Merhaba Sermin,
Ameliyatsız gençleştirme konusunda DPL Terapi Sistemi hakkında başkaca bunu yaptıran var mı ve bu cihazla 5-10 yıl gerisi hedeflenebiliyor mu diye sormuşsun.
Evet cihazı mesela ben kullanıyorum ve kendimde sonuçları görüyorum. Harika! Ayrıca Şubat 2012 Harper's Bazaar dergisinde de bu cihazla ilgili yazı çıktı ve 211.sayfada aynen şöyle deniyor:"....Cilt altını ısıtarak hücre fonksiyonlarını hızlandıran bu sistemin gençleştirici etkilerine şahit olduk ve çok etkilendik. Anti Aging rutininizi sadece kremlerle sınırlandırmayın ve yeni yaklaşımlara kucak açın. Daha detaylı bilgi için dplterapi.com'u tıklayın." Bu arada yazı bir reklam değil - yeni ürünleri tanıtan sayfada yazdılar.
Diğer sorun gelince. Evet, 5-10 yıl gerisi hedeflenebiliyor. Cihazın web sitesindeki öncesi-sonrası fotoğraflarına da bakmanı tavsiye ederim. Çok etkileyici. Ama tabi bu bir süreç ve her gün 17 dakika kullanmak gerekiyor. Sonuçta botoks gibi tek bir seferde yüzeysel değişiklik yapan ve ani sonuç veren değil, kullanıldıkça cildi içeriden gençleştirmeye başlayan bir cihaz. Ciltteki değişiklikleri de etap etap görüyorsun. Kullanmanı tavsiye ederim.