Az önce başıma gelen şey bardağı taşıran son damla oldu ve satıcıya uzun bir mesaj yazıp olanları anlattım! Oje bu akşam parmağımda sadece 2-3 saat durdu, sabaha dek beklemeyeyim sileyim dedim. Yemin ederim abartmıyorum, yarım şişe aseton ve 8 disk pamuk kullandım, tırnağımdan oje çıkana kadar ve uzun yıllardır tecrübeli olduğumdan kırmızı oje olsun siyah, lacivert, mavi olsun hiçbir yerime bulaştırmadan çıkarırım yani acemi değilimdir ama bu lanet olası ojeden çıkan mavi mürekkebimsi şey tüm tırnağımı ve parmaklarımı boyadı! Ellerim şu an masmavi ve ben sinirden ağlamak üzereyim! Beş tane ojeye verdiğim 50 liraya yanmıyorum, ellerimin başına gelene yanıyorum. Ne yapsam çıkmıyor bu lanet olası boya. Bu ojelerin hak ettiği tek yer çöp kutusu! Hayatımda böyle rezil şeyler görmedim!
Aslında anlamalıydım bir gariplik olduğunu, her zaman aldığım belli kalitedeki ojeleri dörtte bir fiyatına Ebay'den alıyorum daha önce de dediğim gibi, ve burda resmen 4 misline satılıyor onlar. Ama ne hikmetse American Apparel'ler öyle değil! Bu American Apparel'ler kendi sitesinde 6 dolar yani 10 lira. Gittigidiyor'da da 9.90 liraya satılıyor. Üstüne hiç kar koymayan ya da eğer sitesinde satılandan daha ucuza alıyorsa çok çok az kar koyan bir satıcı söz konusu yani... Günahı boynuna ama bu ojelerin böyle ojeler olduğunu bilmediğini pek sanmıyorum, belki aldı bunları toptan, sonra baktı ojeler kötü, hemen hemen aldığı fiyata satıp elinden çıkarmaya bakıyor, bu ihtimal hiç zayıf değil yani. Çünkü ojeler her anlamda sahiden re-za-let!
Bakalım gg'da mesajıma nasıl bir cevap alacağım.
çok geçmiş olsun canım..
bunlar bizim sağlığımızla oynuyorlar valla.