• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyattan sonra sırt ağrıları. ....

aynen bnmde öle sırt agrm coktu sadece ama geciyo azalıo daha dogrusu ilk gunlere göre baya azaldı bende
İnş ya bir an evvel geçsin istiyorum amelıyattan sonra gogus ağrısı olur dediler narkoz dediler dren dediler hiç birinden sıkıntı çekmedim ama kimsede sırt ağrısı oluyo demedi

İnş ya bir an evvel geçsin istiyorum amelıyattan sonra gogus ağrısı olur dediler narkoz dediler dren dediler hiç birinden sıkıntı çekmedim ama kimsede sırt ağrısı oluyo demedi
aynen bnde öle gögsüm agrır sanıodum ilk gun dreni hissetmedm bile ama sırt agrısı oldgnu bnde bilmiodum neyse dert etme 2 gune hafifler braz daha

Geçmiş olsun arkadaşlar o sırt agrilarini bilmez miyim.Ben tam 25.günden sonra 10dk filan yan yatabiliyodum.biay rahat agri cektim.yan yatma surelerim uzadıkça rahatlamaya basladim.zamanla da hepsi geçiyor ve o agrilari ben mi çektim diyor insan:)

Geçmiş olsun arkadaşlar o sırt agrilarini bilmez miyim.Ben tam 25.günden sonra 10dk filan yan yatabiliyodum.biay rahat agri cektim.yan yatma surelerim uzadıkça rahatlamaya basladim.zamanla da hepsi geçiyor ve o agrilari ben mi çektim diyor insan:)
25 gun boyunca hc yan yatadnmı hafifde olsa yada yastıkla destek verip fln ben öle yatıorum cok rahatlatıo

kızlar doktorum; ameliyattan sonra dayanabildiğiniz kadar kollarını hareket ettirin dedi. her gün biraz daha açılırsınız ağrınız daha az sürer dedi.

kızlar doktorum; ameliyattan sonra dayanabildiğiniz kadar kollarını hareket ettirin dedi. her gün biraz daha açılırsınız ağrınız daha az sürer dedi.
evet bnde öle yapıorum 4.gün çay demledm kendmi denemek için braz brz yaptım her gun açılıo aten kollarda skntı yok cnm pek

Back
X