Merhaba kızlar ameliyatımın 8.günü benim biraz fazla ağrılı oldu sanırım okuduklarımdan sonrailk gün hissetmedim. Ameliyattan sonra 2 gün hastanede kaldım 2. Gün direnler cıkarıldı taburcu oldum gece evde kötüleştim agrı ve acı vardı gittiğimde sağ göğsümün yan trafında yemyeşil çürük olusmustu kan toplandıgını önemli bişey olmadıgını söyledi dr um 2 gün daha hast kaldım hast kaldıgım süre boyunca yavas yavas hep yürümeye calıstım. Suan evdeyim söylediğim gibi 8. Günüm ancak evde yürüyorum kalkıyorum ancak daha dısarı cıkamadım adım adım yürüyebiliyorum dik olarak doğrulamıyorum nefes alırken biraz zorluk var bgn sol göğsümün alt kısmında da bi çürüme oluatu kan toplamıs dr konuştum olagan bi durum oldugunu pazartesi kontrole cagırdı iyileşmem gerekirken daha da kötüleşiyorum sanırım ve 11 temmuZa kdr raporluyum işe baslamam lazım agustosta nişanım var moralim cok bozuk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öylemi inanki o kdr korktum kiilla birinden bu sekilde destek almam gerekliydi hep böyle olcak sanıyorum peki calısıyormusun işe döndünmü? Sorun yasadın mı?
Sizinde işiniz zormuşallah kolaylık versin keyfini cıkarabileceğimiz zamanları kısa zamanda görürüz inş :)
Merhaba kızlar ameliyatımın 8.günü benim biraz fazla ağrılı oldu sanırım okuduklarımdan sonrailk gün hissetmedim. Ameliyattan sonra 2 gün hastanede kaldım 2. Gün direnler cıkarıldı taburcu oldum gece evde kötüleştim agrı ve acı vardı gittiğimde sağ göğsümün yan trafında yemyeşil çürük olusmustu kan toplandıgını önemli bişey olmadıgını söyledi dr um 2 gün daha hast kaldım hast kaldıgım süre boyunca yavas yavas hep yürümeye calıstım. Suan evdeyim söylediğim gibi 8. Günüm ancak evde yürüyorum kalkıyorum ancak daha dısarı cıkamadım adım adım yürüyebiliyorum dik olarak doğrulamıyorum nefes alırken biraz zorluk var bgn sol göğsümün alt kısmında da bi çürüme oluatu kan toplamıs dr konuştum olagan bi durum oldugunu pazartesi kontrole cagırdı iyileşmem gerekirken daha da kötüleşiyorum sanırım ve 11 temmuZa kdr raporluyum işe baslamam lazım agustosta nişanım var moralim cok bozuk
Bide karın şişliğimi:) henüz o olmadı ama öğrndiğim iyi oldu
Canm coook gecmis olsun gile gule kullan insallah kendini hic uzman agustosa kdr bu dediklerinin hic biri kalmicak sadece hareketlerine dikkt etmen gerekecek bende ilk 3hafta cook agrili ve aynen anlattgn sekilde gecirdim adim adim yuruydm ve ben abartsz 3hafta sadece yatarak gecrdm zmn su gbi akip geciyo bi bakmissin 3 4 ay olmus hic kndini uzme sadece sabret en zor 8 gunu atlatmissin bundan snrasi daha iyiye gitmeye baslicaksin cook dikkt et kendine canmMerhaba kızlar ameliyatımın 8.günü benim biraz fazla ağrılı oldu sanırım okuduklarımdan sonrailk gün hissetmedim. Ameliyattan sonra 2 gün hastanede kaldım 2. Gün direnler cıkarıldı taburcu oldum gece evde kötüleştim agrı ve acı vardı gittiğimde sağ göğsümün yan trafında yemyeşil çürük olusmustu kan toplandıgını önemli bişey olmadıgını söyledi dr um 2 gün daha hast kaldım hast kaldıgım süre boyunca yavas yavas hep yürümeye calıstım. Suan evdeyim söylediğim gibi 8. Günüm ancak evde yürüyorum kalkıyorum ancak daha dısarı cıkamadım adım adım yürüyebiliyorum dik olarak doğrulamıyorum nefes alırken biraz zorluk var bgn sol göğsümün alt kısmında da bi çürüme oluatu kan toplamıs dr konuştum olagan bi durum oldugunu pazartesi kontrole cagırdı iyileşmem gerekirken daha da kötüleşiyorum sanırım ve 11 temmuZa kdr raporluyum işe baslamam lazım agustosta nişanım var moralim cok bozuk
Kızlar hepinize cok tesekkür ederim sayenizde moralim yerine geldi ayaklandım:) daha iyiyim bugün 10.günüm cok kaşıntım var göğüslerimde asırı siskinlik ve uyusma var sanki.. bunlarda mı normal acaba ? Yürüyorum artık hafif acılar olsada kendimi alıstırıyorum beraber atlatacagız inş :)
Kızlar merhaba yine ben yine bir sorungöğüs ucumda sabahtan beri bi sızlama ve ağrı söz konusu aşırı hassasiyet var suan üzerimde hastanede takılan sporcu atleti var o bile göğüs ucuma deyince agrı ve acı yapıyor sızlama atma var. vücudun silikonu kabul etmeme gibi bir surumu olabilir mi? Hicbirsey yoktu sizden aldıgım moral ile cumartesinden beri aksamları hep dısarı cıktım gezdim kendimi alıstırmaya calıstım ama bgn aksilik oldu bugün 14. Günüm dr sordum agrılar normal diyor ancak göğüa ucu sızlaması ağrısı neden olabilirki :-( yardımmm
ayın 7sinde göğüs büyütme ameliyatı oldum. 2 . gün birkaç km yürüdüm hatta. çarşamba agrı kesici almayı bıraktım , biraz sıkıntım var dik yürüor sayılırım ve iyi gibiyim.. hadi bu ağrılar , şişlikler , morluklar atlattırılır da bnm 2 göğsümün ebatı farklı.. sen git binbir tavsiye , araştrma sonucu en iyi doktra ameliyat ol, adam göz göre göre 2 göğsüne aynı cc silikon taksın..( göğüslerimin doğal hali biri küçük ,biri büyüktü ) e bnm 2 göğsüm farklı şimdi.. ptesi kontrolüm var ve çok öfkeliyim.. 2 sıkıntım var ; göğüslerim eşit değil ve 2 beden şişmiş haldeyimmm. ve içimdeki his doktorum kabul etmeyecek bu durumu !!!
Meraba canim benimde oyleydi ama doktorum farkli cc ler takamam dedi benim damla oldugu icin iki cc arasinda 40 cc fark varmis . Benim iki meme arasinda 40 cc lik fark olmadigi icin ayni cc ler takti. Cokta gozume batmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maalesef her gören farklılığı anlıor ,350cc ikiside.. tevekkeli ameliyatın ilk günleri daha büyük olan sol mememde daha fazla acı hissediordum. refakatçi arkadaşım solun daha şiş oldgunu söylüordu , doktorumda konuşmayı geçiştrcek ve üzerine alınmayacak gibi.. halbuki bu ameliyatım iyi geçmiş olsa idi rinoplasti içinde kendisinden randevu alacaktım..