Ameliyattan sonra morarma ve acı :(

korkmayın hala istediğiniz gibi yürüyememeniz çok normal bir hafta boyunca kesinlikle kendim yatıp kalkamamıştım, yapabilirsem de iğneler batıyor gibi oluyordu. tutarak yürüyordum hep, başım hafif öne eğik şekilde. bir çok kişi bu ağrılara dayanamayıp yaptırdığına bile pişman oluyor ama biraz zaman geçsin ağrın sızın kalmayınca çok mutlu olacaksın. çok az daha sabret sonra hiçbir şeyin kalmayacak, ben o günler hiç geçmeyecek sanmıştım :) hep burayı okuya okuya moral buldum

Kızlar hepinize cok tesekkür ederim sayenizde moralim yerine geldi ayaklandım:) daha iyiyim bugün 10.günüm cok kaşıntım var göğüslerimde asırı siskinlik ve uyusma var sanki.. bunlarda mı normal acaba ? Yürüyorum artık hafif acılar olsada kendimi alıstırıyorum beraber atlatacagız inş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen yine de çok kaşımamaya dikkat et bu kaşıntılar düzelme belirtileridir, iyileşitkçe daha çok kaşınacaklar. benim sana tavsiyem bebeyağıyla falan ov kaşındıkça avuç içinle. tırnaklama ama :) ayrıca sızılar da çok normal bende iki göğüs ucumda da çok fazla vardı hassasiyet.

Hiç kaşıyakıyorum hatta bide dr um bana masaj önermedi masaj yapmıca sadece banyodan sonra hafif kremle ovala nemlendir dedi bana kasıntı yara yerim bantta cıktı artık acık orası hc pansumanda yapmadık bakalım gecicek zamanla galiba:)

merhaba kizlar, benim de 3.günüm. ilk 2 gün nefes alamiyodum, direnleri cikarttinda tum batan seyin ve nefes darligimin onlardan oldugunu farkettim. Ama ilk günden beri kıpırsamazsam dayanilamayacak bir agrim yok. sadece yatmaktan sirtim agriyor, kalkmak istersem de birinden destek almadan mumkun degil canim cok yaniyor. zorlarsam dikislerime birsey olacak diye cok korkuyorum. ama ilk gunden beri tuvalete kendim gidebiliyorum. ben ameliyat sonrasi agridan cok korkmustum, olmayi dusunen varsa korkmayin derim. verdikleri ilaclar aksama kadar uyutuyor. Simdi ise evdeki ilaclarla agri kontrolumu yapabiliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba aranıza yeni katıldım. burun estetik ve meme estetik olduğum için tecrübemi paylaşmak istedim. insan yaşamayınca anlamıyor çünkü. ve sorusu olanlara yaşadığım için net cvp yazıcam yardımcı olacaktır. meme büyütmeden sonraki morluklar 2 aya geçiyor kalmıyor. benim 4buçuk ay oldu sorusu olan varsa yazsın arkadaşlar

Merhaba kızlar:) bnm 18. Günüm dikiş yerlerimdeki bantlar çözüldü artık hiçbirşey yok orda hast takılan medikal sütyenide bugün cıkardım onun yrrine pentiden toparlayıcı seklinde sporcu atleti aldım yalnız sorunum şu göğüs uçlarımda ve göğsümde acayip acı var gülerken derin nefes alırken acı veriyor elimle dokununca acı var normalmi sizce bunlar düzelceğime hergün bişey cıkıyor 😢😥

Merhaba kızlar:) bnm 18. Günüm dikiş yerlerimdeki bantlar çözüldü artık hiçbirşey yok orda hast takılan medikal sütyenide bugün cıkardım onun yrrine pentiden toparlayıcı seklinde sporcu atleti aldım yalnız sorunum şu göğüs uçlarımda ve göğsümde acayip acı var gülerken derin nefes alırken acı veriyor elimle dokununca acı var normalmi sizce bunlar düzelceğime hergün bişey cıkıyor 😢😥

meme ucundaki hassasiyet normal gülerken göğsüün ağrımasıda normal ben gülemiyodum hiç.

Bu arada alıntı yap demişsin gecen yazdıgında ama ben yapamıyorum :))18. Günde normalmi diyosun ben cok panik oluyorum bilmiyorum abartıyomuyum cok suan bile nefes alırken illa göğsümü tutuyorum

Bu arada alıntı yap demişsin gecen yazdıgında ama ben yapamıyorum :))18. Günde normalmi diyosun ben cok panik oluyorum bilmiyorum abartıyomuyum cok suan bile nefes alırken illa göğsümü tutuyorum

ben telefodan girdiğimde mesajın üztüne tıklıyorum mavi oluyo. üstte mesaj resmine basıyorum ordan cevabı yazıyorum alıntılamış oluyo.sende nasıldır bilemem tabi.

normal canım ya insan korkuyo bide elimizde alışıyo ben hala göğsümü tutuyorum gülerken filan.

ben telefodan girdiğimde mesajın üztüne tıklıyorum mavi oluyo. üstte mesaj resmine basıyorum ordan cevabı yazıyorum alıntılamış oluyo.sende nasıldır bilemem tabi.

normal canım ya insan korkuyo bide elimizde alışıyo ben hala göğsümü tutuyorum gülerken filan.

Sanırım yaptımmm :) bgn işe gittim geri dönmek zorunda kaldım dr gittim sinirlerlrr ve damarlarlarla ilgili gerilmeden kaynaklı acı var dedi ben göğsüme dokunamıyorum göğüs ucum çürük acısı gibi bakalım ne zaman gececek

Sanırım yaptımmm :) bgn işe gittim geri dönmek zorunda kaldım dr gittim sinirlerlrr ve damarlarlarla ilgili gerilmeden kaynaklı acı var dedi ben göğsüme dokunamıyorum göğüs ucum çürük acısı gibi bakalım ne zaman gececek

evet yapabilmişssin :))
bi müddet sürüyor canım bendede aşırı değil ama hala var hassaslık

ayın 7sinde göğüs büyütme ameliyatı oldum. 2 . gün birkaç km yürüdüm hatta. çarşamba agrı kesici almayı bıraktım , biraz sıkıntım var dik yürüor sayılırım ve iyi gibiyim.. hadi bu ağrılar , şişlikler , morluklar atlattırılır da bnm 2 göğsümün ebatı farklı.. sen git binbir tavsiye , araştrma sonucu en iyi doktra ameliyat ol, adam göz göre göre 2 göğsüne aynı cc silikon taksın..( göğüslerimin doğal hali biri küçük ,biri büyüktü ) e bnm 2 göğsüm farklı şimdi.. ptesi kontrolüm var ve çok öfkeliyim.. 2 sıkıntım var ; göğüslerim eşit değil ve 2 beden şişmiş haldeyimmm. ve içimdeki his doktorum kabul etmeyecek bu durumu !!!

doktor kabul etti mi ve esitlendi mi goguslerin canim?

doktor kabul etti mi ve esitlendi mi goguslerin canim?

[SIZE=3]dediğine göre hepsini denemiş olmamış .. göğüs dokumdan dolayı .. e bn 400cc isteseydim nasıl olacaktı .. sonuçta bnm implantım 350 cc ve 375 cc ile arasında sadece 3mm var .. 400cc ile de 6mm yani 0.6 cm .. nasıl olmuor anlamadım .bir ay sonra bak dedi .. bn tatmin olmadım . ve büyüklüğü de memnun etmedi :KK43:[/SIZE]

Kizlar acaba hala burdamisiniz eskileri okudum yaptirali 4 sene olmus agri aci hicbisey kalmadi yazmak istedim ne zor gunlermis aman tanrim didim ama gogus ucumda asiri hassasiyet kaldi biliyomusunuz. 4 senedir gogus ucumda dokunsamda aci var acisiz gogus nasil olur unuttum cok fazla bastirincada gogsum hala.aciyor vay anasini bence benim.bedenimde sorun var. O zaman sozum nisanim olcakmis suan evleneli 3 sene oldu ama hala gogusle.alakali ufak tefek acilar yasiom ne varsa dogalda varmis ya ne olursa olsun pisman degilim o zaman bu arada 250 cc takilmisti 75 i dolu dolu dolduruyodum suan gogsum 85 oldu yani evlenince kilo aldim ve buyudu. Bu izdirapli acilara degdimiiii ??? Degdi beeeee

Kizlar acaba hala burdamisiniz eskileri okudum yaptirali 4 sene olmus agri aci hicbisey kalmadi yazmak istedim ne zor gunlermis aman tanrim didim ama gogus ucumda asiri hassasiyet kaldi biliyomusunuz. 4 senedir gogus ucumda dokunsamda aci var acisiz gogus nasil olur unuttum cok fazla bastirincada gogsum hala.aciyor vay anasini bence benim.bedenimde sorun var. O zaman sozum nisanim olcakmis suan evleneli 3 sene oldu ama hala gogusle.alakali ufak tefek acilar yasiom ne varsa dogalda varmis ya ne olursa olsun pisman degilim o zaman bu arada 250 cc takilmisti 75 i dolu dolu dolduruyodum suan gogsum 85 oldu yani evlenince kilo aldim ve buyudu. Bu izdirapli acilara degdimiiii ??? Degdi beeeee
Şuan yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum morarma yok ama sol gögüsüm de aşırı hassasiyet var hatta bazen uyuştuğunu hissediyorum 10.günüm şuan umarım biran evvel gecer

Şuan yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum morarma yok ama sol gögüsüm de aşırı hassasiyet var hatta bazen uyuştuğunu hissediyorum 10.günüm şuan umarım biran evvel gecer
Merak etme hic gecmeyecek gibiydi 1 2 ay 90 derece açıyla falan yattim ise gidemedim rapor vs zor surecti gecmeyecek saniyodum suan turp gibiyim masallah buraya girip yazdiklarimi okuyunca aklima geldi :) he hassasiyet kaldimi kaldi ama ilk gunler gibi degil2 3 aya tamamen toplarsin ben haziranda ameliyat olmustum 2014 te agustosta nisanimda tepine tepine oynamistim :KK66:

X