Ameliyattan sonra bu çökme mi? (Fotoğraflı)

unlucky2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
11
1
1
29
Kızlar merhaba 35 gün önce karmarinoplasti ameliyatı oldum. Her şey yolundaydı sonra bi anda sağ tarafımda bir tümsek ve altında bir çıkıntı belirdi. Yani yukarıdan aşağıya dokunduğumda sol tarafım pürüzsüz inerken sağ taraftan dokunduğum zaman bi çukur ve çıkıntı geliyor elime. Aynı zamanda sağ taraftan nefes de alamıyorum. Darbe falan da almadım ödemdir desem çukurun altındaki çıkıntı bayağı bi sert kemik gibi. Sebebini anlayamadım dokturum da bayağı ilgisiz çıktı ulaşacağım bir
numarası bile yok. Sizce ödemlerin eşit inmemesinden mi kaynaklıdır yoksa bu çukur çökme mi?

Çok geçmiş olsun ama daha söylemek için erken sanki. Benim de başta sol daha şişti sert kemik gibiydi ama 44. Günüm daha bu hafta eşitlenmeye başladı hatta şimdi çökük mü dediğim yer daha şiş. Ama nefes sorunumuz aynı daha söyleyebilecek bir şeyim yok haftaya salı doktora gideceğim:/

Umut oldu bana da ya yazdıkların umarım benimki de eşitlenir başta eşitti her ikisi de.. çok kafaya takmaya başladım çünkü

Kızlar araştırdığım kadarıyla bu durum açık çatı deformesi denen bir şeymiş ve ordaki kemiklerin iyi kırılmamasından kaynaklanıyormuş. Bu durumu yaşayan varsa tek çare revizyon mu acaba?

35 gün erken açık çatı deformitesi var demek için. 3ay bi geçsin öyle bakın. burnunuzun ortasına dokununca kemikler birleşikmi? birleşikse açık çatı değildir

Canim aynısı bendede var burun kenarını torpulemiş doktor solu saga gore cukur benimde cok oymuş

2 ay olcak sislikler indikce butun kemik yapım belirginlesiyor ince deriliyim galiba.

Sormadim cunkü herseyi gecer diyip başından sagıyor bir degil kacinci problem burun gibi burun yapmamş hakkımı hiç helal etmiyorum ona

Reactions: drx
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…