• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyata bir hafta kala... meme büyütme olanlar fikirlerinize ihtiyacım var

Kızlar şimdi sordum doktora kas üstü olmuş benim ameliyatım... Hep burda kasaltı daha iyi diye okumuştum biraz kafaya taktım şimdi öğrenince...
doğru dokun varmıştır ondan kas ustu yapmıştır.kas ustu kolay oluyomus ağrısı sancısı.nasıl gectı senın.bu arada ıyı günlerde sağlıkla ınsallahh:)

doğru dokun varmıştır ondan kas ustu yapmıştır.kas ustu kolay oluyomus ağrısı sancısı.nasıl gectı senın.bu arada ıyı günlerde sağlıkla ınsallahh:)

Dedğin gibi çok az ağrım oldu bebeğim anlamadım gibi bişey... Memem vardı sıfır değildi tabi ama öyle koca koca değildide.. Kas üstünde sıkıntı yaşayan varmı acaba

Dedğin gibi çok az ağrım oldu bebeğim anlamadım gibi bişey... Memem vardı sıfır değildi tabi ama öyle koca koca değildide.. Kas üstünde sıkıntı yaşayan varmı acaba
walla benım arkadaşlarım var kas ustu olan.sorun yok.bende kas zarı altı olcam .kasustu sayılır.kasımı kestirmek bende ıstemıyorum

walla benım arkadaşlarım var kas ustu olan.sorun yok.bende kas zarı altı olcam .kasustu sayılır.kasımı kestirmek bende ıstemıyorum

Olan oldu zaten artık bebeğim☺️ Güle güle kullanmaktan başka çarem yok şu an inş bir sorun yaşamam..

ciydemss .!.:
Yok bebeğim şu an çok güzeller ama burda öyle okuyunca canım sıkıldı
Bence hic canini sikma belki senin için böylesi daha iyi olmuştur keyfini cikar boşver en azindan daha agrisiz bir süreç olmuştur güle güle kullan canim:))

Çok teşekkür ederim bebeğim.. Gerçkten yok denecek kadar az ağryla geçirdim.. Şu an keyifli ilerde inşş sorun çıkmaz..
yahu çıkmaz sorun nıye çıksın.negatıf dusunmeye gerek yok.kas ustu hep sorun çıkarsa o teknık hıcbıryerde kullanılmaz.kas ustu, dokusu olmayan kısılerde bellı olabılıyormus .senın dokun o goruntuyu kapattığı ıcın uygun gormustur doktor.saglıklı atlatmışsın sukurler olsun

Kızlar ameliyattan çıktım şükürler olsun
.bi derdim yok suan gece kalmak istemessen evinde uyuyabilirsin dedi.290 cc koymuş bana küçük gibi geldi ama herkes yoo ıyi büyüklüğü diyor.hafif baş dönmem disinda dayanilmayacak bir acı değilmiş. Dikleştirmede n dolayi cook hafif bi parmağı bıçak kesmiş hissi var.okadar. inşallah daha da küçülmez.Şişlik filan yok ödem çok fazla yok .Bu arada ameliyat uc saat surmus

Geçmiş olsun canim atlattin sende inş rahat bir süreç olur sonrasida darisi tüm isteyenlere çok isteyenlere banada:))

Çok g
.bi derdim yok suan gece kalmak istemessen evinde uyuyabilirsin dedi.290 cc koymuş bana küçük gibi geldi ama herkes yoo ıyi büyüklüğü diyor.hafif baş dönmem disinda dayanilmayacak bir acı değilmiş. Dikleştirmede n dolayi cook hafif bi parmağı bıçak kesmiş hissi var.okadar. inşallah daha da küçülmez.Şişlik filan yok ödem çok fazla yok .Bu arada ameliyat uc saat surmus

Gözünüz aydın geçmişler olsun)) bende ilk ayıldığmda nasıl olmuş diye bakmıştım aaay küçük olmuş bunlar demiştim.. İnsan o zaman anlamıyor merak etme senin için en uygunu kullanılmıştır... Sorunsuz iyilşme süreci diliyrm size hoşcakalın..)

Kızlar gece gece uykum kaçtı tedrgin oldum.. İki gündür işe başladım haliyie harketlerim çoğaldı.. Bugünden beri gögüs ucumda sızlama hissediyrm resmen canımı acıtıyo bazen normalmi acaba doktoru arayıp söylesemmi??

Gecmis olsun canim.Insallah en guzeli olmustur.Diklestirmenin acisi hafif.
Kas alti mi konuldu silikon?
Benim ameliyatima bir kac gun var,kafayi yiyecem daha simdiden uyku uyuyamiyorum.Vazgecmek istiyorum,sonra bir aynaya bakiyorum git ol su ameliyati diyorum.

Gecmis olsun canim.Insallah en guzeli olmustur.Diklestirmenin acisi hafif.
Kas alti mi konuldu silikon?
Benim ameliyatima bir kac gun var,kafayi yiyecem daha simdiden uyku uyuyamiyorum.Vazgecmek istiyorum,sonra bir aynaya bakiyorum git ol su ameliyati diyorum.
Canım en çok korkan benmisimdir kesin.sifir cesaret .Kas zarı altı kondu bana kası kesmeden.hastanedeyim hala direnler çıkacak birazdan eve gidicem. Hayatım da yaşadığım en basit ameliyat diyebilirim. Sadece küçük geldi bana 290 .350 civarı koysam demişti güzel durmadı büyük dedi. Doğalin da doğal i sanki.

Canım en çok korkan benmisimdir kesin.sifir cesaret .Kas zarı altı kondu bana kası kesmeden.hastanedeyim hala direnler çıkacak birazdan eve gidicem. Hayatım da yaşadığım en basit ameliyat diyebilirim. Sadece küçük geldi bana 290 .350 civarı koysam demişti güzel durmadı büyük dedi. Doğalin da doğal i sanki.
Canim bekle daha,yerine otursun bi.Simdi taze belki sana oyle geliyor.Birde kas ustu olunca daha dolgun oluyor.Dikislerini gordun mu?Lolipop mu senin?
Su dren olayini anlamadim,eve drenlerle mi gidiliyor,kac gun duruyor drenler
Kas kesilmeyince kolay oluyormus.Ben diklestirme olmustum cok korkuyordum.Uyaninca bumuydu dedim.Ama simdi kas kesilecek cok korkuyorum.Kas alti olacak benimki+diklestirme.

Kızlar gece gece uykum kaçtı tedrgin oldum.. İki gündür işe başladım haliyie harketlerim çoğaldı.. Bugünden beri gögüs ucumda sızlama hissediyrm resmen canımı acıtıyo bazen normalmi acaba doktoru arayıp söylesemmi??
Çok normal canım.benim 2 haftalık civarıydı göğüs uçlarım feci sızlıyordu,sonra zamanla geçiyor.

Back
X