ameliyata saatler kala...(16 kasım)

Süper fikir en iyisi hastanede kalmak doktorla görüşürken bunuda sorcam

Arkadaşlar kafamda sanırım son bir soru kaldı tamam 6 _12ay sonrası çok güzel.Ama Rabbim izin verirse bundan 5 _10_15 sene sonrası nasıl olacak sorun yaşarmıyız yada herşey normal devam edermi sanırım kulüpte ameliyat olan arkadaşlar hep yeni. daha eskilerden tecrübeler merak ediyorum yardımcı olacak olan varsa sevinirim .düşünsenize beş sene sonra bu acıları yeniden yaşamak zorunda kalırsak yada çıkarttırmak zorunda kalırsak eee yaşta geçiyo tabii.mesela ebru şallı ile gülşen çıkarttırdı nette neden diye sorguladım bişey çıkmadı

Şu 10 -15 sene mutlu olmaya bakalim :)
10-15 sonra ya yenilemek gerekiyor sarkma veya meme buyumesi fln oluyor.deforme oluyor.yada cikarip tekrar muzsuz yaşamaya devam etmek gerekiyor.
O yaştaki maddi manevi şartlariniza bagli

Canim drlar artik omurluk diye takiyor benim okudugum kadariyla
Ebru salli gulsen bunlar unlu insanlar modaya gore surat vucut degistiriyorlar
Yoksa her ikisininde ben goruntu olarak bir sıķıntilarini gormedim kii baska bir sıkınti olsaydi yazarlardi
Onlarinki biraz keyfi

ameliyat sonrasında günlük hayata sürmek nekadar zaman alır mesela. ütü yapmak evi süpürebilmek yemek pişirmek gibi işlere kaç gün sonra başlayabilirim. bir haftanın sonunda işe döneceğim umarım çok sıkıntı yaşamam. ve en önemlilerden biri bir hafta sonra araba kullanabilirmiyim.

bunlar canlarına da acımıyorlar galiba. kolay mı sürekli bıçak altına yatmak. onların taktırdığı zamanlardaki protezler belki daha farklıdır ama şimdikiler daha kaliteli. ben bunları ömürlük kullanacağımızı umut ediyorum.kaldı ki nekadar ömrümüz var onu bile bilmiyoruz. biz taktıralım varsın 20 senesi enazından mutlu mesut geçsin.

5. Gün otomatik vites arabamı kullanmıştım ama vitesi 2 Kolumla çekiyordum.

"mutluluk2015, post: 43936851, member: 659576"]Tabi canım. 3. Hafta baskı hissi de bitmiş oluyor [/QUOTE]
Nezaman Ev süpürcez mutluluk

3 haftaysa idare ederim ya çok sevindim buna :) evet süpürge ve ütü sorumuzada cevap gelirse gönül rahatlığı ile girebliriz ameliyata

"mutluluk2015, post: 43936851, member: 659576"]Tabi canım. 3. Hafta baskı hissi de bitmiş oluyor
Nezaman Ev süpürcez mutluluk[/QUOTE]
Canım süpürebildiğin zaman Dr a ne zaman yan yatabilirim demiştim o da YATABİLDİĞİN ZAMAN demişti yaniiiii sana bağlı şekerim baktın süpürgenin sapını tutup itebiliyorsun, demek ki hazırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…