geçmiş olsun.çok sağlıksız ojeler bunlar.bende aynı şeyi yaşamıştım
tam diyecektim ki malibu green tirnagi boyar, seninki boyamis zaten... =/ bende 6 rengi var ben de ayrisma problemi yasiyorum ama kokusu beni hic rahatsiz etmedi acaba doktugun inceltici yuzunden mi oldu?
malibu green'in tirnak boyama sorunu amerika'da da var, bence biraz ugrasilirsa adam edilebilecek ojeler digerleri de. evet ikinci katta kirec gibi oluyorlar ama bazilari da cok guzel, ozellikle passport blue bir harika. bazen benim de moralim bozuluyor bir oje kotu ciktiginda, ama bunlar bozuk bir batch degil, bundan eminim.
ne yazik ki cikarmak icin yapabilecegin pek birsey yok, benim de claire's deki bir oje boyamisti, aseton kullana kullana, uzerine oje sure sure gecti... sukret ki maviye boyamis. tirnaklarimdan bir tanesine orly mint mojito surmustum, sadece bes dakika durdu ve tirnaklarim tamamen uzayip bitene kadar yani 3 ay falan boyunca tirnagim sari kaldi. =/
mor olan african violet iyiymis galiba, gri olan echo park kirec gibidir ama boyamaz. hatirladigim kadariyla berry de iyiydi =)
Bir sür dene diyorsun yani. Bilmem ki... Onları elime alasım bile yok artık... Belki bir zaman sonra denerim açık balkonda filan ama resmen ciddi hayal kırıklığına uğradım.
Yalnız 3 ay tırnağının sarı kalması korkunç bir durummuş. Orly'nin o ojesinden yok bende, bir kara liste mi oluştursak da sabit konu olsa, böyle ojeleri almamamız için. Ben şimdi mint mojito'yu yazdım aklıma, alacağım olursa da almam artık.
ben bes dakika icin surmustum, bu yuzden base coat kullanmadim, hata iste... simdi base coat ile denemeye cok korkuyorum yine boyarsa o goruntuye katlanamiycam =/
evet kimyasal boyadi ve resmen tirnak uzayip gidene kadar o kismi sari kaldi... =/
ne yazik ki bir ojenin iyi marka olmasi boyamayacaginin garantisi olmuyor, daha cok kullanilan pigment meselesi...
ha bak aklima gelmisken inglot o2m serisinden 644, off yok boyle bir boyamak...
su oje:
yok korkutmak icin soylemedim uzak dur bu ojeden diye soyledim... oje hava aliyor masali, sanki tirnaklarin hava almaya ihtiyaci varmis gibi... al iste hava alan ojenin butun kimyasali tirnaga gecti, ne anladim ben bundan? zaten sadece rengi icin almistim, bundan sonra iki uc kat base coat ile surecegim =)
inglot'un normal serisinde boyle bir sorunla karsilasmadim hic =)
Bende de American Apparel Peacock var, biraz boyadı hakkaten tırnağı ama masmavi yapacak kadar değildi. Bilmiyorum ondan önce sürdüğüm bi oje de boyamış olabilir. Koku ya da yapı konusunda sıkıntı yaşamadım ama. Türk markalarda çok oluyor mesela Iris, Woo ve Rapsodi ojelerim inanılmazz kötü kokuyor. Özellikle bi tane Iris oje almıştım, attım ojeyi, ki ben asla oje atmam. Geçmiş olsun boyaması da kokması da çok büyük şanssızlık. Bu arada American Apparel ojelerin Amerika'da toplatıldığını duymuştum ama bunun sebebi ojelerin yapıları vs değil şişelerdeki strüktürel bi hatadan dolayı transitte kırılmalarıymış. Bize gelene kadar kırılmadıkları sürece bi sakıncası yok bence, ucuz ucuz almamızın sebebi odur diye düşünüyorum. Ayrıca ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama ojelerin distrübütörlüğünü yapan birisine ojelerin yapısı hakkında şikayet göndermek bana haksızlık gibi geliyor, adam kendisi üretmiyor sonuçta ne biliyim.. bahse girerim açıp bakmıyordur bile ojeleri.
Bu arada NfuOhları nereden aldığını sorabilir miyim?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?