- 5 Nisan 2012
- 152
- 147
- 303
- Konu Sahibi bozkurt_02
-
Tesekkur ederim cnm.insalah hepimizin diledigi olur hayatta..Hayırlı olsun şimdiden, çok doğru bir karar vermişsiniz. Çok güzel memelere kavuşursunuz inşallah :)
Allah yardımcın olsun canım. Çöl güzel haberlerle aramızda olEwi temizledim.birazdan da kendimi temizlicem. Valiz hazirlacagim.kuaofore gidip saçımı kisaltmayi dusunuyorum azcık.
Amannnn tel geldi disari cikim bi hava alayim stres atayim
Canım geçmiş olsun bitti gitti işte bundan sonra günden güne iyileşeceksin inşallah. Allahım darısı başıma benim de cumartesiSu sporcu sutyenini takarkende öldüm resmen.ama ameliyat olduguma pisman degilim :)
O kasma refleksi kötü zatenGunaydin bayanlar.dun cok kotu idim.hem vajina daraltma hem meme estetigi oldum.ameliyat sonrasi 2 saat kendimi kastım.ilk defa suan ayaga kalktim wc ye.halen agrim cok var ki morfin takili damarimda.ama dune gore biraz iyiyim.dualaariniz icin tsk.
Doktorum sanki cok buyuk yapmamis.resim atarım birazdan
Canım geçmiş olsun... İnşallah hızla ve bi an önce iyi hissedersin kendiniSu sporcu sutyenini takarkende öldüm resmen.ama ameliyat olduguma pisman degilim :)
Hadi geçmiş olsun bak nasil olcaz ne yapcaz derken atlattık bittiGunaydin bayanlar.dun cok kotu idim.hem vajina daraltma hem meme estetigi oldum.ameliyat sonrasi 2 saat kendimi kastım.ilk defa suan ayaga kalktim wc ye.halen agrim cok var ki morfin takili damarimda.ama dune gore biraz iyiyim.dualaariniz icin tsk.
Doktorum sanki cok buyuk yapmamis.resim atarım birazdan
Agridiz ameliyat lar ccnmCanım geçmiş olsun bitti gitti işte bundan sonra günden güne iyileşeceksin inşallah. Allahım darısı başıma benim de cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?