• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata saatler kala...(16 kasım)

bozkurt_02

Guru
Kayıtlı Üye
Dogum sonrası alinan kilonun fazlasiyla verilmesi sonucu (ki zaten gogsum hic bir zaman buyuk ve dolgun degildi) tam anlamiyla ninemin gogsune dönüşen bir göğüs.3 yıldır KK da araştırıyordum ama cesaret edemiyordum belki de pek önemsemiyordum.taaa ki yaz ın her görenin (bayanlar) olumsuz eleştirilerini duyana kadar.belki de bu elestiriler beni teşvik etti diyebilirim.
Ve sonunda 16 kasim sabahi kadınlarin dişiligine özgü göğüslere kavusacagim insallah.cok heyecan ve korku icindeyim.lutfen dua edin

16 kasım da 300 cc ameliyat oldum.
17 aralikta 400 cc ve diklestirme ameliyati oldum.
Ilk ameliyat cok agrili ve zorlu gecti ama 2. Ameliyatta hersey cok iyiydi.
Bayanlar tavsiyem kesinlikle buyuk protezde ısrar edin.yoksa benim gibi 2 ameliyat olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun ne olduğunu anlamadan uyan ve ağrısız sızısız güzel memişlere kavuş inşallah. Bizi de haberdar et. 21 kasımdada benim ki var :)

Ewi temizledim.birazdan da kendimi temizlicem. Valiz hazirlacagim.kuaofore gidip saçımı kisaltmayi dusunuyorum azcık.
Amannnn tel geldi disari cikim bi hava alayim stres atayim

Ewi temizledim.birazdan da kendimi temizlicem. Valiz hazirlacagim.kuaofore gidip saçımı kisaltmayi dusunuyorum azcık.
Amannnn tel geldi disari cikim bi hava alayim stres atayim
Allah yardımcın olsun canım. Çöl güzel haberlerle aramızda ol :KK54:
Kendini yorma bugün fazla dinlenmeye bak ;) Amelşyata ne kadar dinlenmiş bir vücutla sakin girersen öyle çıkarsın unutma ;)
Çık dışarı gez hava al biraz. Akşam yatmadan önce ılık bir duş al ve yat :KK19:

Destek ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim bayanlar. Ameliyat gunum belli oldugundan beri uykusuz ve tedirgin gunler gecirdim (15 gun). Ama şuan kendimi ameliyata hazir hissetmeye basladim sanki belkide günü geldi diyedir.

Gunaydin bayanlar.dun cok kotu idim.hem vajina daraltma hem meme estetigi oldum.ameliyat sonrasi 2 saat kendimi kastım.ilk defa suan ayaga kalktim wc ye.halen agrim cok var ki morfin takili damarimda.ama dune gore biraz iyiyim.dualaariniz icin tsk.
Doktorum sanki cok buyuk yapmamis.resim atarım birazdan

Gunaydin bayanlar.dun cok kotu idim.hem vajina daraltma hem meme estetigi oldum.ameliyat sonrasi 2 saat kendimi kastım.ilk defa suan ayaga kalktim wc ye.halen agrim cok var ki morfin takili damarimda.ama dune gore biraz iyiyim.dualaariniz icin tsk.
O kasma refleksi kötü zaten:(( Tekrar geçmiş olsun Can'ım :KK200:
Bundan sonrasında hızlı iyileşme süreci dilerim canım :KK15:

Hadi geçmiş olsun bak nasil olcaz ne yapcaz derken atlattık bitti

Back
X