- 11 Ocak 2022
- 44
- 18
- 8
- 28
- Konu Sahibi aydan gelen
-
Cok erken değil mi? 1 yıldan önce ödemin tamamı inmiyor yuzunuz oturmuyor acele etmeyin biraz daha bekleyin bence.Kızlar , 6 ay önce ameliyat olmuştu burun ucumdan önden görüntüsünden gerçekten memnunum ama kemer gibi bir şişlik vardı doktor ödem dedi ama 6 ay olmasına rağmen maalesef geçmedi, Bende başka bir doktordan randevu aldım ne yapabiliriz diye görüşmek için. Daha önce buna benzer bişey yaşamış olup törpületen arkadaşlar varmış sanırım birkaç konu okumuştum. Lokal anesteziyle orda olan şişlik alınıyormuş. Sorum şu ; yaptırıp tecrübelerini paylaşabilecek birisi varmı , ve yeni gideceğim doktor bu isteğimi kabul edip törpüler mi sizce ? Yani ben ameliyat etmezdim seni yapmamam der mi yeni bir ameliyat mı önerir
Bencede erken , ama insan takıntı haline getirince inanın ne yapacağını şaşırıyor sürekli yan profilden fotoğraf çekip şişliğe bakıyorum . Aslında elimle bastırınca yoğun bi jöle kıvamında gibi geliyor belkide ödemdir bilemiyorum hiçCok erken değil mi? 1 yıldan önce ödemin tamamı inmiyor yuzunuz oturmuyor acele etmeyin biraz daha bekleyin bence.
Bende ameliyat oldum 1 sene yuzum toparlak gibiydi.
Benim 2 sene oldu hala daha yandan kendimi ceker bakarım ne durumda diye ameliyat olunca hep tedirgin oluyor insan.Bencede erken , ama insan takıntı haline getirince inanın ne yapacağını şaşırıyor sürekli yan profilden fotoğraf çekip şişliğe bakıyorum . Aslında elimle bastırınca yoğun bi jöle kıvamında gibi geliyor belkide ödemdir bilemiyorum hiç
Şu şişliğin ödem olduğuna inancım kalmadı artık gerçekten 6 aydır hiç inmediBenim 2 sene oldu hala daha yandan kendimi ceker bakarım ne durumda diye ameliyat olunca hep tedirgin oluyor insan.
Biraz akısa bırakıp en azından 1 senenizin dolmasını bekleyin hala rahatsızsanız durumdan o zaman gidin doktora.
Bu surecte bol su icin vücudunuz da ödem yapmıstır ondan kaynaklı da olabiliyor.
Cok dikkatli bakınca siz diyince farkettim iner benceŞu şişliğin ödem olduğuna inancım kalmadı artık gerçekten 6 aydır hiç inmedi
Yuzunuzdeki sislikler de mi gec iyileşti? Ben ameliyat olali 1 ay oldu her goren kilo almissin yuzun buyumus diyo ki normalde de yanaklı biriyim su an iyice yusyuvarlak balon gibiyim. Moralim cok bozuluyor doktora sordum 1 aya yanak sisligi kalmaz odem degildir burnun küçüldüğü icin yanaklarin daha dikkat cekiyodur dedi iyice moralim bozuldu.Cok erken değil mi? 1 yıldan önce ödemin tamamı inmiyor yuzunuz oturmuyor acele etmeyin biraz daha bekleyin bence.
Bende ameliyat oldum 1 sene yuzum toparlak gibiydi.
Ödeme benzemiyor hic. Ama yinede bekleyin daha cok erken.Şu şişliğin ödem olduğuna inancım kalmadı artık gerçekten 6 aydır hiç inmedi
Bende kilo almıs gibiydim 1 ayda ödemin tamamı asla gecmiyor doktorunuz neye dayanarak söyledi bilemedim.Yuzunuzdeki sislikler de mi gec iyileşti? Ben ameliyat olali 1 ay oldu her goren kilo almissin yuzun buyumus diyo ki normalde de yanaklı biriyim su an iyice yusyuvarlak balon gibiyim. Moralim cok bozuluyor doktora sordum 1 aya yanak sisligi kalmaz odem degildir burnun küçüldüğü icin yanaklarin daha dikkat cekiyodur dedi iyice moralim bozuldu.
Durumunuz nedir ne yaptınız ? Aynı durumu suanda yaşıyorum ameliyat olalı 2 hafta oldu bantları çıkarınca baktım minik bir kemer oluşmuş ama alçı cıkınca yoktu böyle bişey sizin durum nasıl düzeldi mi ? Doktorum şiş saha inecek dediKızlar , 6 ay önce ameliyat olmuştu burun ucumdan önden görüntüsünden gerçekten memnunum ama kemer gibi bir şişlik vardı doktor ödem dedi ama 6 ay olmasına rağmen maalesef geçmedi, Bende başka bir doktordan randevu aldım ne yapabiliriz diye görüşmek için. Daha önce buna benzer bişey yaşamış olup törpületen arkadaşlar varmış sanırım birkaç konu okumuştum. Lokal anesteziyle orda olan şişlik alınıyormuş. Sorum şu ; yaptırıp tecrübelerini paylaşabilecek birisi varmı , ve yeni gideceğim doktor bu isteğimi kabul edip törpüler mi sizce ? Yani ben ameliyat etmezdim seni yapmamam der mi yeni bir ameliyat mı önerir
Maalesef kemik bende kalan. Ödem değil çünkü 10ay oldu. Başka bir doktorla görüştüm genel anestezi ile 15dk içinde halleşeceğizDurumunuz nedir ne yaptınız ? Aynı durumu suanda yaşıyorum ameliyat olalı 2 hafta oldu bantları çıkarınca baktım minik bir kemer oluşmuş ama alçı cıkınca yoktu böyle bişey sizin durum nasıl düzeldi mi ? Doktorum şiş saha inecek dedi
Bende de benzer bir problem var, daha küçük ve daha 2 ay oldu ama. Böyle törpületip sonradan daha büyük bir şekilde çıkanına da rastlamıştım, o yüzden iyi araştırın derim.Maalesef kemik bende kalan. Ödem değil çünkü 10ay oldu. Başka bir doktorla görüştüm genel anestezi ile 15dk içinde halleşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?