Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum... Şişelerine bayıldığım ve birkaç sevdiğim rengini istediğim için sipariş ettim. Kendi sitelerinde şu dönem için worldwide satış yokmuş, gittigidiyor'dan aldım ben de. Oradan ilk ve son oje alışımdır. Ojenin kendisinden midir yoksa çok fazla bekletilip satıldığından mı bilmiyorum, korkunç bir kıvamı var. 2. katta bile fırça izi kalıyor, inceltici ile adam ederim ama kokusu beni mahvetti. Sanki tüm genzime tiner kokusu doldu, solunum sistemimi yaktı mahvetti, gözlerim hâlâ yanıyor artık ne varsa içinde, berbat bir şey ben hiçbir ojeden böyle rahatsız olduğumu bilmem. Allah'tan kızım yattı ve ben salonda sürdüm de ona gitmedi bu korkunç koku. Üstelik de 5 ayrı rengini aldım! İki rengini bayılarak aldım, az önce sürdüğüm de en güzel rengi Malibu Green'di ama hem kıvam, hem fırça hem de koku rezalet, şişeler ve renkler bu kadar güzelken içeriğin böyle olması beni üzdü gerçekten. En fenası kokusunun bu denli yakıcı olması. Eminim bilmem kaç kuruşa alınacak bir ojenin dahi böyle feci zararlı bir kokusu olamaz!
Neyse ki 2. tur Nfu Oh ojelerim de sorunsuz elime ulaştı da onlarla teselli buluyorum. :) Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzeller. 3. bir tur da hediye etmek için alacağım birkaç tane. Ne varsa Kore'de var. Batı, kozmetik anlamında Uzakdoğu'nun yanında kalite olarak son derece amatör kalıyor.
Neyse ki 2. tur Nfu Oh ojelerim de sorunsuz elime ulaştı da onlarla teselli buluyorum. :) Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzeller. 3. bir tur da hediye etmek için alacağım birkaç tane. Ne varsa Kore'de var. Batı, kozmetik anlamında Uzakdoğu'nun yanında kalite olarak son derece amatör kalıyor.
Son düzenleme: