zorlugu ,ulkenden gercekten cook uzakta olman, ozledim gidip gorup geleyim desen bile 2 gun boyunca surecek aktarmali yolculugu dusundukce yoruluyor insan zaten
2. zorluk burda etten baska birsey yok her ogun et disari ,hayatim boyunca turkiye de yedigim etin toplamini burda 1 yil icinde tukettim diyebilirim cunku sebze meyvenin tadi tuzu yok Turkiye de yedigimiz sebze meyvenin yakinindan bile gecmiyor tadlari cok kotu
3. kotu yani koskoca ulkede yanlizsin turkiyenin sicakligi komsulugu yok herkes bireysellesmis,olsen kokudan rahatsiz olup polisi ariyorlar oyle farkediyorlar ya da is arkadaslarin merak ediyor ariyor noldu bu adama diye
buraya ilk geldigin de sessizlik seni sasirtabilir ve rahatsiz edebilir ,ben ilk havaalanindan disari ciktigimda terkedilmis hissi veren bir sessizlik vardi, San Francisco cok buyuk bir sehir olmasina ragmen nasil bu kadar sessiz olabilir demistim .Turkiyenin gurultulu ortamindan sonra burasi cok rahatsiz etmisti beni ama alisiyorsun sonra.
bunlar disinda iyi yanlari ,cok temiz bir ulke ,hersey yerli yerine oturmus duzen o sekilde gidiyor.insanlar birbirine cok saygili (genel) ,birsey alip begenmediginde istedigin zaman gotur degistir kimse neden demiyor sorgusuz sualsiz urununu geri aliyor,saglik sistemi cok iyi hastaneler cok temiz doktorlar, saglik personeli hepsi milyon dolarlarin varmis gibi ilgi gosteriyor ,burda hersey insanlarin memnuniyeti uzerine duzenlenmis gibi.
hangi eyalete/sehire gelecegini bilmiyorum ama geldiginde internetten arap/hindistan veya Turk marketleri olup olmadigini sorup arastirabilirsin veya Turk dernegi varsa onlar sana yardimci olur bu konularda.Arap marketlerinde helal et satiliyor.
sorularin olursa yardimci olumaya calisirim ama ozelden yazarsan daha iyi olur cunku buraya her zaman bakmiyorum ben.