Ameliyat sonrasındaki iyileşme süreci hakkında yardım?

essena83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
12
5
3
41
Arkadaşlar moral desteğinize ihtiyacım var. lütfen ameliyat sonraki dolgunluk, ağrı ve şekil alma süreleriniz hakkında tecrübelerinizi yazar mısınız? Daha önceli başlıkları inceledim bazılarında yazılmış , ayrıca kişiden kişiye değiştiği de belirtilmiş ama sayısal olarak kendi süreçlerinizi yazarsanız, ameliyattan yeni çıkmış kişiler olarak ortalama beklentilerimizi ayarlamış oluruz.
Patlayacakmış gibi şiş, gergin ve çok sert oluşu ne zaman düzelir? (6. günümde ama çok sert )
Seviye olarak çok yukarda oluşu, meme başının aşağıya bakması? Siz ameliyattan çıktığınızda şekli güzel miydi? Birbirinden ayrık duruşu değişip biraz daha yaklaşıyor mu?

Ameliyat sonrası hemen güzel bir görüntü beklemek hayal olur ancak canım.. Daha 1 haftalıksın nerdeyse.. Benim 2 buçuk ay olacak şekilleri yeni yeni oturuyor. Sen bir mucize bekliyorsun.

canım benimde öyle 7.gün bugun ve dğer göğsüm daha baskı yapıyo sankı cıkmak ıster gıbı...aynaya bakınca suan guzellık goremıyorum ama guzel olacagını bılıyorum cunku asırı ödem var ben suan iyilesme surecıne odaklandım sonuc herturlu guzel olacak cunku

Ameliyat sonrası hemen güzel bir görüntü beklemek hayal olur ancak canım.. Daha 1 haftalıksın nerdeyse.. Benim 2 buçuk ay olacak şekilleri yeni yeni oturuyor. Sen bir mucize bekliyorsun.
Canım ne biliyim aynada anormal şiş davul gibi ve ayrık bişe görünce insanın morali bozuluyor. Ama eğer herkes aynı durumdaysa yani ilk günler herkesinki tuhaf görünüyorsa üzülmeyim.

Allahım umarım en kısa zamanda hayırlısı ile önce ağrılarımız, sonra şekli düzelir. Çok sağol canım desteğin için.

Canım ne biliyim aynada anormal şiş davul gibi ve ayrık bişe görünce insanın morali bozuluyor. Ama eğer herkes aynı durumdaysa yani ilk günler herkesinki tuhaf görünüyorsa üzülmeyim.

Tabi ki de ilk günler öyle olur, ben kendimi çok yıpratmıştım öyle diye ama boşunaymış hepsi.. Zamanla o kadar güzelleşiyorlar ki :)

3. Haftam bitti benim ilk 1hafta pişmanlıktan öldüm.ama sonrası hergün iyiye gittim.ödemlerim tam gitmesede çok çok azaldı göğüsler 1 haftadır baya yumuşadılar.ağrım hiç yok ama hala sağa sola dönerken veya sabah kalktığımda hafif bire baskı hissediyorum.tüm günlük işleti çok rahat yapıyorum.sırt ağrım çoktu 1 haftadır oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…