Amerika'da yaşayan kadınlar, buraya

aalizzwell

no more monkeys jumpin' on the bed:p
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.937
1.914
hihoyyyt kizlar siz de yaban ellerde yalniz misinz? ne kadar arkadasiniz da olsa o sicaklii samimiyeti bulamio musunuz? ortak biseyler paylasabiliceeniz insanlar olsa fena olmaz mi? hadi toplanin, burda nasil yasioruz, neler yapioruz, ne sevioruz, ne sevmioruz? birbirimize destek ve arkds olmaya ne dersiniza.s.

benden de selam kizlar a.s. topigi gormemislerdir henuz bence bende sans eseri OTF bakarken gordum sempatiksalakcinni hayirli olsun topigin cnm bu arada kaydirigubbakcemile2

Hadi arkadaslar topigimizi canlandiralim biraz:sm_confused:
Neler yapiyorsunuz, vaktinizi nasil geciriyorsunuz?

biz esimin doktorasi dolayisila geldik. bil. muh. um ama vizemde calisma izni olmadigindan freelance developer seklinde bisiler yapiorm is olarak. bi de simdi master icin basvurmaya hazirlanmiorm GRE calisiorm malesef aklinialirimsmile :jeyyar: geleli 2 yil olmadi daha aslinda yeniyiz. sizlerden ne haber?

Ben de master ve doktora için U.S.A e gidicem inşallah bu yıl. Devlet bursu kazandım Şu an bambişim gibi gre çalışıyorum. End müh iyim. Erkek ark ım da mak müh. inşallah beraber gitmeyi planlıyoruz :) Bu topici gördüğüm iyi olduu. orada yaşayanlardan bilgi alabilirim gideceğim yerle alakalı belki.. Kafamda bir kaç eyalet var.

zemuszemusoooh topigimiz canlanmaya basladizemuszemus

hepinize hosgeldiniz diorum arkadaslara.s.

Ben de master ve doktora için U.S.A e gidicem inşallah bu yıl. Devlet bursu kazandım Şu an bambişim gibi gre çalışıyorum. End müh iyim. Erkek ark ım da mak müh. inşallah beraber gitmeyi planlıyoruz :) Bu topici gördüğüm iyi olduu. orada yaşayanlardan bilgi alabilirim gideceğim yerle alakalı belki.. Kafamda bir kaç eyalet var.

canim aklina takilanlari cekinme sor, elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz sana, surda kac kisiyiz zaten di mi yakaydirigubbakcemile3

Hadi arkadaslar topigimizi canlandiralim biraz:sm_confused:
Neler yapiyorsunuz, vaktinizi nasil geciriyorsunuz?

evt evt canlandiralim bence dezemuszemus

aslinda burda yasamayi cok seviorum ben bi suru sey yapiorum ozgur olduumu hissediorum ama arkdssizlik ve ozlem cok zor:çok üzgünüm:

Canlanmis biraz olsun:nazar:sevindim
Bizde esimin doktorasi dolayisi ile geldik 1 yil olucak yakinda yeniyiz daha.
Ben psikologum ama F2 vizete sahibim yani calisamiyorum.
Ingilizce seviyem yeterli olmadigindan ingilizce kursuna gidip geliyorum.Bebisim yok kendi kendimme vakit gecirmeye calisiyorum.
Kizlar nerelerdensiniz?

ben de ayni sekilde esimin egitimi dolayisiyla geldim, benim de f2 vizem vardi ama calisma izni aldim. los angeles tayim ben balperisi sen nerdesin?

Vaktini nasil gecirdiginle ilgili biraz tuyo verir misin ayshaa

aslina bakarsan ilk zamanlar hep kursa gidiodum ben de, benim ing iiydi ama hem gelissin hem arkds cevresi ediniim die, ise de yaradi gercektenkaydirigubbakcemile3 artik kursa gitmiorum ogrencilik havasindan cikiim dedim kendimi yollara vuriimkaydirigubbakcemile3

en sik yaptigim ve yapmaktan en hoslandiim sey alisverisbayanssulusmile
spor yapiorum, bizim aptmanda havuz var e mevsim de hep yaz, havuz sefasi yapioruz arkdslarla:jeyyar:

bi de gezilip gorulcek yer cok oralara gitmeye calisioruz,
bi de kendini gelistrmek icin sosyal aktivite kurslari var onlara katiliorum arada ole iste:eek:

X