perşembe günü keseyi gördük fakat doktorum yine boş gebelik dedi, kalp atımı alamadık. Kısaca bu benim 3. doğal yolla gebeliğim fakat hiç biri maalesef gelişmiyor. Cem bey düşükle sonuçlanması gerekir dedi ama ben yine de 1 hafta daha beklemek istedim.
Yarın Bülent Urman ile randevum var, aslında Cem beyden çok memnunum ama bana neden 3 defa neticelenmeyen gebelik olduğu ile ilgili tam bilgi veremedi, o yüzden başka bir doktorla daha görüşme isteği duydum.
Halen kanamam olmadı, midem bulanıyor, kokulara karşı aşırı derece de hassasiyetim var, yorgunluk yaşıyorum.

YARIN İÇİN BİR MUCİZE BEKLİYORUM, BELKİ KALP ATMINI DUYARIM DİYE SÜREKLİ DUA EDİYORUM. LÜTFEN SİZDE BENİM İÇİN DUA EDİN. BUNA ÇOK İHTİYACIM VAR...

ladyblue merhaba ,

yazdiklarini okudum ve cok uzuldum.umuyorum bu son husranin olur.

kromozom tahlili yaptirdiniz mi?

Herkese merhabalar,

Hayal kırıklığı, hüsran.
Bu ay yine gebeyim
Tahlil sonucu
1. Tahlil 118
2 Tahlil 396

Ladybird yazdıklarını okuyunca yazma ihtiyacı duydum. Umarım herşey yolunda gider

Bende senin gibi geçen mart ayında boş gebelikten kendi kendime düşük yaşadım. sonra bir kimyasal gebelik geçirdim ve ne yazık ki en son geçen hafta tek yumurta ikizinde 10 haftalıkken boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum :KK14: ama yinede moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü en önemlisi boş gebeliklerin yüksek çoğunluğu embriyodaki kromozomsal problemlerden dolayı olması, sağlıksız bir bebek ile hamileliğe devam edip sonrasında daha geçken daha büyük acılar yaşamak çok çok daha kötü psikoloji açısından.

Ben normalde asm'de Zeynep Hn.a gidiyorum. kendisi iki kez boş gebelik olduğu için kesinlikle eşime ve bana kromozom testi yaptırmadan tekrar gebelik düşünmemi söyledi. orada fiyatlar çok yüksek olduğu için bana istediği testlerin listesini verdi 9 kalem test. Zeynep Kamil Tıbbi Genetikten randevu aldım haftaya gideceğim.

Bu testleri kesinlikle yaptırmanı öneririm, eğer kromozomsal bir problem çıkarsa pgt için Bülent Bey'e ya da Bahçeci'ye gitmeyi düşünüyorum. bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

ladyblue merhaba ,

yazdiklarini okudum ve cok uzuldum.umuyorum bu son husranin olur.

kromozom tahlili yaptirdiniz mi?

Sevgili laveque,
Eşimin ve benim genetiğine bakıldı ve çok şükür bir sorun olmadığı söylendi.
Gerçi Cem Bey düşükten sonra yine bazı testler yapmak istediğini, test sonuçlarında da %70-%80 oranında bir sorun olmayacağını düşündüğünü söyledi.
Bir diğer olasılıkta, kürtaj olup keseye genetik yapmak dedi ama rahime fazla müdehale edilmesini istemiyorum dedi. İlaçlar düşürmeye çalışacakmışız.

Bülent Bey ile görüştükten sonra net bir karar vereceğim galiba.

X