ameliyatıma sayılı günler kala :)

steril 19slm canim cok gecmis olsun saglikla kullan yeni cicilerini benide izlemeye alirmisin damlayi cok merak ediyorum likracim72 sen nasil oldun bu ayin sonuna bende geliyorum ankaraaáaa

steril 19slm canim cok gecmis olsun saglikla kullan yeni cicilerini benide izlemeye alirmisin damlayi cok merak ediyorum likracim72 sen nasil oldun bu ayin sonuna bende geliyorum ankaraaáaa
Çok iyiyim canım.ay hadi hayırlı,uğurlu olsun şimdiden.inşallah tam istediğin gibi olurlar:)

Insallah canim bende haldun hocayla konusmustum gel simdi dese gitcektim ama kismet olmadi nisana randevu verdi o arada likra 72 nin resimleri bana yol gosterdi koltuk alti olmaya karar verdim insallah hayirlisi

Bu arada feeruh bey nerden buldunuz beni diye sordu arkadasim size ameliyat olmutu onun kiler hosuma gitti oyuzden sizi tercih ettim dedim:KK66:ismini sordu soyleyemedim :)

Hangi hastanede yapiyor ferruh bey soyledi unuttum birde otel ayarliycam hastaneyemi yoksa muayenehaneyemi yakin olsun

Hangi hastanede yapiyor ferruh bey soyledi unuttum birde otel ayarliycam hastaneyemi yoksa muayenehaneyemi yakin olsun
Bana ilk başta koru hastanesi demişlerdi ama sonradan değişti nar şatıroğlu hastanesinde oldum ben.küçük,temiz bir hastane.eğer orada olursan ferruh beyin muayenehanesine çok yakın.

Canım bu benim de kararsız kaldığım bir konu.eşim karışmasa ben high yaptıracaktım ama şimdiki halimden de çok memnunum.ne desem bilemedim:)
Yok yok ben iyiki mod plus yaptırmışım.eşim işten dönüpte beni görünce suratı asıldı.niye bu kadar dar kazak giydin?niye bu kadar dik yürüyorsun?:KK48:oysaki gören hiç kimse birşey anlamıyor.abartı hiç birşey yok ama ona batıyor işte:KK43:

Yok yok ben iyiki mod plus yaptırmışım.eşim işten dönüpte beni görünce suratı asıldı.niye bu kadar dar kazak giydin?niye bu kadar dik yürüyorsun?:KK48:oysaki gören hiç kimse birşey anlamıyor.abartı hiç birşey yok ama ona batıyor işte:KK43:

Erkeklerin tepkisi bi alem olkabiliyor.. benim segilimde bugün '' senin şimdi mayolarin değişcek mi? '' dedi :)))

Cnm çalışmak zor olabilir.bende pazartesi başlıycam bakalım.inşallah zorlanmam daha kollarımı tam kullanamıyorum

Cnm çalışmak zor olabilir.bende pazartesi başlıycam bakalım.inşallah zorlanmam daha kollarımı tam kullanamıyorum
Hadi ya doktor gidrsin ise dedi bnde 2 gun izin aldim toplam 4 gun yatcam iste 5.gun gitmem gerekeblr :KK43:

X