• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyata karar verdim ve tarih belirledim!!

giz81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
384
0
96
43
İstanbul
Selam herkese!!!
Artık kendimle ilgili gelişmeleri bu açtığım konudan sizlerle paylaşacağım.

15 haziran'da ameliyat olacağım kısmetse...
Allergan/ natrelle
max. 280 cc damla protez kullanılacak.
Meme altı kesisi
Dual plan

Ben bilmeyenler için yaziyim tam ölçülerimi bilmiyorum ama çok zayıf ve
kemikli biriyim:( boyum 1.65 ve kilom 47
Mecburen doğal durması için abartı büyük bir cc olamıyor bende:(
İnşallah istediğim gibi olur..
Gelişmeleri sizinle paylaşacağım...

:46:

Heyecanlı bir bekleyiş başladı demekki.Umarım ameliyatın tam istediğin gibi geçer.Bir aksilik olmazsa 12 haziranda ben de ameliyat olacağım.
Ameliyat sonu kısa bir süre sıkıntılı bir dönem geçecek ama oda çabucak geçecek.hepimiz için en iyisi olsun:)

Hayirli olsun cnm insallah istedigin gibi olur hersey guzel haberlerini bekliyorum
280 cc dogal guzel bir boyut suanda biraz meme dokun varsa oldukca dolgun gozukur

doktor en önemli konu ve sen doktorun adını yazmamışsın.

rüyada meme görmen gayet normal canım. ben bir defasında kendimi dolgun memeli görmüştüm. "ameliyat olmama gerek yokmuş ki!" deyip seviniyordum. uyandığımdaki halimi tahmin edersin...
bir defasında da -daha önce yazdım mı hatırlamıyorum- naci bey'in hemşiresi beni bekleme salonundaki koltuğa yatırdı.
"uyutmayacak mısınız?" dedim.
"gerek yok!" dedi.
sonra neşteri aldı eline. "naci bey yapmayacak mı ameliyatı??" dedim. ... " hem burada da olmaz ki!"
"kesme işlemini ben yapıyorum." dedi. kesti meme altından. kan falan yok!
neyse, çok ilerleme olmadan uyandım.
daha ne rüyalar var bende!

ameliyatına çok az kalmış. mutlu olman dileği ile..

Heyecanlı bir bekleyiş başladı demekki.Umarım ameliyatın tam istediğin gibi geçer.Bir aksilik olmazsa 12 haziranda ben de ameliyat olacağım.
Ameliyat sonu kısa bir süre sıkıntılı bir dönem geçecek ama oda çabucak geçecek.hepimiz için en iyisi olsun:)

Sen benden önce olcan hadi hayırlısı burdan paylaş oldumu:) bilgilenelim:)inşallah sonucunda mutlu oluruz:)

Hayirli olsun cnm insallah istedigin gibi olur hersey guzel haberlerini bekliyorum
280 cc dogal guzel bir boyut suanda biraz meme dokun varsa oldukca dolgun gozukur
Biraz meme dokum var evet ama 280 takarsa tabi:) en fazla 280 dedi yani doğal olmazsa takmaz:( güzel dursa da keşke 280 cc takabilse barii?? İnsan merak ediyo işte ne olcak diye...

doktor en önemli konu ve sen doktorun adını yazmamışsın.

rüyada meme görmen gayet normal canım. ben bir defasında kendimi dolgun memeli görmüştüm. "ameliyat olmama gerek yokmuş ki!" deyip seviniyordum. uyandığımdaki halimi tahmin edersin...
bir defasında da -daha önce yazdım mı hatırlamıyorum- naci bey'in hemşiresi beni bekleme salonundaki koltuğa yatırdı.
"uyutmayacak mısınız?" dedim.
"gerek yok!" dedi.
sonra neşteri aldı eline. "naci bey yapmayacak mı ameliyatı??" dedim. ... " hem burada da olmaz ki!"
"kesme işlemini ben yapıyorum." dedi. kesti meme altından. kan falan yok!
neyse, çok ilerleme olmadan uyandım.
daha ne rüyalar var bende!

ameliyatına çok az kalmış. mutlu olman dileği ile..

Canım doktorun adını soran olursa tabi yazarım bir de daha ameliyat olmadığım için memnuniyet ya da memnuniyetsizlik bildiremeyeceğim için şimdiden yazmak istemedim...
İnşallah memnun olurumda burda sonuçları da paylaşırım doktor adınıda...

Rüyalarının diğerlerini de merak ettim:) insan neler düşünüyor bilinç altında yaaaa:)
Ben de sürekli ameliyat bitmiş ve ben memeliyim görüyorum:)

Selam herkese!!!
Artık kendimle ilgili gelişmeleri bu açtığım konudan sizlerle paylaşacağım.

15 haziran'da ameliyat olacağım kısmetse...
Allergan/ natrelle
max. 280 cc damla protez kullanılacak.
Meme altı kesisi
Dual plan

Ben bilmeyenler için yaziyim tam ölçülerimi bilmiyorum ama çok zayıf ve
kemikli biriyim:( boyum 1.65 ve kilom 47
Mecburen doğal durması için abartı büyük bir cc olamıyor bende:(
İnşallah istediğim gibi olur..
Gelişmeleri sizinle paylaşacağım...

:46:

şimdiden geçmişler olsun. Umarım ağrısız,sızısız güzel bir süreç geçirirsin,birşey kalmamış bu arada..
doktorun içine tam anlamıyla sindiyse,aklında hiçbir soru işareti bırakmadıysa ve bu konuda yeterince tecrübeli bir doktorsa gerisi güzellik uykusuna yatmaya kalıyor... Akılda en ufak bir soru işareti bile kalmasına asla izin verme bu inan ameliyat sonrası süreci bile şekillendirmede önemli... Bu yöntemle ameliyat olmadığım için sana tecrübe konusunda çok destek olamam ama heyecanını yatıştırmak için destek olabilirim.. tekrardan geçmişler olsun

ameliyattan sonra bizede göster memişlerini bakalım başarılı olmuşmu memnun kalırsak bizde yaptırırız:21::9:

Canım doktorun adını soran olursa tabi yazarım bir de daha ameliyat olmadığım için memnuniyet ya da memnuniyetsizlik bildiremeyeceğim için şimdiden yazmak istemedim...
İnşallah memnun olurumda burda sonuçları da paylaşırım doktor adınıda...

Rüyalarının diğerlerini de merak ettim:) insan neler düşünüyor bilinç altında yaaaa:)
Ben de sürekli ameliyat bitmiş ve ben memeliyim görüyorum:)

ben sormuş olayım: doktorunun adı ne?
gerçi biliyorum ama... ilk kez senden duydum bu doktoru, bu arada.

Son düzenleme:
şimdiden geçmişler olsun. Umarım ağrısız,sızısız güzel bir süreç geçirirsin,birşey kalmamış bu arada..
doktorun içine tam anlamıyla sindiyse,aklında hiçbir soru işareti bırakmadıysa ve bu konuda yeterince tecrübeli bir doktorsa gerisi güzellik uykusuna yatmaya kalıyor... Akılda en ufak bir soru işareti bile kalmasına asla izin verme bu inan ameliyat sonrası süreci bile şekillendirmede önemli... Bu yöntemle ameliyat olmadığım için sana tecrübe konusunda çok destek olamam ama heyecanını yatıştırmak için destek olabilirim.. tekrardan geçmişler olsun

Cok sagol zaten hep destek oldun.. Şimdilik rahatım içime sindi:) umarım hersey güzel olur bakalım???

ben sormuş olayım: doktorunun adı ne?
gerçi biliyorum ama... ilk kez senden duydum bu doktoru, bu arada.

Peki söyliyim o zaman:)
Evren helvacı
( bu doktor benim tanıdığım ve ben iki görüşmemden sonra güvendim ve onun yaptığı ameliyat sonucunu hem canlı hem de resimlerde gördüm.evet ünlü bir doktor değil ama cok tecrubeli ve her yöntemi bilip uygulayan bir doktor.ee benim sürecimi en iyi sen biliyorsun birde tanıdık olunca düşünüp karar verdim ve güvendim:)ünlü mü olmalı tercih edilecek doktor tam da bilgim yok gercekten ama ben herkesi bu konuda bilgilendircem bakalım... İnşallah memnun kalırım yaprakçım...

hayırlı olsun simdiden adına cok sevindimmmm :))

hayırlı olsun simdiden adına cok sevindimmmm :))

Cok sagol:)
İnşallah herkese güzel haberler veririm ve ben de kalem gibi yaprak gibi herkesle paylaşırım yaşadıklarımı...
Onlar kadar bilgili değilim ama elimden geleni iyileşince yaparım;)

Back