Kızlar, kilo vermek göğüslerin bir nebze de olsa küçülmesine sebep olur mu acaba?
göslerim cok büyük ne yapıcam yardım edin kücültmek icin ilede estetikmi sonuc oda cok pahalı başka yolu yokmu bunun
Merhabalar
6 ay öncesine kadar vücudumda herşey normaldi. Biraz fazla zayıftım ama iyidi yine de. 6 aydır evliyim. Doğum kontrol hapı fazla kilo aldırmadı. 2 3 kilo falan aldım ki zaten ihtiyacım vardı kiloya. Ama göğüslerim aldığım kiloya göre daha fazla şişler şu anda. Biraz göbek de oldu. Spora başladım bakalım nolcak. Ama göğüsler fena rahatsız ediyo beni. Hapın etkilerini araştırdım normalmiş. Biraz daha kullanıp sporda yapıp denice bi gelişme olmazsa hapı bırakıcam sanırım. Sizce iyi mi yapıyorum??
Teşekkürler
ya kafayı yicem burayı okuyunca!!Kızlar kıymet bilin, ağzımın suları akıyor tabiri caizse görünce iri göğüs, ah keşkem keşkem diye şarkı söylüyorum.
Minimizer nedir yaa?!!! Yazık günah.
Allah ım ne vardı kaş göz gibi belirli standartları olsaydı bu göğüs, en fazla 5 santim farketseydi insanlar arasında.
Şu 80 beden göğüslerim doğumdan sonra büyür diye 3 çocuk düşünüyorum, 90 95 istiyorum.
Bi kere havası yeter iri göğüsün, iyi tarafından bakın.
hm o sütyenleri bende duymustum
sen almanyadamisin? fiyati ne kadar burda?
dogum kontrol haplari dediginz gibi arkdslar sisirioo gogusleri bende kullaniorm ne yazikki dogum kontrol hapi adetimi duzenlemek icn hic bi etki yapmadi ama goguslerimi sisrdi ama birakinca inioms diolar ne kadar dogru bilemicem yaknda tatile gitcem cok rahtsiz edio insani=(( 75 beden takioken 80 takmaya basladim bu fulirim dsinda nasil kuculteblriz acaba gogusleri baska fikirleri olan varmi??zaten fulirim 3-4 ayda etki edioomus
edoşş sen hormon ilaçları kullan bak nasıl büyüyo benimkilerde küçüktü ilaç kullanmaya balayınca büyüdü ideal kilomda olmamma rağme göğüsler biraz fazlafisfisfis
büyük göğüs ne güzel iştee kadının gururudur arkadaşlar yapmayın böyle dert ettiğiniz şeye bak olsa bi dert olmasa ayrı bi dert. tatlıkedi erkek arkadaşım bu yüzden terk etti demişsin bırak nehali varsa görsün bu yüzden seni tterk ediyosa sevmiyomuş zaten. illa küçülsün diyorsanız spor küçükltüyo hergün düzenli olarak yaparsanız 2 hafta sonra sonucu görürsünüz ben plates yapıodum bi ara göğüslerim küçüldü bıraktım. iki tane şişenin içine suyu doldurun yatın yere ellerinize şişeleri alın kollarınızı yanlara doğru indirip kaldırın göğüsleriniz arada sıkışsın bu çok etkili tavsiye ederim günde 20 dk yapsanız 2 hafta sonra farkı sütyenlerden anlarsınız aşırı kilolu değilseniz ben zayıfım ama göğüslerim oldukça dolgun...
princess 1,5 litrelik iki şişe zor bişey değil yaa :)) kolay gelsin tatlım inşallah etkili olur vücuda göre değişebilir belki 2 hafta çözüm olmazsa 1 ay devam et mutlaka iyi bi sonuç alacaksın bişey kaybetmezsin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?