• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyattan 1 ay sonra ne halde olurum?

ben geçen hafta çarşamba ameliyat oldum.. cuma günü tamponlar bugünde atel ve dikişler alindi bantlar takildi.. bantlari pazartesi çikarabilirsin dedi estetisyenim.. ancak burnum inanilmaz şiş.. alçı çıktığı gibi bu kadar şişmesi normalmi? alçıdan sonra şiştiğini okuyordum ama hani ertesi gün veya akşama dogru şişmeye başlar diye tahmin etmiştim.. çıkar çıkmaz şişer mi? bu şişlik ne zaman bir nebze normale döner? dikiş yerlerimde kızarık baya bir ilac birsey vermedi.. :KK43:
Nesheli gecmiş olsun öncelikle
Dikiş yerleri zamanla yok oluyo belli bile olmuyor bende 4 dikiş vardı morluklara gelince korkunctum suratım tamamen şişmişti gün gectikçe morarma artmıştı amelyattaan 1 ay sonra ünv ye başlamıştım sert ve şişti ama kimse anlamamıştı sadece sanırım bi 10 gün sonra yada 2 hafta hatırlamıorum bi gün bi uyandım iki gözümün beyaz kısımları iç degil dışa bakan beyazları kıpkırmızıydı kanlanma gibi değil beyaz yerine net kırmızıydı oda yüzdeki morarma yetmemiş göze vurmuş göziçinin morarmasıymış ve malesef tam 1 ay gecmedi ünv ye yeni başladım herkes göz amelyatı sanmıştı cekilen cefaya degiyo benim ki cok dogal oldu tek kötü olan göz altımda biraz cukurluk oluştu sag taraftada gözün kenarında minicik bi kemik kaldı 2. Kez oldum amelyat ama olmadı alamadılar belli olmuyo alıştım onunla yasamaya :)

Teşekkür ederim canim cvbin için.sanada çok geçmiş olsun.. bendede 5dikiş vardir sanirim aldiği.. ama bu burnum çok şiş burun deliklerim ve dikiş izi tabi cok belli.. tanyelinin burnuna benzedi :( morluk veya goźlerim kapanacak kadar şişlerim cok olmadi yüzümde bugün 8.günüm dün atel alindi tek bandlar var ama burnum inadina çok şiş.. bu şekilde kimsebeni görsün istemiyorum.. şişleri daha kolay indirmek için sizce ne yapmaliyim..arnicam var onu sürsem veya buz uygulamasi burundada yararmi? masaj vermedi dr. ama uygulasammi ise yarar mi?

B
Teşekkür ederim canim cvbin için.sanada çok geçmiş olsun.. bendede 5dikiş vardir sanirim aldiği.. ama bu burnum çok şiş burun deliklerim ve dikiş izi tabi cok belli.. tanyelinin burnuna benzedi :KK43: morluk veya goźlerim kapanacak kadar şişlerim cok olmadi yüzümde bugün 8.günüm dün atel alindi tek bandlar var ama burnum inadina çok şiş.. bu şekilde kimsebeni görsün istemiyorum.. şişleri daha kolay indirmek için sizce ne yapmaliyim..arnicam var onu sürsem veya buz uygulamasi burundada yararmi? masaj vermedi dr. ama uygulasammi ise yarar mi?
Şişlik olacak morlukta olacak yapacak hiçbirşey yok zamanla inecek ben hiç ama hiç takmamıştım bunu gayet dogal bi durum artık gayette insan içine cıkıodum sende takma illa bişi yapmak istiosan buz koy ama artık 8. Gün yani bence fayda sagşamaz ama doktor daha iyi olur şişlik burundakini diyosan hiçbişey yapamazsın 6 ay-1 sene içinde normale döner şişlik inmesi yumuşaması sonra kendi burnun gibi oluyor resim görebilir miyim eski yeni

Back