• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası nefes problemi

yufoli

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
7
0
16
35
Arkadaşlar ameliyat olduktan ne kadar süre sonra normal nefes almaya başladınız 18.günüm ve burundan tam olarak nefes alamıyorum. burnumdan sürekli rüzgar sesi ıslık sesi gibi sesler geliyor bu normal midir :(

Arkadaşlar ameliyat olduktan ne kadar süre sonra normal nefes almaya başladınız 18.günüm ve burundan tam olarak nefes alamıyorum. burnumdan sürekli rüzgar sesi ıslık sesi gibi sesler geliyor bu normal midir :(
2 kere ameliyat oldum.ilkinde 15. gün silikon splintler çıkarılınca ikinci ameliyatta 9.gun tamponlar alınca nefes alabildim.tampon ya da silikon splint yoksa ilk andan beri nefes alınması gerekiyor.

2 kere ameliyat oldum.ilkinde 15. gün silikon splintler çıkarılınca ikinci ameliyatta 9.gun tamponlar alınca nefes alabildim.tampon ya da silikon splint yoksa ilk andan beri nefes alınması gerekiyor.
Burundan nefes alıyorum ama yeterli gelmiyor ödem şişlik bunlardan dolayı mıdır tıkanıklık içerden midir tam olarak temizleyemiyor muyum acaba.. Umarım başka sorun yoktur😣

İçi şiş olduğu için delikler daralmış sesli nefes alıp veriliyor dediğiniz ıslık gibi

Burundan nefes alıyorum ama yeterli gelmiyor ödem şişlik bunlardan dolayı mıdır tıkanıklık içerden midir tam olarak temizleyemiyor muyum acaba.. Umarım başka sorun yoktur😣
Merhaba 1. Ayim benim de et konka sinuz ve icteki deviasyon estetik vs cok islemli icte odemin var sis dr normal dedi inecekmis nefesiyuzde yuz bnde net almiyorum korkma iner yapilan isleme gore
Ne kadar sürede geçer bu ortalama benzer durum yaşadınız mı sizde
Korkma inecek ,kanatlarin asiri daraltulmadiysa inecek,benimde yari tikali islik seklinde sumukte cok tabi sinuz akiyo benim 1 ay oldu bi jac ay sabret derim odem ictede oluyor her islem baska

Merhaba 1. Ayim benim de et konka sinuz ve icteki deviasyon estetik vs cok islemli icte odemin var sis dr normal dedi inecekmis nefesiyuzde yuz bnde net almiyorum korkma iner yapilan isleme gore

Korkma inecek ,kanatlarin asiri daraltulmadiysa inecek,benimde yari tikali islik seklinde sumukte cok tabi sinuz akiyo benim 1 ay oldu bi jac ay sabret derim odem ictede oluyor her islem baska
İnşallah öyle olur çünkü ben estetikten ziyade sağlık problemim olduğu için rahat nefes alayım diye ameliyat oldum şimdi böyle olunca iyice endişe bastı beni

Kuruluktan dolayi olabilir hatta bir çok doktor susam yağı damlatin diyor ama ses olayı inşallah odemdendir Benim ablamın burnundan ameliyattan sonra ses gelmeye başladı nefes alamıyordu revizyon oldu aynı doktora ucunu düzeltti ama hala o ses gitmedi arabadayken uyuya kaldı uyandırdım müzik açtım çünkü nefes alırken çıkardığı ses rahatsız edici muhtemelen 3.ameliyati olacak burun sırtını çok törpüledi kanatlarida daralttı ondan oldu bence bakalım

benim 12.gunum sol taraf hep tikali.sprey, serum , krem herseyi deniyorum Ayni.sag arada acilio yine tikanio.agzimdan nefes almaktan dilim aciyo artik :(

Nazalnem tarzinda yagli burun spreyleri var kullanin odemler icinde rinoclenil miydi unuttum inmesine yardmci oluyor hem aciyor hemde induruyor en azindan digerleri gibi bagimli yapmiyo bende nefes alayim diye oldum estetikte olmus bulundum suan konkalar odemli benim mesela indiginde gorucem

Back