- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
- Konu Sahibi bozkurt_02
-
Süper fikir en iyisi hastanede kalmak doktorla görüşürken bunuda sorcamArkadaşım, bu süreci sıfır ağrı ile atlatanlardanım. Ama bu ameliyat en az 3 gün bakım gerektiren bi ameliyat. 2 gün birinin seni itip kaldırması lazım. Hep oturur vaziyette durmak da popoyu çok ağrıtıyor. Ben 2. Günden itibaren gece dışında hiç yatmadım, ya oturdum ya gezdim. Çünkü Yatınca sırt ağrıyor. Dik bir koltuktan yardımsız kalkabilirsin, ama 120 derecelik bir açıyla oturursan TEK BAŞINA KALMAN IMKANSIZ . 4. Günden sonra kendin bi şekilde kalkabiliyorsun. Bu yüzden bakacak kimse yoksa, 2 gün hastanede kal. Gecelik ücreti neyse öde . Oradaki hemşireler yardım eder sana
Şu 10 -15 sene mutlu olmaya bakalim :)Arkadaşlar kafamda sanırım son bir soru kaldı tamam 6 _12ay sonrası çok güzel.Ama Rabbim izin verirse bundan 5 _10_15 sene sonrası nasıl olacak sorun yaşarmıyız yada herşey normal devam edermi sanırım kulüpte ameliyat olan arkadaşlar hep yeni. daha eskilerden tecrübeler merak ediyorum yardımcı olacak olan varsa sevinirim .düşünsenize beş sene sonra bu acıları yeniden yaşamak zorunda kalırsak yada çıkarttırmak zorunda kalırsak eee yaşta geçiyo tabii.mesela ebru şallı ile gülşen çıkarttırdı nette neden diye sorguladım bişey çıkmadı
Canim drlar artik omurluk diye takiyor benim okudugum kadariylaArkadaşlar kafamda sanırım son bir soru kaldı tamam 6 _12ay sonrası çok güzel.Ama Rabbim izin verirse bundan 5 _10_15 sene sonrası nasıl olacak sorun yaşarmıyız yada herşey normal devam edermi sanırım kulüpte ameliyat olan arkadaşlar hep yeni. daha eskilerden tecrübeler merak ediyorum yardımcı olacak olan varsa sevinirim .düşünsenize beş sene sonra bu acıları yeniden yaşamak zorunda kalırsak yada çıkarttırmak zorunda kalırsak eee yaşta geçiyo tabii.mesela ebru şallı ile gülşen çıkarttırdı nette neden diye sorguladım bişey çıkmadı
bunlar canlarına da acımıyorlar galiba. kolay mı sürekli bıçak altına yatmak. onların taktırdığı zamanlardaki protezler belki daha farklıdır ama şimdikiler daha kaliteli. ben bunları ömürlük kullanacağımızı umut ediyorum.kaldı ki nekadar ömrümüz var onu bile bilmiyoruz. biz taktıralım varsın 20 senesi enazından mutlu mesut geçsin.Arkadaşlar kafamda sanırım son bir soru kaldı tamam 6 _12ay sonrası çok güzel.Ama Rabbim izin verirse bundan 5 _10_15 sene sonrası nasıl olacak sorun yaşarmıyız yada herşey normal devam edermi sanırım kulüpte ameliyat olan arkadaşlar hep yeni. daha eskilerden tecrübeler merak ediyorum yardımcı olacak olan varsa sevinirim .düşünsenize beş sene sonra bu acıları yeniden yaşamak zorunda kalırsak yada çıkarttırmak zorunda kalırsak eee yaşta geçiyo tabii.mesela ebru şallı ile gülşen çıkarttırdı nette neden diye sorguladım bişey çıkmadı
5. Gün otomatik vites arabamı kullanmıştım ama vitesi 2 Kolumla çekiyordum.ameliyat sonrasında günlük hayata sürmek nekadar zaman alır mesela. ütü yapmak evi süpürebilmek yemek pişirmek gibi işlere kaç gün sonra başlayabilirim. bir haftanın sonunda işe döneceğim umarım çok sıkıntı yaşamam. ve en önemlilerden biri bir hafta sonra araba kullanabilirmiyim.
ben de otomatik kullanıyorum. yedinci gün kullanırım ozaman inşallah. böyle ağrılarım tamamen geçti normal insan oldum nezaman derim? üç hafta sonunda mesela normal hayata döner miyim?5. Gün otomatik vites arabamı kullanmıştım ama vitesi 2 Kolumla çekiyordum.
Tabi canım. 3. Hafta baskı hissi de bitmiş oluyorben de otomatik kullanıyorum. yedinci gün kullanırım ozaman inşallah. böyle ağrılarım tamamen geçti normal insan oldum nezaman derim? üç hafta sonunda mesela normal hayata döner miyim?
Nezaman Ev süpürcez mutluluk"mutluluk2015, post: 43936851, member: 659576"]Tabi canım. 3. Hafta baskı hissi de bitmiş oluyor
Canımmmmmm yemişim ütüyü3 haftaysa idare ederim ya çok sevindim buna :) evet süpürge ve ütü sorumuzada cevap gelirse gönül rahatlığı ile girebliriz ameliyata
valla ya kırk yıllık mutsuzluğum bitiverecek inanılır gibi değil. bir aksilik olurda olmaz diye korkuyorum.Canımmmmmm yemişim ütüyümemen olcak yaaaa varsın 1 hafta ütü yapılmasın
Canım yaaaa mutluluk mutluluk mutluluk adın gibisin maşallahCanımmmmmm yemişim ütüyümemen olcak yaaaa varsın 1 hafta ütü yapılmasın
Çooook sevindim şimdiden hayırlı olsunbenim ameliyatım 25 ocakta. heyecan ümit korku tavan yapmış durumda :) çok karmaşık duygular içerisindeyim :)
Insan mecbur kalırsa hepsini yapar cnm.ben 3.hafta zorlamadan ewi temizledim.utu zaten pek sorun olmaz3 haftaysa idare ederim ya çok sevindim buna :) evet süpürge ve ütü sorumuzada cevap gelirse gönül rahatlığı ile girebliriz ameliyata
Nezaman Ev süpürcez mutluluk"mutluluk2015, post: 43936851, member: 659576"]Tabi canım. 3. Hafta baskı hissi de bitmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?