- 10 Mart 2015
- 42
- 23
- 13
- 36
- Konu Sahibi denizim_10
Arkadaslar göğüs büyütme estetiğinden sonra sırt ağrılarınız ne kadar sürdü ve bu ağrılar ne zaman bitecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun cnm Kaç cc takıldı acaba? Sırt ağrısı olmasa çok rahatim nasıl geçecekbnm 1 hafta oldu bgn hala agrıyor sırtım
tşkler 325 takıldı sennki kaç ?Gecmis olsun cnm Kaç cc takıldı acaba? Sırt ağrısı olmasa çok rahatim nasıl geçecek
Offf 1 ay mi?Benim 1 ay ağrıdı, agridan agladim hatta.. Yan yatmaya başlayınca geçiyor yavaş yavaş..
aglayacak kdr değil ama ben haffde olsa yan yatıorum o yuzden braz gecti yne braz ama ya yatmak skntı olurmu kiBenim 1 ay ağrıdı, agridan agladim hatta.. Yan yatmaya başlayınca geçiyor yavaş yavaş..
ne zmn oldun bnm ilk gunler feciydi ya wallaBenim 295cc ama sırtım çok kötü....
Olabilir çünkü protezler yerinden belirli bi süre hareket etmemeli daha çok yeniyiz biz. Simetrisi bozulmamali iki göğsüneaglayacak kdr değil ama ben haffde olsa yan yatıorum o yuzden braz gecti yne braz ama ya yatmak skntı olurmu ki
hadi yaa ama dayanamıorum napım dönmeynce uyuyamıorumki :)Olabilir çünkü protezler yerinden belirli bi süre hareket etmemeli daha çok yeniyiz biz. Simetrisi bozulmamali iki göğsüne
Çarşamba günü amelıyat oldum dün çıktım hastaneden hiç bi konuda sıkıntı çekmeden bu sırt ağrısı kadarne zmn oldun bnm ilk gunler feciydi ya walla
aynen bnmde öle sırt agrm coktu sadece ama geciyo azalıo daha dogrusu ilk gunlere göre baya azaldı bendeÇarşamba günü amelıyat oldum dün çıktım hastaneden hiç bi konuda sıkıntı çekmeden bu sırt ağrısı kadar
İnş ya bir an evvel geçsin istiyorum amelıyattan sonra gogus ağrısı olur dediler narkoz dediler dren dediler hiç birinden sıkıntı çekmedim ama kimsede sırt ağrısı oluyo demediaynen bnmde öle sırt agrm coktu sadece ama geciyo azalıo daha dogrusu ilk gunlere göre baya azaldı bende
aynen bnde öle gögsüm agrır sanıodum ilk gun dreni hissetmedm bile ama sırt agrısı oldgnu bnde bilmiodum neyse dert etme 2 gune hafifler braz dahaİnş ya bir an evvel geçsin istiyorum amelıyattan sonra gogus ağrısı olur dediler narkoz dediler dren dediler hiç birinden sıkıntı çekmedim ama kimsede sırt ağrısı oluyo demedi
25 gun boyunca hc yan yatadnmı hafifde olsa yada yastıkla destek verip fln ben öle yatıorum cok rahatlatıoGeçmiş olsun arkadaşlar o sırt agrilarini bilmez miyim.Ben tam 25.günden sonra 10dk filan yan yatabiliyodum.biay rahat agri cektim.yan yatma surelerim uzadıkça rahatlamaya basladim.zamanla da hepsi geçiyor ve o agrilari ben mi çektim diyor insan:)
evet bnde öle yapıorum 4.gün çay demledm kendmi denemek için braz brz yaptım her gun açılıo aten kollarda skntı yok cnm pekkızlar doktorum; ameliyattan sonra dayanabildiğiniz kadar kollarını hareket ettirin dedi. her gün biraz daha açılırsınız ağrınız daha az sürer dedi.
evet bnde öle yapıorum 4.gün çay demledm kendmi denemek için braz brz yaptım her gun açılıo aten kollarda skntı yok cnm pek