Ameliyat sonrası

Turuncudeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
1
0
31
Merhaba,
Bir hafta önce ameliyat oldum. Burada yazılanlar kafamdaki soruların çoğunu aydınlattı fakat bir konuda tedirginim. Memelerimin üst kısmı şiş, alt kısmı daha geride duruyor. Bu durum düzelecek ve aşağı inecek, öyle değil mi? Herkes şişlik durumundan bahsetmiş ama bu tür üst kısımda daha fazla şişlikten bahsedildiğine denk gelemedim ve biraz endişelendim açıkçası. Ameliyatım kas altından oldu.

Bunun dışında, ben tercih etmemiş olsam da vücut yapımdan dolayı yuvarlak ve yüksek profil takıldı, yapmacık bir görüntü olmayacak di mi? Teşekkür ederim şimdiden.

Üst kısımlardaki şişlik büyük ihtimalle ödemdir banada yuvarlak allergan takıldı 325 cc 20.gün gayet iyi duruyor şuan geçmiş olsun

Protez zamanla aşağı iniyor. Hem yerçekimi, hem gevşeyen kas VE deri hem de önerilen masaj bu durumu hızlandırıyor.

Kizlar hemen hemen kac gün sonra rahat hareket edebildiniz? Kismetse şubat ayina ameliyatim var. İş yerinden izin almam gerek, kac gün sonra çalışabilirim( bürodayim)

Kizlar hemen hemen kac gün sonra rahat hareket edebildiniz? Kismetse şubat ayina ameliyatim var. İş yerinden izin almam gerek, kac gün sonra çalışabilirim( bürodayim)

Hayırlı olsun şimdiden. Ben 3. günde 7 saatlik yolculuk bile yaptım. Dışarıda ayakta durmak sorun yaratıyordu sadece, taş yapıştırılmış gibi olduğu için dik duramıyordum ve rahatsızlık hissi vardı. Ama dördüncü gün şehrime döner dönmez okula aktif olarak devam edebildim, üstelik sadece derslere girme değil epey koşturmalı bir bölümde olduğum halde. Büroda daha rahat olursunuz diye düşünüyorum. Cuma ve pazartesi günlerim yandı sadece ameliyat için. Ama daha konforlu olmak açısından 1 hafta izin almak isteyebilirsiniz.

Cevabin icin teşekkürler canim :)
Cok sevimdim... ben 14 gün filan sanmıştım. 4 gün cok rahat izin alabilirim...

Ben 15. Gun iş yerine donuyorum fiziksel guc gerektiren bir is hemde.Kas zari alti oldugum icin sanirim kolay atlattim .Ama yine de cok dikkat ediyorum zorlamiyorum.Ama 8.gunde falan kendime gelmistim tam olarak 8.gunde dik durabildim disari ciktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…