- 16 Aralık 2018
- 169
- 94
- 33
- Konu Sahibi Harikasevda
Bugün tahlillerim yapıldı ve ameliyatına geri sayım başladı salı günü allah izin verirse meme diklestirme ve kârın germe olacak sizlere yaşaıp bilgi vereceğim insssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ammiiin ıns cnm çok sağolasınHadi bakalim hayirlisi
Insallah sorunsuz agrisiz kalkarsin ayaga
Güzel haberlerini bekliyoruzz
Sana da çok geçmiş olsun canm çok sagolasin ne gzuel ıns Bende iyi geçirir ve sonunda çabuk atlatırım sorunsuz öncesi sonra si varmi senin görebileceğim benimde öncesi var bakmak istersenCanim şimdiden hayırlı olsun. Ben perşembe günü oldum ve dün eve geldim. Allaha şükür rahatim. Bende sadece göğüs büyütme oldu. Şimdiden çoğu işimi kendim görüyorum hafig ağrılarım var ama asla sandığım gibi değil.
İyi haberlerini bekliyoruz
Sana da çok geçmiş olsun canm çok sagolasin ne gzuel ıns Bende iyi geçirir ve sonunda çabuk atlatırım sorunsuz öncesi sonra si varmi senin görebileceğim benimde öncesi var bakmak istersen
Ben sizi diğer başlığınıza istinaden(dikleştirme implant konusu) araştırmada zannetmiştim.Umarım güzel geçmiştir mutlu sonuç ile ayrılırsınız.Bugün tahlillerim yapıldı ve ameliyatına geri sayım başladı salı günü allah izin verirse meme diklestirme ve kârın germe olacak sizlere yaşaıp bilgi vereceğim insssss
Merhabalar herkese dün ameliyat oldum memeler çok iyi ağrı sızı çok az az çok şükür ama karnım çok fena doktorum çok iyi ameliyat iyi geçti odada unuttular hiç birşey girmedim hissetmedim gözümü açtığımda yatagimdaydim sanki hiç gitmemiş gibi meme çok kolar rahat karin çok ağrı acı felaket diyebilirim resmen sezeryanBen sizi diğer başlığınıza istinaden(dikleştirme implant konusu) araştırmada zannetmiştim.Umarım güzel geçmiştir mutlu sonuç ile ayrılırsınız.
Ben de sizin geçirdiğiniz iki operasyonu geçirmeye karar verip defalarca vazgeçmiştim görüştüğüm dr larla ilgili talihsizlikler nedeniyle,konularımda sebepleri var.
Bu sebeple kendinizi iyi hissedince hastane dr adı ve acı eşiğinizle ilgili özel mesaj veya sakıncası yoksa buradan bilgi verirseniz mutlu olurum.
Güle güle kullanın :))
Gecmis olsun tatlimmm cok sevindim herseyin iyi gectigine benlen birlikte ameliyat olan kadinda demisti karnim aciyo ama memeleri hissetmiyom bile diye.nedenide vucudun suan karin bölgesinin agrilarini hissettiriyor sana meme okadar agrili bisey olmadigini ben demistim zaten.kac cc koydular umarim memnun olursun fotolari sabirsizliklan bekliyorumm kendine iyi bak dinlenMerhabalar herkese dün ameliyat oldum memeler çok iyi ağrı sızı çok az az çok şükür ama karnım çok fena doktorum çok iyi ameliyat iyi geçti odada unuttular hiç birşey girmedim hissetmedim gözümü açtığımda yatagimdaydim sanki hiç gitmemiş gibi meme çok kolar rahat karin çok ağrı acı felaket diyebilirim resmen sezeryan
Umarım acılarınız dinmiştir biraz Bu kadar ağrı acı olmasına şaşırdım daha önce okumadığım için, sizin de benim gibi ağrı eşiğiniz düşük sanırım.Keşke bişey yapabilsek acınızı azaltmak içinMerhabalar herkese dün ameliyat oldum memeler çok iyi ağrı sızı çok az az çok şükür ama karnım çok fena doktorum çok iyi ameliyat iyi geçti odada unuttular hiç birşey girmedim hissetmedim gözümü açtığımda yatagimdaydim sanki hiç gitmemiş gibi meme çok kolar rahat karin çok ağrı acı felaket diyebilirim resmen sezeryan
Saolasin cnm evet protezsiz diklestirme şu an çok sisler şükür memeden bi sıkıntı bugün daha iyiyim çıkacağım birazdan ıns direklerde çıkacak onlar canımı çok acıtıyor ıns toparlanirim tez vakitGecmis olsun tatlimmm cok sevindim herseyin iyi gectigine benlen birlikte ameliyat olan kadinda demisti karnim aciyo ama memeleri hissetmiyom bile diye.nedenide vucudun suan karin bölgesinin agrilarini hissettiriyor sana meme okadar agrili bisey olmadigini ben demistim zaten.kac cc koydular umarim memnun olursun fotolari sabirsizliklan bekliyorumm kendine iyi bak dinlen