Öncelikle hizli cevabin icin cook tessekkürlerCanim cok gecmis olsun 475 cc cok cesurca. Buralarda pek gorulmuyor bukadar yuksek cc takan doktor. Kapsul olusmus olabilir. Albumler kismindan foto yukleyebilirsin.
Canım şu anda sen beni izlemediğin halde resimlerini görebildim.albümünü herkese açık yapmışsın.uyarmak istedim.his durumu için erken olabilir.his daha geç gelenleri de duymuştum.Beni bu kadar can dan karşilamaniz beni coook mutlu etdi
Canlarim resimlerimi albumuma ekledim.
protezinizin tabanı göğsünüzü tamamen kaplamış gibi..Yani nasıl desem bir yapaylık var,çok gerilmiş.. Bu fotonuzu birkaç doktora mail ile gönderip fikir alın bence..Doğru cevabı onlarda bulabilirsiniz..Merhaba arkadaslar,ben almanyadan yaşim 41.Hamileligimden sonra memelerimin ici bosalmisdi.Cok mutsuzdum bende Silikona karar verdim.Dr um bana 475 high profil önerdi kas alti degil.Almanyada 12. Ayin 20 sinde ameliyat oldum.
Aradan üc ay gecmesine ragmen sol mememin meme uc unun etrafi halen şiş ve meme ucumda halen his yok.Sanki icinde ödem var gibi.Ara ara memelerimde agri oluyor.Acaba aramizda benimkisi gibi mutsuz olan arkadaslarimiz varmi?
Resim eklemek isdiyorum ama nasil eklendigini bilmiyorum
Cok tskl Arzum :)protezinizin tabanı göğsünüzü tamamen kaplamış gibi..Yani nasıl desem bir yapaylık var,çok gerilmiş.. Bu fotonuzu birkaç doktora mail ile gönderip fikir alın bence..Doğru cevabı onlarda bulabilirsiniz..
Beni de izlemeye alır mısın bakabilşr miyim fotoğraflarınaBeni bu kadar can dan karşilamaniz beni coook mutlu etdi
Canlarim resimlerimi albumuma ekledim.
Almanyada birçok doktor vardır muhakkak.Ben Türkiyedeki doktorları biliyorum tabi.Herhangi bir doktora mail atsanda dönerler sana.Fotonu eklersin,sürecini yazarsın bilgi istersin..Ben Dr.Hasan Fındık a ameliyat olmuştum,netten sitesini araştır,oradan mail gönderip fikir alabilirsin..Cok tskl Arzum :)
Bildigin dr mail adresleri varmi.?
Almanyada yasadigim icin sanal ortamindaki doktorlari bilmiyorum