Amerika Vizesi

darkblack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
5
1
27
Herkese merhabalar :) sırf bu soruyu sormak için üye oldum. Şimdi ben üniversite öğrencisiyim ve 10 yıllık arkadaşım Amerika'da. Beni davet ettiler ailesiyle. Ben de hazır tatilken gitmeye karar verdim. Daha sonra annem de gelmek istedi ve ikimiz de vize işlemleri için belge toparlıyoruz. Annem 1 hafta bense 2,5 ay kalacağım. Fakat benim kafamı bulandıran şey şu; annem İngilizce bilmiyor. Vize görüşmesi diye bir şey var ve çok endişeliyim o konuda. Tecrübelerinizden yararlanarak görüşmeye annemle birlikte girebiliyor muyuz öğrenmek istiyorum. Ya da Türkçe görüşme yapabilir mi annem? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

bildiğim kadarıyla mülakat ingilizce olmuyor. bi yanıt alamamış olursanız eşime sabah teyit etmiş olurum bu durumu. vizeyle ilgili bi sorunuz olursa özelden mesaj atabilirsiniz veya buradada yazabilirsiniz eşim bi firmada vize sorumlusu elimden geldiğince sorarım sorularınızı.

Çok teşekkürler. Bana da mülakatın İngilizce olması gerektiği, aksi takdirde dil bilmiyor diye vize verilmediği söylenmişti.

Çok teşekkürler. Bana da mülakatın İngilizce olması gerektiği, aksi takdirde dil bilmiyor diye vize verilmediği söylenmişti.
soracağım eşime sabah. amerika vizesi alması en zor vize diye biliyorum ve onun anlattıklarından başka bişeyde bilmiyorum. mülakatların dilinden bahsetmemiş olma ihtimalimiz var ama mülakatların yalnız olması gerektiğini biliyorum tabi aile fertleri için farklı bi durum varsa öğrenirim

Çok memnun olurum sorarsanız. Tekrar teşekkürler.
merhabalar eşimle konuştum ancak cevap yazabiliyorum. mülakat sırası alırken ingilizce mi türkçe mi diyo soruyorlarmış türkçe mülakat yapılabiliyormuş ama içeriye sadece başvuru sahibi girebiliyormuş. bilginiz olsun

mülakatın dil bilgisiyle alakası yokmuş ayrıca daha çok ne için gidiyorsun nerede kalıcaksın ne kadar kalıcaksın burada ne yaparsın ne edersin gibi sorular soruluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…