Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Bende Bülent Beyin hastayım ve mayıs ayı yada haziran ayı reglisinde tedaviye başlayacağız. Benide Ayşe Hanıma yönlendirdi Bülent Bey. İlgili ve samimi bir hekime benziyor. Umarım hepimiz için iyi bir tedavi süreci olur. Yablız forumda çok az bilgiye rastladım Bülent Bey ile ilgili biaz şüpheye düştüm. Kendisine tüp bebek yaptırıp başarılı olanlar yok mu forumda
Ben de bu kasımda inşallah orada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorumMerhaba,
Bende Bülent Beyin hastayım ve mayıs ayı yada haziran ayı reglisinde tedaviye başlayacağız. Benide Ayşe Hanıma yönlendirdi Bülent Bey. İlgili ve samimi bir hekime benziyor. Umarım hepimiz için iyi bir tedavi süreci olur. Yablız forumda çok az bilgiye rastladım Bülent Bey ile ilgili biaz şüpheye düştüm. Kendisine tüp bebek yaptırıp başarılı olanlar yok mu forumda
Merhaba kizlar.
Amerikan hastanesi ayse seyhan ata nin hastasiyim. Kendisinden son derece memnunum. Ayse hanim cok sicak kanli cok ilgili mukemmel bit kadin kendini meslegine ve hastalarina adamis genc olmasina ragmen cok tecrubeli bir doktor.
Cnm benim inşallah tutar seni tanımıyorum ama bana tutacak gibi geliyor hic bir şeye canını sıkma relax olTedavimiz bitti bekleme surecindeyiz canim embriyo transferinde 3. Gunumuz bitti. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun
Cnm benim inşallah tutar seni tanımıyorum ama bana tutacak gibi geliyor hic bir şeye canını sıkma relax ol[/QUOTE
Peki hangi doktora gittin tedavi icin
Cnm benim inşallah tutar seni tanımıyorum ama bana tutacak gibi geliyor hic bir şeye canını sıkma relax ol
merhaba cnm tup bebek tedavın nasıl sonuclandıCnm benim inşallah tutar seni tanımıyorum ama bana tutacak gibi geliyor hic bir şeye canını sıkma relax ol
Merhabalar.. Ayşe hanım Bursa Soranus tüp bebek merkezinde iken hastası idim.. süper bi doktor.. melek gibi bi insan.. 2. Çocuğumuda onun gözetimiyle yapmayı çok isterdim.. Bursa dan istanbul a gittiği için de ayrıca Üzgünüm.. Ender bulunabilen insanlardan.. yazmak istedim.. SevgilerimleARKADAŞLAR AMERİKAN HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE AYŞE SEYHAN A GİDEN VARMI?
Malesef tutmadı negatif eylülde dondurulmuslari deneyeceğim inşallahmerhaba cnm tup bebek tedavın nasıl sonuclandı
Inşallah cnmHislerinde yanilmazsin insallah canim allah razi olsun. Allah seninde gonlunun muradini versin