Ameliyat sonrası spora başlamak

Süper bende penti tercih ediyorum ama bir türlü aradığım şeyi bulamıyorum :KK43: ya da ne istediğimi bilemiyorum 😂
Ben dün gittiğim de yeni çıkarttıkları hiççamasırlarından aldım iz yapmayan balensiz bralet sütyen 3 al 2 öde kampanyası vardı. Tabi henüz kullanamıyorum ama aldım şimdiden dursunlar diye kabinde denedim çok rahattı görüntü olarakta hoşuma gitti tavsiye ederim 🥰

Ben dün gittiğim de yeni çıkarttıkları hiççamasırlarından aldım iz yapmayan balensiz bralet sütyen 3 al 2 öde kampanyası vardı. Tabi henüz kullanamıyorum ama aldım şimdiden dursunlar diye kabinde denedim çok rahattı görüntü olarakta hoşuma gitti tavsiye ederim 🥰
Merhaba ameliyattan ne kadar sonra okula gidebilecek kadar iyi olurum sizce toplu taşıma vs

Merhaba ameliyattan ne kadar sonra okula gidebilecek kadar iyi olurum sizce toplu taşıma vs
Merhaba, bu durum sanırım kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor ama kendimden örnek verecek olursam 2 hafta sonra toplu taşıma kullanıp ev işi yapabilecek hale gelmiştim.

İsterseniz verirler bana ağır bir işte çalıştığım için 2 ay verdiler ama o tarz bir işte çalışmıyor olsaydım da 15 gün verilecekti
Bana da rapor verilmediği söylendi hastaneden hastaneye fark ediyor sanırım ben devlet hastanesinde oldum. O dönemde çalışmadığım için zaten bi problem yaşamadım.

X